zatial jeho fjajejka má mydlovú krabičku značky OLY(mpus) a nepije ŠA(mpus) a keď chytí moju D300 + 80-200/2,8 + SB900, tak vždy povie, že hovädá nosiť nebude ...
toto som zazil na FotoSlovakii, aj som to niekde pisal...bol som s kamosom na poschodi, cumel som dole na modelky, paparazzoval, rozpraval som sa so Zolcom a riesili sme nejake financie...poprosil som kamosa, ci mi ho nepodrzi (fotak samozrejme-lahucku 450D+grip+70-200/4 IS), aby som ho nedaval do brasne, kym vyriesim bubaky...a hned mi ho daval naspat (fotak), ze nech si ho (stale pisem o fotaku) drzim sam, ze je to tazke :o)))
toto som zazil na FotoSlovakii, aj som to niekde pisal...bol som s kamosom na poschodi, cumel som dole na modelky, paparazzoval, rozpraval som sa so Zolcom a riesili sme nejake financie...poprosil som kamosa, ci mi ho nepodrzi (fotak samozrejme-lahucku 450D+grip+70-200/4 IS), aby som ho nedaval do brasne, kym vyriesim bubaky...a hned mi ho daval naspat (fotak), ze nech si ho (stale pisem o fotaku) drzim sam, ze je to tazke :o)))
ak nejde o život, nejde o nič ... ja si myslým, že každý je iný a každý to berie ´po svojom´ ... ja sa snažím neurážať (ani sa) a skvôr poradiť, ak neviem, tak čuším, ak sa mi otázka zdá blbá, tak bu ju ignorujem alebo sa snažím naviesť autora na ´správnu cestu´ ... no nie vždy sa mi to darí ...
trocha parasox hned v jendej vete, najprv pises (ano je tam to slovko ´snazim´) neurazat, ale koncis tu istu vetu slovami ´nie vzdy sa to dari´....
viem, co chces povedat.... poprvade, nevyzanm sa v technike(fotogarficekj) - ... zatial
- ja napr. fungujem na UTFG, alebo sa pytam ludi, kamaratov, co fotia, alebo i tu - ale nepisem do fora, oslovim cloveka s prosbou cez ss.. kazdy to robime po svojom..
offtopic 2 :o)
viem, co chces povedat.... poprvade, nevyzanm sa v technike(fotogarficekj) - ... zatial
- ja napr. fungujem na UTFG, alebo sa pytam ludi, kamaratov, co fotia, alebo i tu - ale nepisem do fora, oslovim cloveka s prosbou cez ss.. kazdy to robime po svojom..
bu bu bu - bojim bojim bojim :D
:))) ale parasox je dobrý skoro ako parasol (dáždnik po našomu)
Deti: Oci, môžeme sa pozerať nat elevízor?
Otec: Áno, môžete, len ho nezapínajte!!
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa