Zdravim! Aj vy sa tesite na novinky od canonu? 19.8.2009 bude vsetko jasne :))))
a pre nikonakov mam pocit, ze D300s nebude stacit na nove 60D-cko :))
ale co nas caka?? to presne nikto nevie ale asi nieco take... EOS 60D a EOS 7D, Canon EF 200 f/3.5 L IS a Canon EF 100 f/2.8 IS, 1D rada posunute predstavenie na september..Canon EOS 1D Mark IV a objektivi 70-200 f/2.8 L II IS USM, 24-70 f/2.8 L IS USM, 300 f/2.8 L II IS USM, 500 f/4.0 L II IS USM
ako tak na to pozeram tak aby som predal svoje co mam a tesil sa na nove sklicka :)))) myslim ze tento rok canon spravi troska rozruch...
objektiv pride aj s 1Dmark IV a vtedy pride asi aj 60D/7D uvidime ako sa to bude volat ale asi 7D :)) ale ja este verim ze do zajtra nejake to info pride :)
Veď to aj ja dúfam lebo ak to vydajú v tom období ako v minulosti 5D mark II tak zas bude problém sa tu u nás k niečomu dostať. Do šľaka tak som sa tešil na ten objektív. Už som to mal rozpočítané, že kým sa dostane na slovensko cca 1 mesiac kým prejde dôkladnými dlhodobými testami u nás a v hlavne v zahraničných redakciách tak ďalší mesiac a potom si ho objednám. Keďže Canon Slovakia kým mi ho dodá, uplynie zas istá doba ( ako u všetkých novinkách ) tak na vianoce pod stromček od deda Santa Strháka ho dostanem. Takto môžem počítať že sa k nemu dostanem až v novom roku :-(((
Veď to aj ja dúfam lebo ak to vydajú v tom období ako v minulosti 5D mark II tak zas bude problém sa tu u nás k niečomu dostať. Do šľaka tak som sa tešil na ten objektív. Už som to mal rozpočítané, že kým sa dostane na slovensko cca 1 mesiac kým prejde dôkladnými dlhodobými testami u nás a v hlavne v zahraničných redakciách tak ďalší mesiac a potom si ho objednám. Keďže Canon Slovakia kým mi ho dodá, uplynie zas istá doba ( ako u všetkých novinkách ) tak na vianoce pod stromček od deda Santa Strháka ho dostanem. Takto môžem počítať že sa k nemu dostanem až v novom roku :-(((
Budeš si musieť pod stromček dopriať nejakú inú hračku :-)
toto keby bola pravda bolo by supeeer :)) full frame 7D 18mp 8fps 19 AF Points
Otazka je, ci to bude fullframe. Na APS-C je to rozlisenie asi prilis. Ja skor tipujem, ze to bude APS-H. Na to by mohli pouzit zrkadlovu komoru z 1Dm2. Pre sportovych fotografov by to bola super masinka.
Otazka je, ci to bude fullframe. Na APS-C je to rozlisenie asi prilis. Ja skor tipujem, ze to bude APS-H. Na to by mohli pouzit zrkadlovu komoru z 1Dm2. Pre sportovych fotografov by to bola super masinka.
napisal som ze to bude fullframe - 7D a 60D bude klasia APS-H :)
No full-frame 7D s internym bleskom? Po vzore Nikon D700? To by mohla byt potom ´ludovejsia´ 5DMkII. Hlavne za lacnejsi peniaz .. FFfffffantaziiirujeeeem ... ;-)
Alebo zeby to bol skor dekel 60D?
19.8.2009
Alebo zeby to bol skor dekel 60D?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie