Nechcel som zakladat novu temu ale rad sa podelim s niecim co sa mozno uz aj k vam dostalo...ak nie tak kuk link :))
Vraj najväčšia panoráma na svete. Má 45 gigapixelov a je poskladaná zo 4250 záberov! Na prvý pohľad je možno nenápadná, ale keď zazoomujete, objavíte prekvapivé detaily - napr. slečnu v bikinách pri bazéne ;-)
Teba ta reklama nejako pohltila...mne sa viac paci ta s golfovym ihriskom na Mesiaci...aj ja by som brala nejaky pozemocek...ani na Mesiaci by nemusel byt ;)
Teba ta reklama nejako pohltila...mne sa viac paci ta s golfovym ihriskom na Mesiaci...aj ja by som brala nejaky pozemocek...ani na Mesiaci by nemusel byt ;)
to je reklama? ja som videl len video bez reklamy :o)
nieže by ma to chytilo, len keď som ho videl v tom videu, skoro mi cvrklo od smiechu :o)) no text som si musel napísať, že detská inšpirácia :o)
pozemkov je habadej, ja mám tiež aker aj na Mesiaci, ale asi stavať tam nebudem :o) no na Venuši to vidím reálne :o)
offtopic 2 :o)
Vraj najväčšia panoráma na svete. Má 45 gigapixelov a je poskladaná zo 4250 záberov! Na prvý pohľad je možno nenápadná, ale keď zazoomujete, objavíte prekvapivé detaily - napr. slečnu v bikinách pri bazéne ;-)
http://gigapan.org/gigapans/48492/
keď si zlostný, urob bobríka...
potom urob prasa, potom fantomasa
keď si hustý, urob čertíka :o)
to je už ako prechod po púšti plazením :o)
keď nejsi ringlá, zdechnutú muchu...
potom urob somára, teraz zas komára,
keď si v koncoch kapra na suchu :o)
nieže by ma to chytilo, len keď som ho videl v tom videu, skoro mi cvrklo od smiechu :o)) no text som si musel napísať, že detská inšpirácia :o)
pozemkov je habadej, ja mám tiež aker aj na Mesiaci, ale asi stavať tam nebudem :o) no na Venuši to vidím reálne :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa