Teraz nechcem konkurovat oficialnemu BA STRETKU ktore riesi kolega "leto" ale toto vlakno by malo sluzit na info pre neoficialne BA stretka, ktore su a viem ze ich je dost.takze asi takto:idem dnes do mesta pofotit street,budem tam a tam, od 12tej do 15tej, ci idem do zoo, na zeleznu ,na kolibu, na devin ,alebo na ine miesto.myslim ze toto vlakno bude mat svoj ucel a nebude tu pribudat kopa dalsich ,ked bude chciet ist niekto s niekym fotit, ci si len tak posediet a pokecat o svetle ,tak to strci sem.dufam ze som to pri svojej komplikovanosti napisal zrozumitelne.
dal by som si korytňačkovu polievku. kludne. to k tomu kludne mozem dodat. nastastie par ludi ma za nervaka. a z toho som vazne na nervy. zlatý prcinky
dal by som si korytňačkovu polievku. kludne. to k tomu kludne mozem dodat. nastastie par ludi ma za nervaka. a z toho som vazne na nervy. zlatý prcinky
tiez som si to vsimla, ze ta stale mika - do akehosi usmevu, to je z tych nerov?
no pocuj, p. K. S. sa na teba pod jednou fotkou stazoval, ze si spamujete s p. brehovou pod jeho fotkami - mal by si sa zapojit do tej konverzejšn
zuzka (viem ze milujes, ked ta tak oslavujem), uz som zakonzervovany tam ... mne malo co unikne. sem tam dobre vetry, ale to viac slavmira serka bo ja mam dosku uz len zehlenie
Po vyhraznej SS sem pisem ze sanca ze pridem je tak 10%. Priam by mi bodlo nejake odventilovanie kedze ani neviem kde mam hlavu ale musi to este pockat. Takze s gulami sa v stredu zahram asi len vo svojom vrecku. :)
stretka aneb BA- GPS-EPHOTOVINY
- sese
- ajs
+ vanhalf
+/- polail (kedze sa este neozval)
= 6 kuskov
otazky:
- dve drahy, ci jednu?
- cas: 18.00, 19.00, 18.30..?
- na 1,5h, dve...?
18:00, 2 hodky
termin: 21/4/2010
cas: 18.00
dlzka: 2hod (ano aj dlzka sa meria v hodinach)
kde: turbinova 1 www.bnc-sk.sk
kto: 7 kuskov (jasminka, mrco, leto, polial, karol, vanhalf, bebl)
vidime sa.. gulame si.. sa :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa