jááááj ešte kolkokrát tú pointu to na mňa vytiahnete :)))))))
hoci áno máte pravdu. od toho väčšie sci-fi že to idem fotiť je len to, keby som tam bol ako ženích :))))))))
Ale zas ľudia čo vy... Zvs tak im to asi moc nedá ale zas nechcem nikoho zhadzovať
akože ja mám vraj bohovskú fantáziu a veľakrát aj živú, ale pri časti slova na vy...si neviem, čo domyslieť :o) však normálne píš, čo na srdci to na jazyku a v klávesnici, netreba sa hanbiť ;o)
ja som bol rok, viem o tom svoje :o)
jááááj ešte kolkokrát tú pointu to na mňa vytiahnete :)))))))
hoci áno máte pravdu. od toho väčšie sci-fi že to idem fotiť je len to, keby som tam bol ako ženích :))))))))
akože ja mám vraj bohovskú fantáziu a veľakrát aj živú, ale pri časti slova na vy...si neviem, čo domyslieť :o) však normálne píš, čo na srdci to na jazyku a v klávesnici, netreba sa hanbiť ;o)
To stačí :) potom si tú knihu užiješ keďže už by aby možno môžem povedať že viem aký máš ten vkus :-):-)
To stačí :) potom si tú knihu užiješ keďže už by aby možno môžem povedať že viem aký máš ten vkus :-):-)
normálne som si to musel prečítať dvakrát, veta ťažká jak sviňa :o)
no vkus mám že vycibrený a vyberám si to najlepšie z najlepšieho :o) a to platí nielen na knižky :o)
prd makový, domýšľaš si...si prečítaj Ľubov profil a prídeš na múdru vec :o) a potom si prečítaj, čo som ti vtedy napísal, porozmýšľaj a znovu si to prečítaj a potom ti dôjde správna formulácia, lebo ti zjavne ešte neprišla :o)
otázku by som položil inak. prečo si vtedy reagoval tak ako reagoval, teda inak ako inokedy.
to je v princípe tá istá otázka...
jednoduchá odpoveď - ten môj koment patril na reakciu o reklame a o tom, čo si písal - že ma irituješ...tak som ti to napísal, lenže ty si to zobral v globále - čiže od toho momentu až do neviem kedy a urazil si sa...
offtopic 2 :o)
no vkus mám že vycibrený a vyberám si to najlepšie z najlepšieho :o) a to platí nielen na knižky :o)
sa rovná
mám ťa v piči a je mi jedno čo trepeš.
aspoň tak som to pochopil.
jednoduchá odpoveď - ten môj koment patril na reakciu o reklame a o tom, čo si písal - že ma irituješ...tak som ti to napísal, lenže ty si to zobral v globále - čiže od toho momentu až do neviem kedy a urazil si sa...
hej hou granko cau :D
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa