okej tak ja idem piť :D....(ale nie, idem pozrieť nejaký film) aby som nemyslel na toho debila, to fakt asi nie je možné ani...no nič idem radšej...maj sa pekne
tak nakoniec som sa rozhodol pre 4 hodinovú prechádzku koliba železná a neľutujem počasie super a bolo čo fotiť veľa veľa aj keď aj incheba mohla byť fajn bola si ?
neprekrúcaj to tu Onan, každý dobre vie, že sa tu predtým riešilo aký si priteplený a dobre vieš, že ja som na baby ;)
hah haahaha :D a je to tu :D ked som ti pod fotku napísal že ty feťáak poviem ťa mame si bol týždeň do krvi urazený :D :D tak teraz tiež sa môžem uraziť že rozširuješ o mne to že som buzerant :D :D
ale si ma nepochopil v tom že herci twilightu ti robili konkurenciu v balení stotisícok báb medzi 14-17, teraz trh bude len tvoj ;)
hah haahaha :D a je to tu :D ked som ti pod fotku napísal že ty feťáak poviem ťa mame si bol týždeň do krvi urazený :D :D tak teraz tiež sa môžem uraziť že rozširuješ o mne to že som buzerant :D :D
ale si ma nepochopil v tom že herci twilightu ti robili konkurenciu v balení stotisícok báb medzi 14-17, teraz trh bude len tvoj ;)
...nič...okrem pravítka pre Paliho nič....sedím doma s boľavým hrdlom, dačo na mňa lezie a som naštvaný na polovicu sveta......zajtra idem s priateľkou do botanickej záhrady, je tam nejaká výstava orchideí či čo tak možno niečo donesiem odtiaľ, ale na ephoto asi nedám nič....
Veď ale ked povieš chlapcovi že je fetak ja by som sa tiež urazil to sa nerobí
ježžžžžiiiiiiiiššš :D :D ty to nechápeš :D :D si to prečítaj...niekto sa ho pýtal že a to a toto si potom prečo nefotil na koncerte a on na to že preto lebo som sa išiel rozbiť a ja som zo srandy napísal že ty alkáč hanbi sa, na to on že prestan ja nepijem a ja hned naspäť ako oprava že tak ty feťák, poviem ťa mame (tiež zo srandy)... dobre tak sa urážajte potom mne je jedno
ale teraz aj ja sa mám uraziť že mi napísal že som priteplený :D :D bolo by infantilné :)
ved moje životné krédo je že ´som škaredý a nie buzerant´ :) :D chápeš no neeeeee? ;)
offtopic 2 :o)
ale teraz aj ja sa mám uraziť že mi napísal že som priteplený :D :D bolo by infantilné :)
ved moje životné krédo je že ´som škaredý a nie buzerant´ :) :D chápeš no neeeeee? ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa