Teraz nechcem konkurovat oficialnemu BA STRETKU ktore riesi kolega "leto" ale toto vlakno by malo sluzit na info pre neoficialne BA stretka, ktore su a viem ze ich je dost.takze asi takto:idem dnes do mesta pofotit street,budem tam a tam, od 12tej do 15tej, ci idem do zoo, na zeleznu ,na kolibu, na devin ,alebo na ine miesto.myslim ze toto vlakno bude mat svoj ucel a nebude tu pribudat kopa dalsich ,ked bude chciet ist niekto s niekym fotit, ci si len tak posediet a pokecat o svetle ,tak to strci sem.dufam ze som to pri svojej komplikovanosti napisal zrozumitelne.
kludne buduci tyzden, niektory den, ked bude moct vacsina.. (ja nemozem pondelok :)
juu bowl, tak snad mi to tentoraz uz fakt vide...flakam dochadzku uz dost dlho :)..buduci tyzden mozem cely okrem utorka..takze ak bebel nemoze v po a koncom tyzdna su hory a mesto, tak to vyzera na stredu ;)
juu bowl, tak snad mi to tentoraz uz fakt vide...flakam dochadzku uz dost dlho :)..buduci tyzden mozem cely okrem utorka..takze ak bebel nemoze v po a koncom tyzdna su hory a mesto, tak to vyzera na stredu ;)
dnes máš aký plán ?nepôjdeme pozrieť swampa jak mu to hraje
Mam program, idem na oslavu narodiek. Mata som už videl hrať asi 100 krát :o) Hráva pod mojim domom v ´country clube´ každý piatok. Chodim tam na pivko už asi 10 rokov. Som tam ako doma :o) Dnes nemožem..., nabudúce s tebou rád vybehnem. Dakujem za zavolanie..
Peknu nedelu prajem, o 15 tej idem streetovat do centra , ak by sa niekto chcel pridat, tak budem o 15tej na Hlavnom namesti... Karol77 potvrdil ucast...
Peknu nedelu prajem, o 15 tej idem streetovat do centra , ak by sa niekto chcel pridat, tak budem o 15tej na Hlavnom namesti... Karol77 potvrdil ucast...
peknú nedelu aj tebe,dúfam že vám bude do toho príjemne svietiť slniečko,cez tie mraky,a ludia sa budú aj trocha usmievať,dnes som žial,no vy si to užite,pozdravujem účastníkov,a dobré svetlo všetkým,,, :))
keď pôjdem okolo ozvem sa aj keď ja by som skôr prebehol kolibu a železnú trošku tej prírody po zime
stretka aneb BA- GPS-EPHOTOVINY
bratia (a sestry) bowlisti ...
Sorry za takto guľometne vyšteknuté otázky... rád prídem... aj keď len na hodinku....
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa