Zdravim! Aj vy sa tesite na novinky od canonu? 19.8.2009 bude vsetko jasne :))))
a pre nikonakov mam pocit, ze D300s nebude stacit na nove 60D-cko :))
ale co nas caka?? to presne nikto nevie ale asi nieco take... EOS 60D a EOS 7D, Canon EF 200 f/3.5 L IS a Canon EF 100 f/2.8 IS, 1D rada posunute predstavenie na september..Canon EOS 1D Mark IV a objektivi 70-200 f/2.8 L II IS USM, 24-70 f/2.8 L IS USM, 300 f/2.8 L II IS USM, 500 f/4.0 L II IS USM
ako tak na to pozeram tak aby som predal svoje co mam a tesil sa na nove sklicka :)))) myslim ze tento rok canon spravi troska rozruch...
Uvediem aj konkretny pripad. Nas kamarat, fungujuci na tomto portali fotiaci EOS 50D a EOS 5D Mark II, si kupil spominanu 24-70/2,8. Lopotne ho zhanal, pretoze nebola v tom case dostupne. Podarilo sa mu zohnat snad jediny kus na Slovensku, no a pri testovani zistil, ze objektiv jaksi nezodpoveda kvalitou cene. Hlavne ked ho este porovnal s kamratovym Nikonom 24-70/2,8 na D3. Poziadal ma o radu, co s tym. Odporucil som mu obratit sa na predajcu a pokusit sa bud odstupit od zmluvy alebo sa snazit vymenit zadruhy kus. Predajca mal jedinu moznost, nechat objektiv otestovat v autorizovanom servise. Tam sa zistilo, ze objektiv je v tolerancii stanovenej vyrobcom a nie je teda dovod na reklamaciu. Smola. A takych pripadov je viac.
och dokelu este den, ja ze uz dnes je 19teho.. novinky canonu, od zajtra gamescom, cez vikend blizzcon.. trochu nabity tyzden novinkami, slintam uz teraz, ale mam podbradnik, lebo klavesnica hoci je firemna je kriza a dalsiu mi asi ndjau tak skoro... a sorry za offtopic :)
ehm, ste si isti? ...mne sa zda ze CET je u nas ...teda ak sa nenachadzate momentalne niekde na vychod od Kosic. Ale tak neviem bo naposledy sme sa o tom bavili s kolegom z nemecka a je mozne ze unho bol spravny CET a zabudol ze my sme +1 hodina :D ...kazdopadne kym prebehne konferencia a kym sa prve spravy dostanu na web a nejake lepsie a doveryhodnejsie (rozumej - nie skopyrovane propagacne materialy) recenzie dostanu na web ubehne par dni
ehm, ste si isti? ...mne sa zda ze CET je u nas ...teda ak sa nenachadzate momentalne niekde na vychod od Kosic. Ale tak neviem bo naposledy sme sa o tom bavili s kolegom z nemecka a je mozne ze unho bol spravny CET a zabudol ze my sme +1 hodina :D ...kazdopadne kym prebehne konferencia a kym sa prve spravy dostanu na web a nejake lepsie a doveryhodnejsie (rozumej - nie skopyrovane propagacne materialy) recenzie dostanu na web ubehne par dni
Je to bieda, ja osobne kašlem na nové zrkadlovky ( asi nechávajú na predvianočné obdobie, lepší Business ) ale že neprišli ani s novými objektívmi to ma mrzí, tešil som sa na novú 24-70 f/2.8 L. Takto ju predstavia bohvie kedy a na slovenskom trhu bude nedostupná až do nového roku tak ako to býva vcelku vo zvyku :-(((
Je to bieda, ja osobne kašlem na nové zrkadlovky ( asi nechávajú na predvianočné obdobie, lepší Business ) ale že neprišli ani s novými objektívmi to ma mrzí, tešil som sa na novú 24-70 f/2.8 L. Takto ju predstavia bohvie kedy a na slovenskom trhu bude nedostupná až do nového roku tak ako to býva vcelku vo zvyku :-(((
objektiv pride aj s 1Dmark IV a vtedy pride asi aj 60D/7D uvidime ako sa to bude volat ale asi 7D :)) ale ja este verim ze do zajtra nejake to info pride :)
19.8.2009
http://www.dpreview.com/news/0908/09081908canong11.asp
+ dalsie kompakty
;-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie