Chcel povedat, že C/N su jedničky a vsetko ostatne je shit.
jaaaaj. alebo chcel ukazat co vsetko on vie a aky je mudry. Skoda nevyslo mu to. idem kupovat Pentax k-x(shit). Nema nahodou pentax dlhsiu historiu ako N a C?
kazda znacka ma to svoje a je len dobre ze su a ze sa predbiehaju. pentax je outsider, vzdy nim bol a vzdy isiel svojou cestou. a funguje mu to uz dlho predlho.
Ešte k tým ostriacim bodom. Mne na k20 sa ich zobrazovanie dá vypnúť alebo zapnúť v menu. Nie je to tak aj v k-x? Lepšie ako špekulovať je priamo sa spýtať v exapre, netreba hneď ísť ku konkurencii.
Ešte k tým ostriacim bodom. Mne na k20 sa ich zobrazovanie dá vypnúť alebo zapnúť v menu. Nie je to tak aj v k-x? Lepšie ako špekulovať je priamo sa spýtať v exapre, netreba hneď ísť ku konkurencii.
Nie, neda sa to zapnuť, lebo to tam fakt nie je. Aj recenzie to vytykaju.
■No visible AF points in viewfinder
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxkx/page29.asp
Ja by som len k tým ostriacim bodom. Prešiel som na K-x z kompaktu,som nanajvýš spokojný,ostriaci bod mám na stred a ako bolo tu spomínané,v hľadáčiku vidím,kde je stred,keď foťák zaostrí,tak to pípne,zobrazí sa tmavý kosoštvorček a je to. Fakt v tom nevidím vonkoncom žiadny,ale ozaj žiadny problém.Ahojte.
Ja by som len k tým ostriacim bodom. Prešiel som na K-x z kompaktu,som nanajvýš spokojný,ostriaci bod mám na stred a ako bolo tu spomínané,v hľadáčiku vidím,kde je stred,keď foťák zaostrí,tak to pípne,zobrazí sa tmavý kosoštvorček a je to. Fakt v tom nevidím vonkoncom žiadny,ale ozaj žiadny problém.Ahojte.
cele by to bolo paradne akurat, ze tie ceny:
film kodak bw400cn: 5,80
vyvolanie a tlac 36 fotografii 10x15cm: 8,05 eur
takze za 36 fotiek to je 13,85 eur a to je ze kua dost.
cele by to bolo paradne akurat, ze tie ceny:
našiel si hranice P-čka? tentokrát sa rozhodnutie asi nezmení...či?
nie, nie, hranice Px som nenasiel. Celemu Px na SK neprospieva oficialne zastupenie tejto znacky na SK a hlavne ich pristup. Mal by niekto napisat do Px, aby to na SK dali niekomu schopnejsiemu.
nie, nie, hranice Px som nenasiel. Celemu Px na SK neprospieva oficialne zastupenie tejto znacky na SK a hlavne ich pristup. Mal by niekto napisat do Px, aby to na SK dali niekomu schopnejsiemu.
z inzerátu som mal pocit, že migruješ k susedom :o)
mám pocit, že oni sú veľmi privátna firma, čo by bolo normálne v pohode, no vzhľadom na zastúpenie svetovej značky ma to udivuje...
PENTAX
http://www.ulozto.sk/4718795/opm-camera-cze.pdf
■No visible AF points in viewfinder
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxkx/page29.asp
mám pocit, že oni sú veľmi privátna firma, čo by bolo normálne v pohode, no vzhľadom na zastúpenie svetovej značky ma to udivuje...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa