Fórum » VÝSTAVY A UDALOSTI

stretnutie v BA - Jún

leto
leto 2010-05-16 20:39:54+02
Priatelia fotografie,i nášho portálu ePhoto,všetci čo sa radi stretávate pravidelne,i taký ,čo ešte nikoho osobne nepoznáte,máte tu dalšiu možnosť na spoločný pokec, v piatok 11.07.2010 o 18:00 v Caribic clube nedaleko DK Ružinov,i redakcie ePhoto!I tento večer bude spestrený o niečo zaujímavé,o tému ktorá nás mnohých zaujíma,a ktorá má aj na tomto webe svoje miesto,o street fotografiu.Tento krát som oslovil na krátku prezentáciu svojej tvorby,o tom ako vznikli jednotlivé snímky,aj o streetfotografii samotnej človeka,ktorí sa jej už dáku dobu venuje,je jedným z nás,a to všetkým isto známy Radovan Mišík-ONEHALF! Teším sa,že sa opäť stretneme v hojnom počte,podelíme sa o zážitky,čo sme za mesiac nazbierali,o nové skúsenosti,dobré rady i fotografie,ktoré ste možno ešte nikde neprezentovali,a to všetko pri dobrom pivku,vínku,či niečom ostrejšom ;) Dovtedy všetkým krásnu jar,a dobré svetlo,,, peter :)

karol77
2010-06-11 15:12:13+02
príspevok od: karol77
Leto, ja budem par hodin meskat (predpokladany prichod okolo 21:00) takze dovtedy bude moja stolicka volna :)
Tak nakoniec meskat nebudem, a pridam tam pekne na zaciatok :)

ONEHALF
2010-06-11 15:24:41+02
Dobrí ludia, prosím nemáte niekto digitalnu kameru (nie na pásky) :o) a mohol by ju vecer doniesť? Ak sa niekto nájde, zavolajte mi (do 17tej) pls na 0908 814 530. Vopred ĎAKUJEM...

ONEHALF
2010-06-11 15:26:16+02
Ešte som zabudol. Dobrákovi ktorý ju donesie platím celý večer drinky :o)

IceDive1
2010-06-11 17:09:08+02
príspevok od: ONEHALF
Mas stastie ze mam len HDV (paskovu). Inak by ta ten vecer vysiel velmi draho. :D

Michal Matloň
redakcia ephoto.sk
- moderator
2010-06-11 17:20:25+02
Ja mám tiež len miniDV

duchan
2010-06-11 17:24:04+02
nakoniec dojdem pozriet aj ja ... ak a teda este pomestim :D

leto
2010-06-11 17:33:23+02
príspevok od: duchan
nakoniec dojdem pozriet aj ja ... ak a teda este pomestim :D
Držíme tu miesto,,, ;)

Granko
2010-06-11 19:20:08+02
že príjemnú zábavu :o)

b.a.f.o.a.r.t.
2010-06-11 20:15:10+02
Dobrí ludia, prosím nemáte niekto digitalnu kameru (nie na pásky) :o) a mohol by ju vecer doniesť? Ak sa niekto nájde, zavolajte mi (do 17tej) pls na 0908 814 530. Vopred ĎAKUJEM...
Ja mám digitálnu na pásky :) čo máš proti páskam a 3ccd čipu?

Marcel Rebro
2010-06-11 21:01:43+02
príspevok od: Granko
že príjemnú zábavu :o)
ze diky. ale uz nepite, rozmazavate sa mi. ci to je toten boken?

Marcel Rebro
2010-06-11 21:03:19+02
Stalo ta to jednu velku a jednu malu kofolu. Ale ak si gentleman, zatiahni aj bebel nebrblavu mineralku a AnneM to ´co ja znam co to pije´ ...

Granko
2010-06-11 21:11:40+02
príspevok od: Marcel Rebro
ze diky. ale uz nepite, rozmazavate sa mi. ci to je toten boken?
toten broken boken :o)
treba ešte viac, aby sa zrovnal správne zrak, človek videl ako drak a netrafil ho z toho šľak :o)

Michal Matloň
redakcia ephoto.sk
- moderator
2010-06-11 22:19:53+02
Tak prvý krát mi bolo s vami skvele, rád som vás všetkých spoznal, nabudúce hádam ostanem ešte trochu dlhšie pokecať :) Díky moc.

werdza
2010-06-12 01:48:25+02
dobre bolo :)

Fotograf77
2010-06-12 08:46:40+02
Skoda ze som musel zrovna v tom najlepsom odist. . . . verim, ze bolo super :)

leto
2010-06-12 12:05:55+02
priatelia,chcem vám touto cestou podakovať nielen za seba,ale i v mene ONEHALFA za viac ako hojnú účasť,za skvelú atmosféru ktorú sme tam mali,nielen počas prednášky o streetfotografii ktorú mimochodom zvládol ako isto potvrdíte Radovan na výbornú,ale i počas celého večera,a zato veľká vdaka,dakujem i Maycovi za projektor,Mrcovi za kameru(tešíme sa na video z prezentácie)a samozrejme aj Lacimu za ochotu a ústretovosť,i za to že ako šéf reprezentoval redakciu :) bolo mi príjemným zistením že v čase prednášky bolo v miestnosti viac 40 zaujatých nadšencov,čo bude vidno i na tom množstve fotografii ktoré tam mnohí z vás opäť vyhotovili,je už viac ako jasné,že máme konečne priestor na stretávanie sa(Caribic bol príjemne klimatizovaný,čo potešilo všetkých),majú dobre pivko,i kuchynu,takže nás tam budú mať každý mesiac:) report má myslím tento krát po Pavlovi na starosť Luboss,tak zhrnutie je nom,a a o fotografie isto sám požiada,,, dalšie,nové(júlové stretávkové) vlákno vznikne o pár dní,dovtedy užívajte konečne leto,futbal,a život,prajem dobré svetlo,a choďte voliť! :))))

Michal Matloň
redakcia ephoto.sk
- moderator
2010-06-12 12:07:39+02
príspevok od: leto
priatelia,chcem vám touto cestou podakovať nielen za seba,ale i v mene ONEHALFA za viac ako hojnú účasť,za skvelú atmosféru ktorú sme tam mali,nielen počas prednášky o streetfotografii ktorú mimochodom zvládol ako isto potvrdíte Radovan na výbornú,ale i počas celého večera,a zato veľká vdaka,dakujem i Maycovi za projektor,Mrcovi za kameru(tešíme sa na video z prezentácie)a samozrejme aj Lacimu za ochotu a ústretovosť,i za to že ako šéf reprezentoval redakciu :) bolo mi príjemným zistením že v čase prednášky bolo v miestnosti viac 40 zaujatých nadšencov,čo bude vidno i na tom množstve fotografii ktoré tam mnohí z vás opäť vyhotovili,je už viac ako jasné,že máme konečne priestor na stretávanie sa(Caribic bol príjemne klimatizovaný,čo potešilo všetkých),majú dobre pivko,i kuchynu,takže nás tam budú mať každý mesiac:) report má myslím tento krát po Pavlovi na starosť Luboss,tak zhrnutie je nom,a a o fotografie isto sám požiada,,, dalšie,nové(júlové stretávkové) vlákno vznikne o pár dní,dovtedy užívajte konečne leto,futbal,a život,prajem dobré svetlo,a choďte voliť! :))))
Tak, tak, teším sa na ďalšie :)

lu_boss
2010-06-12 12:54:13+02
Ano, teraz napisem ja report, aj ked uz mi vela nezostava, ked si to napisal takmer cele Ty :-)
Fotografie, ano, poprosim kolegov, ktori fotili a boli by ochotni poslat fotografie, nech mi napisu SS, ja im poslem moju mailovu adresu. Staci jpg v rozliseni 999x666, do clanku idu fotky 600x400.
A dnes som zistil, ze v case planoveho juloveho stretka uz nieco mam, ale nemenme uz termin, mozno sa mi to dovtedy zrusi samo.

werdza
2010-06-12 16:15:50+02
;) maju tam kofolu a borovicku za v pohode ceny, takze urcite budem chodit castejsie :)

ONEHALF
2010-06-12 17:41:48+02
Ja by som chcel tiež poďakovať za príjemnu spoločnosť, za velmi vysokú účasť, ktorá ma milo prekvapila. Pevne verím, že ste si aspoň kúsok z mojich slov zapamatali a odniesli domov. Za zapožičanie projektora ďakujem Maycovi a za kameru Mrcovi. Video zostrihám na viac záznamov a postupne ho budem uverejňovať. Teším sa na ďalšie stretnutie.

Strana 9 z 13

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()