keby conan skutočne vlastnil katanu od Hattoriho Hanza, tak absolútne by som sa s vami nebavil. to po prvé. to mrco má iný tovar, to treba uznať.
ujo quentin už natáčanie Kill Bill vol. 3 potvrdil, tak mali by ste sa ponáhlať alebo vytvoriť ďalší kultový a šialený film :))
tak načo to máš v profile, keď to nemáš...ja napr. Granko mám ;o)
no bavil by si sa, však by si sa nemal s kým, lebo meč nerozpráva :o)))
no nechcel som to nazvať Conan Barbakan 2, ale také že Ako sa Rolo s Mrcom za pasi chytili to by sa aj dalo :o) že čisto rýdzo-slovenské podľa vzoru Maťka s Kubkom :o)
a len to môžeš mať v profile čo skutočne vlastníš? spýtaj sa bafa, či chová doma ovce :)))))))
keby som to vlastnil, nebolo by to najlepšie pre niektorých ľudí okolo mňa :)))
ale ja proti mrcovi nič nemám (dúfam že ani on voči mne :)) či to len tak, ako len kvôli filmu :)
tak chová plyša a to je možno prevtelená ovca, nikdy nevieš :o))
ale noo...si hustý ako fúrik betónu, ale neverím, že by is niečo akože vieš čo :o))
samoška, že len kvôli filmu, šak kvôli čomu inému :o))
tak chová plyša a to je možno prevtelená ovca, nikdy nevieš :o))
ale noo...si hustý ako fúrik betónu, ale neverím, že by is niečo akože vieš čo :o))
Plyšo je prevtelená liška v spojení s lemurom a ja ju nechovám ale pestujem :-):-):-):-).
offtopic 2 :o)
ujo quentin už natáčanie Kill Bill vol. 3 potvrdil, tak mali by ste sa ponáhlať alebo vytvoriť ďalší kultový a šialený film :))
no bavil by si sa, však by si sa nemal s kým, lebo meč nerozpráva :o)))
no nechcel som to nazvať Conan Barbakan 2, ale také že Ako sa Rolo s Mrcom za pasi chytili to by sa aj dalo :o) že čisto rýdzo-slovenské podľa vzoru Maťka s Kubkom :o)
keby som to vlastnil, nebolo by to najlepšie pre niektorých ľudí okolo mňa :)))
ale ja proti mrcovi nič nemám (dúfam že ani on voči mne :)) či to len tak, ako len kvôli filmu :)
http://www.youtube.com/watch?v=Qvf1a4SbZPk
ja som tu vtedy, keď nenaháňam ženy. Otázka: kedy som tu teda?
no dám ti čas...
ja som tu vtedy, keď nenaháňam ženy. Otázka: kedy som tu teda?
no dám ti čas...
dobrý si, nesklamal si :)))))))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie