no asi tak(ja som v tatrach vyrastala asi by mi to neprislo nejake nezvycajne lebo viem ake su tatry nadherne) ... ale mame tento vikend festival horskych filmov ... komukolvek by som to odporucala vzdy tam chytia tie filmy za srdce....
no asi tak(ja som v tatrach vyrastala asi by mi to neprislo nejake nezvycajne lebo viem ake su tatry nadherne) ... ale mame tento vikend festival horskych filmov ... komukolvek by som to odporucala vzdy tam chytia tie filmy za srdce....
ďakujem :-)
vieš, Michal mi povedal, že by ho prekvapilo, keby som sa tu objavila ... a ja rada prekvapujem :-)
a na tvoju čerešňovicu mám príjemné spomienky ... a tak :-)
ďakujem :-)
vieš, Michal mi povedal, že by ho prekvapilo, keby som sa tu objavila ... a ja rada prekvapujem :-)
Ja som naozaj skutocne rad, ze nikomu z nej nebolo zle, ze kazdy kto ochutnal bol spokojny a ze splnila ucel.. ved som ju celu cestu s laskou niesol a aj nalieval :)
offtopic 2 :o)
p.s. nie som alkoholik :D
p.s. nie som alkoholik :D
ale našiel som, asi trikrát si tu bol, dokonca dnes naobed :o)
No ale aspoň, že si trošku prekvapený :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa