Fórum » Návrhy a pripomienky

moralizovanie na fore

2009-07-10 14:13:58+02
par dni ma mata jedna otazka - preco niektori ludia na fore maju potrebu vzdy o niecom moralizovat a byt zaujimavi? a vzdy len o tom istom...pisu o slusnnosti, o nevsimani si blbych otazok, o odbornosti diskutujucich, zdoraznuju urcite slova kapitalkami, skryvaju sa za nick bez nicoho... ale sami nic z vytykanych veci nedodrzuju...svoj nazor prezentuju ako nazor vacsiny, ziadna odbornost v tom nie je, davaju neurcite odpovede, skryvaju sa za svoj vek... rad by som vedel, ze preco to robia - ci maju frustraciu zo zivota, z dosiahnutych vysledkov, preco ostatnych napominaju za to, ze niekto na nejaku otazku reaguje ustipacne, ked presadzuju nazor-nemam co k zadanej otazke povedat, nereagujem...a preco ten capslock-ovy system pisania? co tym sleduju?

2009-07-10 17:36:54+02
tie styri dni, co som bol mimo aktivneho diania na fore, som zistil, ze mi je lepsie, ked neprispievam do ziadneho cudzieho vlakna...ked sa niekto nieco opyta sukromnou postou, odpoviem najlepsie ako viem, no inak suma-fuk...nech ti riesia vlakna, ktori citaju a ktorym vadi uroven fora a nic pre to nerobia...a nech si napisu aj cely text so zapnutym Capslock-om, ked im to zdvihne ego a tym ukazu, aki su oni doleziti...len ma mrzi, ze sa tymto postojom pridam ku ignoranstvu sucasneho stavu, ale pokial sa tu budu vsetci citit prijemne, nie je nic jednoduchsie...pekny den vsetkym a dobre svetlo...

javelin
2009-07-10 17:50:30+02
príspevok od:
este posledna vec: je tu vidiet presne ten rozmer, ktory nabera svet - cim hlupejsi a lenivejsi ste, tak tym mame mat k vam vacsi ohlad. preto je 50km/h v meste, preto su vsade na mikrovlnkach napisy: ´nepouzivat na susenie domacich zvierat´, preto sa tak dari podvodnikom, atd.. vsetko sa prisposobuje s ustupuje lenivym a hlupym. aj toto forum. gratulujem...
Na zakúpenom kuchynskom noži, že pozor môžete sa porezať.....
Ak máte v karavane zaradený tempomat, nechodte do obytného priestoru ,pokial ste Vy šofér....pretože samozrejme jeden Americký debil to spravil a vysudil nahradu škody....
Tak budme tolerantný k menej chápavým a nenútme ich rozmýšlat...poradme im link ,kde si môžu rozšírit obzor....podakujú sa nám za to, že takí múdri su aj oni , len sa im nechce....
Tato nahlúpla generácia s PC zadkami (nevyšportované velké rite , hlavne dievčatá), sa nám nepodarila , čest výnimkám a my si moc nepomôžeme....
Pozdravuj kolegyňu.........aj vďaka nej mám pri nastupních pohovoroch do firmy o zábavu postarané............
Hviezdna rota zo superstár by bledla od zavisti čo za BC. a Magistrov srandy si musím bez huronského rehotu vypočuť

meetU
2009-07-10 17:53:11+02
Odpovedat na otazky polozene v tomto vlakne nema abolutne zmysel... kazdy aspon priemerne inteligentny clovek si na nich totiz dokaze odpovedat uplne sam...
a debaty, ktore sa tu vytvaraju o tom, ci je niekto hlupy alebo lenivy a ako sa k takim ludom spravat su minimalne dohonestujuce...
Uplne suhlasim s Julovym nazorom a nesuhlasim s ´vychovnymi metodami´ Karola, aj ked urcite aj on ma v niecom pravdu... Karol mali by ste si uvedomit, ze tolerancia a asertivita v komunikacii je zakladom toho, aby ste ludi nieco naucili a pomohli im... a niekedy je naozaj zvlastne ako to agresivne ignorujete!

Ja som ucitel, tenisovy trener a sportovy metodik a je pre mna uplne normalne na otazky opakovane polozene aj 1000 krat odpovedat s usmevom a bez ironie.

javelin
2009-07-10 17:54:26+02
príspevok od:
tie styri dni, co som bol mimo aktivneho diania na fore, som zistil, ze mi je lepsie, ked neprispievam do ziadneho cudzieho vlakna...ked sa niekto nieco opyta sukromnou postou, odpoviem najlepsie ako viem, no inak suma-fuk...nech ti riesia vlakna, ktori citaju a ktorym vadi uroven fora a nic pre to nerobia...a nech si napisu aj cely text so zapnutym Capslock-om, ked im to zdvihne ego a tym ukazu, aki su oni doleziti...len ma mrzi, ze sa tymto postojom pridam ku ignoranstvu sucasneho stavu, ale pokial sa tu budu vsetci citit prijemne, nie je nic jednoduchsie...pekny den vsetkym a dobre svetlo...
Tak to zasa nie to by mi Ovce zleniveli....
Pokial sa niekto spííííta ako tu je zvykom s makkým Y dostane ovce, vynadám mu že je blb....a ešte ,no sam teraz neviem čo ,ale niečo ma už len napadne....
jáj očuram mu hračky a oplujem gate od zadu.....

javelin
2009-07-10 17:59:33+02
Tak to ty nám produkuješ tých expertov na všadesombolvšetkovidel a čo vevidel odpočul....daj adresu budem ti ich z pohovorov posielat na reklamáciu....

2009-07-10 18:01:15+02
ak by som nebol nad vecou, tak by som povazoval vasu prvu resp. druhu vetu za urazku mojej inteligencie, kedze som to vlakno zalozil...ale nic sa nedeje...

len taky dodatok, ja som obycajny clovek, ktory ma vela tolerancie k inym, no dve veci netolerujem - lenivost a dvojaky meter...

meetU
2009-07-10 18:05:55+02
prepac, ale nepochopil som zmysel toho, co si napisal...

dedo Milan
2009-07-10 18:09:11+02
príspevok od:
este posledna vec: je tu vidiet presne ten rozmer, ktory nabera svet - cim hlupejsi a lenivejsi ste, tak tym mame mat k vam vacsi ohlad. preto je 50km/h v meste, preto su vsade na mikrovlnkach napisy: ´nepouzivat na susenie domacich zvierat´, preto sa tak dari podvodnikom, atd.. vsetko sa prisposobuje s ustupuje lenivym a hlupym. aj toto forum. gratulujem...
Nechcem prilievať do debaty horúci olej, ale pod toto sa vždy i o polnoci podpíšem. Nie, že by som nemal čo napísať, ale prišiel som dosť neskoro a všetko podstatné už bolo povedané. Svetom sa hrnie globalizácia a keď má mikrovlnka nápis: ´nesušiť domácich miláčikov´, tak to tam dáme i my. Akoby sme mali také potratové myslenie, že bez tohoto upozornenia by sme tam tie naše mačky sušili. Globalizácia pred sebou hrnie i množstvo nezmyslov, ktoré nás núti implementovať do nášho zákonodarstva i bežného života. Hambím sa za to a uráža ma to, že nás bežných ľudí považujú za až ´nesvojprávnych´. Je to daň za to, že sme sa stali súčasťou veľkého spoločenstva a až teraz sa nám otvárajú oči, akého v niektorých chvíľach ´hlúpeho´. Áno, prispôsobujeme sa priemernosti, nevzdelanosti a niekedy až blbosti. Myslím si dokonca, že vyžadovanie tej priemernosťi tu už bolo a nie je to tak dávno. Dokedy?

PS: pre Zelovoca.
Máš pocit, že keď niekto má v základnej škole informatiku, vie sa bez problémov prihlásiť na stránku, ale vzápätí nevie položiť ani blbú otázku a ešte v reči, ktorej môj kmeň nerozumie. Vie to, nechce sa mu ani len rozmýšľať s akým ´i´, nieto ešte, aby to malo hlavu i pätu. Je to len a len o bezuzdnej lenivosti. Keď Ti taký expert napíše, že on nemá čas to vo fóre hľadať tak ako si cení Tvoj čas, aby si to za neho hľadal Ty? A potom keď sa takéhoto nazbiera viac, tak prepuknú emócie. A vôbec Ťa neštve či je to od veci, ide to von. Ako keď Ťa naštve syn, žena, Dunčo, alebo Fico.

meetU
2009-07-10 18:09:55+02
urcite nie je v mojom zaujme niekoho urazat... ak to tak vyznelo, ospravedlnujem sa. mna iba zarazil predmet vlakna a hlavne reakcie prispievatelov...

javelin
2009-07-10 18:11:12+02
príspevok od: meetU
prepac, ale nepochopil som zmysel toho, co si napisal...
jáj ....................:)))

meetU
2009-07-10 18:13:57+02
príspevok od: javelin
jáj ....................:)))
jaaaj, kludne sa vyjadrite... ja sa rad dozviem nieco o vasich pohovoroch :)))

javelin
2009-07-10 18:15:24+02
Pod toto sa ti rád podpíšem a nie len o pol noci.....

javelin
2009-07-10 18:17:01+02
jaaaj, kludne sa vyjadrite... ja sa rad dozviem nieco o vasich pohovoroch :)))
Nepochopil si prvú odpoved....druhá by ti pokazila wéék end..........

2009-07-10 18:20:24+02
urcite nie je v mojom zaujme niekoho urazat... ak to tak vyznelo, ospravedlnujem sa. mna iba zarazil predmet vlakna a hlavne reakcie prispievatelov...
preto som napisal, ze je to v pohode..a k predmetu - dvojaky meter niektorych ludi...

meetU
2009-07-10 18:21:29+02
tak mi to vysvetlite...

Robert Simeg
2009-07-10 18:36:12+02
A jeje :) niekomu sa asi vracaju vsetky tie negativne vyroky co vyproduktoval a vyustilo to do krizi osobnosti, toto je asi to najnevhodnejsie a najviac od veci vlakno ake sa tu kedy objavilo, paradoxne od teba :D

2009-07-10 18:57:01+02
príspevok od: Robert Simeg
A jeje :) niekomu sa asi vracaju vsetky tie negativne vyroky co vyproduktoval a vyustilo to do krizi osobnosti, toto je asi to najnevhodnejsie a najviac od veci vlakno ake sa tu kedy objavilo, paradoxne od teba :D
aj ty si vyliezol z ulity? dobre rano...ja poznam aktualne len jednu krizu a ver mi, so mnou to nema nic spolocne...zacinam rozmyslat, ze ci nie si od veci ty alebo tvoj fotak...tak neryp...

2009-07-10 19:03:21+02
a zase ta spravodlivost - ja som vyprodukoval, ostatni boli ticho, ze? som nevedel, ze mas clenske v tom spolku...

duroslav
2009-07-10 19:23:43+02
Toto je príspevok v štýle, vy ťaháte my sa vezieme a keď nás bude dosť veľa vezúcich sa, tak začneme fňukať, vyskakovať a schovávať sa za demokraciu a nakoniec tých v predu udupeme.

Daniel.U
2009-07-10 19:27:15+02
zaujimalo by ma kolko ludi sa tu osobne pozna.Potom vznika ten dvojaky meter. Poznat niekoho osobne je ine ako si o nom urobit predsudok z pisomneho prejavu. Ani nie kazdy dokaze byt spravodlivy.

Strana 3 z 6

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()