teba som tu nečakal, ale prekvapenia sa dejú a dnes u mňa akosi viac :o)
ja asi začnem telku pozerať, lebo včera mi ušiel Titanic, dnes Mahony :o))
tak vidis ... dufam ze necakane ale prijemne prekvapenie :D :D :D ci?
... nj vidis o co prichadzas ked nekukas telku .... na youtube to hej, ale do telky kuknut to uz je moc co? :-P
(titanic som vcera dobrovolne premeskala aj ja ...ale idem si kuknut co za blbost je ten titanic 2)
no nekukám telku z jedného dôvodu - musím pozerať to, čo dávajú jednotlivé programy...na nete resp. pc si pozriem to, čo chcem ja a na čo mám práve chuť :o)
už je aj titanic2? preboha, kde ja žijem, keď o tom neviem :o)
no nekukám telku z jedného dôvodu - musím pozerať to, čo dávajú jednotlivé programy...na nete resp. pc si pozriem to, čo chcem ja a na čo mám práve chuť :o)
nj... rozmrazia di capria :D takze asi to bude dost zle... no uvidime ...
ja telku vidim zas len ked prechadzam cez obyvacku a je zapnuta no ...
Občas som mal na stred, vtedy som ale skúšal predostriť (ale na servo to nejde, lebo sa ti to potom samo preostrí) a potom som mal na automatické body
preto som sa pýtal na ostatné body, lebo asi po mesiaci používania som zistil, že použiteľný je len stredný na f4...ostatné som skúšal do 2,2 - tie idú, no na nejaké rýchle akcie to nie je, už pri 2,8 majú problémy...
offtopic 2 :o)
http://www.youtube.com/watch?v=sYjP1jdtQz8
nj v takyto den by to chcelo vela smiechu .... este ze ide policajna akademia :D
... nj vidis o co prichadzas ked nekukas telku .... na youtube to hej, ale do telky kuknut to uz je moc co? :-P
(titanic som vcera dobrovolne premeskala aj ja ...ale idem si kuknut co za blbost je ten titanic 2)
ja telku vidim zas len ked prechadzam cez obyvacku a je zapnuta no ...
ja asi tak, keď vyberám poštu zo schránky a je tam akýsi leták z elektra :o)
ale titanic 2 je, len je to trochu vacsia blbost ... :D
vysledok: po dvoch minutach som sa tomu otocila chrbtom a zaspala som ...asi ine sa cakat nedalo :D
upozornujem na hodnotenie na IMDB : 2.3/10
ja sa uz len obavam aby sa nenasiel taky exot co natoci napriklad Shawshank redemption 2
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa