keď nič nevieš tak prečo píšeš do každého vlákna? ;)))))))))))))))))))
:D :D dnes ti ide karta :) ale aj na to som dostal odpovede, vysvetlenia od mojich ´fanušíkov´ :D :D proste začínajúc tým že som zakomplexovaný, pokračujúc s tým že mám 0,00 IQ a končiac s tým že potrebujem sa zviditeľniť ba aj to že s tým sabotujem chod ephota, teda dôvodov je dosť :)
..a ephotoshop má hádaj kvôli komu prehnané ceny? ;)))
kua to už iná konšpirácia vidíš???? Tým pádom žiadam admina aby mi okamžite vymazal konto, ale zároveň požadujem 10%-né zníženie cien v ephotoshope...vybavíš mi to? ;) ty máš tam dobré vzťahy... ;)
kua to už iná konšpirácia vidíš???? Tým pádom žiadam admina aby mi okamžite vymazal konto, ale zároveň požadujem 10%-né zníženie cien v ephotoshope...vybavíš mi to? ;) ty máš tam dobré vzťahy... ;)
:D:D:D vážne? ...jááj jasné agent provokatér/bonzák so ja...:D...ale nebude to zadarmo, chcem tvoju hlavu :D
:D:D:D vážne? ...jááj jasné agent provokatér/bonzák so ja...:D...ale nebude to zadarmo, chcem tvoju hlavu :D
lepšie: sám slubujem nikdy už nič do fóra, pod fotky, do komentárov nenapíšem keď sa znížia ceny o 10%!!! to je aj výzva pre ostatných!!!dobrovolne vypadnem len vybavte tú zľavu!!!! :D :D
lepšie: sám slubujem nikdy už nič do fóra, pod fotky, do komentárov nenapíšem keď sa znížia ceny o 10%!!! to je aj výzva pre ostatných!!!dobrovolne vypadnem len vybavte tú zľavu!!!! :D :D
...nooo toto už znie ako dobrý biznis....skúsim niečo ;)
...potvrdili to, ale len pod podmienkou, že nastane svetový mier...;)
napíšem otvorený list Obamovi, Medvedevovi, Rade EU, prezidentovi Číny, Arabskej lige, osobne oslovím africké štáty, kde panuje občianska vojna, obrátim sa na OSN, NATO aby mi pomohli s tým a nech verejne vyhlásia svetový mier s cieľom znižovania cien ;)
ked sa na to pozrem detailne tak ceney v ephotoshope sa znížili počas tvojej absencie o 0,5%...ako si sa prihlásil ceny sa zvýšili...no prečo to je?...
ked sa na to pozrem detailne tak ceney v ephotoshope sa znížili počas tvojej absencie o 0,5%...ako si sa prihlásil ceny sa zvýšili...no prečo to je?...
offtopic 2 :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa