zdravim, dik za respond no pozeral som cez ten ebay uz viac krat, nooo neviem niesom si isty tym ebayom ja... Problem je v tom ze chcem nieco fakt silne, lebo ja mam len sigma 500 dg super a potom od kamosa si poziciavam Nikon SB-800 na radio, je to celkom v pohode setup ale chcel by som si kupit teda nieco aby som to nemusel stale poziciavat a chcelo by to nieco silne za malo penazi... Este som pozeral aj Nikon sb-80DX ale naviem no... Diki moc za pomoc aj tak.
Inak čiste teoreticky, ak ti nevadí staršie železo, čo takto skúsiť niekde zohnať Sunpak 120j ?
zdravim, nooo na ten sunpack som vazne nejak zabudol, ja som pozeral nejake recenzie a je to vylmi silny blesk, a ja ho aj tak potrebujem cisto iba na radio, takze to ze nema zoom head a podobne neni problem pre mna, jedine co ma ako tak odradza je stavba a kolko zableskov je schopny urobit na jedny baterky , je to trosku zrut baterii , jedina ze by sa to dalo zohnat s tym battery packom. Dakujemza tento tip, velmi mi to pomohlo... a vypada to tak ze je to celkom vhodne na to na co potrebujem, uz to len niekde zohnat, okrem ebayu...(nejaky tip?) no az ta cena trosku vyssia ale stale dobra!!!
Dnes mi prislo spominane opdpalovanie cactus z ameriky zo stranky www.gadgetinfinity.com . Doprava trvala presne 11 dni, doslo to cele, neposkodene. Cize moja skusenost so spominanym obchodom je VYBORNA.
Pises, ze skusenost s obchodom vyborna. A aka je skusenost s tym cactusom?
Pises, ze skusenost s obchodom vyborna. A aka je skusenost s tym cactusom?
Noo zatial dobra, i ked moc som to zatial neskusal,lebo zima mu ocividne nevyhovuje :)) Tento tyzden ma byt uz telpejsie tak dufam ze uz to poskusam riadne aj vonku. Ale doma co som sa s tym hral tak to odpaluje spolahlivo..Zladit sa mi to podarilo az na cas 320, co si myslim ze uplne staci. Prirobil som na to antenu externu(100m dosah), este sa chystam externe napajanie :)
Noo zatial dobra, i ked moc som to zatial neskusal,lebo zima mu ocividne nevyhovuje :)) Tento tyzden ma byt uz telpejsie tak dufam ze uz to poskusam riadne aj vonku. Ale doma co som sa s tym hral tak to odpaluje spolahlivo..Zladit sa mi to podarilo az na cas 320, co si myslim ze uplne staci. Prirobil som na to antenu externu(100m dosah), este sa chystam externe napajanie :)
Nie nie, ale to je jasne ze v zime to nejde tak ako v lete, kvoli baterkam....To iste ako na fotaku, akurat ze to odpalovanie nema taku hrubu umelu hmotu cize skorej zamrznu
:D ja len ze gadget infinity je eshop firmy Harvest One Limited so sidlom v Hong Kongu (takze ziadna amerika;)) a posielaju na slovensko nie lodou (!!) ale airmailom (resp. UPS Express)
ak mate s nimi skusenosti (ako Scooter) tak napiste nech mozeme vyhodnotit spolahlivost a kvalitu;)) diki
Kupoval som z gadget infinity ten ich Cactus v4 odoslana objednavka na druhy den vyexpedovana za 2 tyzdne u mna doma, na poziadanie mi dali aj tracking number balicku, komunikovali okamzite takze spokojnost maximalna idem od nich kupovat aj blesk a dalsie odpalovace takze vrelo odporucam moja skusenost vyborna.
Kupoval som z gadget infinity ten ich Cactus v4 odoslana objednavka na druhy den vyexpedovana za 2 tyzdne u mna doma, na poziadanie mi dali aj tracking number balicku, komunikovali okamzite takze spokojnost maximalna idem od nich kupovat aj blesk a dalsie odpalovace takze vrelo odporucam moja skusenost vyborna.
Za tie peniaze na to nemozem povedat zle slovo, aj ked v lese na takych 30m-40m mi uz neodpaloval uplne spolahlivo ale inak uplne bez problemov. kupujem este 2 prijimace, ako, ak by boli peniaze idem bez rozmyslania do pocketwizardov lenze tam je cena 4 kusov uz cena lepsieho objektivu takze zatial ostavam pri tomto..
touto otazkou sa trapim aj ja uz dlhsiu dobu... v podstate mi vobec nejde o cenu. Velmi mi je simpaticky system POCKET WIZARD PLUS II, no bohuzial na slovensku a v CZ ho nemozem nikde najst.... keby ste niekto vedeli o niecom, budem velmi velmi vdacny ak ma kontaktujete na FOTO@JAKUBCAPRNKA.SK
mam dilemu:
http://cgi.ebay.co.uk/Wireless-Flash-Transmitter-PT-04-4Channel-Flash-Trigger_W0QQitemZ250480267798QQcmdZViewItemQQptZCamera_Flash_Accessories?hash=item3a51c99216&_trksid=p3286.c0.m14
alebo http://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17204&cat=274&page=1
:D ja len ze gadget infinity je eshop firmy Harvest One Limited so sidlom v Hong Kongu (takze ziadna amerika;)) a posielaju na slovensko nie lodou (!!) ale airmailom (resp. UPS Express)
ak mate s nimi skusenosti (ako Scooter) tak napiste nech mozeme vyhodnotit spolahlivost a kvalitu;)) diki
Taktiez som stade objednaval odapovanie blesky dazdniky drziaky atd... a vsetko prislo ako malo ziaden problem maximalna spokojnost.
Radiove odpalovanie
http://www.microsync.cz/obecny-popis
Tu majú wizardy na európskych frekvenciách.
http://cgi.ebay.co.uk/Wireless-Flash-Transmitter-PT-04-4Channel-Flash-Trigger_W0QQitemZ250480267798QQcmdZViewItemQQptZCamera_Flash_Accessories?hash=item3a51c99216&_trksid=p3286.c0.m14
alebo http://www.gadgetinfinity.com/product.php?productid=17204&cat=274&page=1
Tieto ninehovoriace znacky/nazvy (FOTGA - Wireless Flash Transmitter PT-04 4Channel Flash Trigger) nie vzdy plnia pozadovany ucinok.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa