fakt na to sa už ani kriketussska nechytá. a ja tiež neviem či ti mám odpovedať, lebo som dostával súkromné správy, že ako si ja dovolujem tak hrubo ťa urážať. dúfam že to nebolo na objednávku ;)
fakt na to sa už ani kriketussska nechytá. a ja tiež neviem či ti mám odpovedať, lebo som dostával súkromné správy, že ako si ja dovolujem tak hrubo ťa urážať. dúfam že to nebolo na objednávku ;)
ty sa tu nejak vyzans - travis tu nejak moc casu :) - skusky uz su hotove? :p
ako ja fakt pod fotky píšem málo lebo nemám o tom dlhosiahajúce vedomosti ani skúsenosti, ale toto nazvať že móda??????????????????????????? trochu sebereflexie prosím :(
heeeeej sú! predstav si a na moje prekvapenie trikrát za A :D :D idem na štipko asi :D no normálne mi druhý najkrajší človek na svete (prvý je atiart) písal súkromnú správu že je to poburujúce ako ťa urážam :) :)
heeeeej sú! predstav si a na moje prekvapenie trikrát za A :D :D idem na štipko asi :D no normálne mi druhý najkrajší človek na svete (prvý je atiart) písal súkromnú správu že je to poburujúce ako ťa urážam :) :)
ako ja fakt pod fotky píšem málo lebo nemám o tom dlhosiahajúce vedomosti ani skúsenosti, ale toto nazvať že móda??????????????????????????? trochu sebereflexie prosím :(
nehladaj nieco tam, kde to nie je...o sebareflexii by sa dalo hovorit, kebyze sa ta fotka sem neprida :o))
áááá ty bohužiaľ tam nepatríš, lebo si nevytrtkal polku republiky (aspon o tom nerozprávaš vkuse) a ani celá trieda dievčat na stužkovej sa z teba ešte neroztopilo...či sa mýlim? ked áno tak ťa posuniem hore na rebríčku ;)
offtopic 2 :o)
pozor ja som Blade trilogy pozrel viackrát, viem ako na upírov :)
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=93577&autor_id=7509
p.s.: neviem, ci som mohla reagovat na conana7 ;)
fiiiha, si ma urazal niekedy?
ja sa pytam ale teba, ci si ma urazal
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-galeria/?action=showPhoto&id=93577&autor_id=7509
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa