do svojho nie..kazda bude mat vlastny, vsak to je sucast vena...a este v ramci pytaciek kazdy donesie este jeden pre pana otca...cize bude mat dalsie tri okrem svojho :o)))
do svojho nie..kazda bude mat vlastny, vsak to je sucast vena...a este v ramci pytaciek kazdy donesie este jeden pre pana otca...cize bude mat dalsie tri okrem svojho :o)))
musím si naňho dať väčší pozor, lebo dcéry majú 6,4,2 a Granko už majú radi ... hej Granko chystaj veľké ale hovadsky veľké veno ... lebo Ťa poženiem ...
no ja neviem, ale takto asi trhneme rekord.. alebo adminove nervy...
rekord mozno zajtra, aj ked neviem, aky vlastne je :o) a nervy nie je preco, je to samostatne vlakno, nesvini sa do inych vlakien, takze moralisti nemozu do toho kecat, ja som ho zalozil a stale sa drzime nazvu vlakna :o))
to je na tejto veci uzasne.. aspon je vidiet, ake temy su najvacsim trnom v oku fotografov (amaterov) na slovensku :)
No aby si sa nedivil viem o jednom čo ti na to povie že tu zneužívame tento server a priestor na ňom na bezduché a nemorálne diskusie a nech sa presunieme na pokec ktorý je na to určení
PS. hádaj na koho myslím
musím si naňho dať väčší pozor, lebo dcéry majú 6,4,2 a Granko už majú radi ... hej Granko chystaj veľké ale hovadsky veľké veno ... lebo Ťa poženiem ...
darmo, vedia, co je dobre :o))) inak pekne parne cisla :o)) zatial mam na konte len 100 litrov, kym vyrastu, tak to bude o jednu nulu viac a mozno aj nieco navyse :o))
ten ma moze vies co...na tych jeho skoro 6 krizikov-este tri roky mu chyba, by som cakal mudrejsie vyjadrovanie podobne ako od par ludi, co tu maju skoro jeho vek a maju uplne ine myslenie...vsak zistis na stretku...ale kolega javelin to vystihol - Dedko sa zabudol na krajskom výbore strany a chce moralizovať...nejak sa tie cerveno-kosakovo-kladivove komplexy musia liecit a toto je sposob - mysliet si, ze je novodoba Matka Tereza a mat nasrane vo svojom kurniku...a prostata tiez neda spavat, jedno s druhym a cloveku zacne maknut mozog...ale nech odpociva v pokoji..amen :o)))
offtopic :o)
aj som si myslel ze si vyberies moju oblubenu :)
moze dat nam :)
aj som si myslel ze si vyberies moju oblubenu :)
PS. hádaj na koho myslím
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa