vsak preto sa pytam, normal (vtipna) konverzejsn....... to su mi veci.. toto uz co je... uf
teda pozor máš tu tajných obdivovateľov, ktorí sú všetkého schopní ;) dávaj pozor, nemusí sa to vyplatiť, môžu ťa prenasledovať, obťažovať atd, môže sa to otočiť proti tebe :D :D
áááá ty bohužiaľ tam nepatríš, lebo si nevytrtkal polku republiky (aspon o tom nerozprávaš vkuse) a ani celá trieda dievčat na stužkovej sa z teba ešte neroztopilo...či sa mýlim? ked áno tak ťa posuniem hore na rebríčku ;)
si ma sklamal, vzdy som si myslel, ze som druhy najkrajsi v republike (neviem, kto je prvy, ale aby som bol skromny, tak som sa dal na druhe miesto :o) )
no my sme boli cisto chlapcenska trieda, vraj vyberova a musim povedat, ze to bol fakt vyber...exotov :o))) a ziadny sa neroztopil zo mna, ak si dobre pamatam...to vies, je tomu 10 rokov, pamat mi uz tak nesluzi :o))
ved hovorím že nesplňaš určité kritéria :) jaj a mal by si za každú cenu objahovať vlastné nechybné portfólio :)ale kedže nemáš tu ani foto ako aj ja (okrem profilovky) tak to by bolo ťažké ;)
ved hovorím že nesplňaš určité kritéria :) jaj a mal by si za každú cenu objahovať vlastné nechybné portfólio :)ale kedže nemáš tu ani foto ako aj ja (okrem profilovky) tak to by bolo ťažké ;)
no tak to by som vysral citron, kym by som obhajil tu prazdnu galeriu :o)))
no tak to by som vysral citron, kym by som obhajil tu prazdnu galeriu :o)))
no ale ja mám oproti tebe určitý hendikep, že ja na obecnom webe mám fotky (lebo musím mať :)) a toho sa moji fanúšikovia vedia chytiť, hoci zámerne sa pod fotky nepodpisujem :)
no ale ja mám oproti tebe určitý hendikep, že ja na obecnom webe mám fotky (lebo musím mať :)) a toho sa moji fanúšikovia vedia chytiť, hoci zámerne sa pod fotky nepodpisujem :)
ty si ina klasa, ked mas fanklub :o)) normalne ze hviezda, pri ktorej nastrocne cucoriedky pistia ako o dusu a hadzu po tebe plysakov :o))
offtopic 2 :o)
no my sme boli cisto chlapcenska trieda, vraj vyberova a musim povedat, ze to bol fakt vyber...exotov :o))) a ziadny sa neroztopil zo mna, ak si dobre pamatam...to vies, je tomu 10 rokov, pamat mi uz tak nesluzi :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa