poradte aky objektiv na eos 7 chcel by som nieco 18-250 do 1000€
alebo 70-25O a aky je medzi takymi objektivmi rozdiel pri foteniteraz mam canon efs 18-135 setovy..
ved sa informuje aby to neboli vyhodene peniaze. Myslim ze mu tu bola poradena dobra kombinacia skiel.... ale zjavne je aj trochu lenivy a radsej sa pyta ako hlada... niekedy je to rychlejsie :) Inak tiez som mal v tychto veciach zo zaciatku chaos... a nechci vediet ako som ostal vyvaleny ked som zistil ze s zrkadlom neviem fotit cez displej :) V tej dobe liveview nebol.
a ty by si sa ako rozhodol napr 28-250 alebo 70-200 pripadne viac
Tamron 18-200....môžeš fotiť v interiery aj divú zver.....je len trochen drahší ale má krásnu kresbu a bokeh...to robí ten viacnásobný zoom
Zoom. to je to že koolko ti to vysunie rúru do predu....
ved sa informuje aby to neboli vyhodene peniaze. Myslim ze mu tu bola poradena dobra kombinacia skiel.... ale zjavne je aj trochu lenivy a radsej sa pyta ako hlada... niekedy je to rychlejsie :) Inak tiez som mal v tychto veciach zo zaciatku chaos... a nechci vediet ako som ostal vyvaleny ked som zistil ze s zrkadlom neviem fotit cez displej :) V tej dobe liveview nebol.
presne tak ,ja mam to decko 3mesiac ale len setovy objektiv,ale pozical som si
sigmu 18-200 a pacilo sa mi snim fotit aj ked to bolo sklo za 270€ a fotky neboli bohvieake rozhodol som sa ze si kupim ale kvalitumtak sa na to pytam tu ale kazdy len mudruje
bože však som ti poradil kvalitné profi sklo a dostal som sa medzi tých, čo mudrujú. tak ja už fakt neviem. a naviac by to bola ešte perfektná investícia.
Tamron 18-200....môžeš fotiť v interiery aj divú zver.....je len trochen drahší ale má krásnu kresbu a bokeh...to robí ten viacnásobný zoom
zase sa vyhybas odpovedi tak 18-250 alebo 70-200
vysvetli mi to tu niekto ???
alebo mam ist na sexzoznamku ?
Dobre si sa rozhodol...ak fotky neboli bohvieake...treba ho kúpiť....skus ten Tamron....eštelepšie aj Tamron aj Sigmu...kúp nejaké lacnejšie náhradné telo a môžeš nosiť obidva..:))
200 delene 70 je tri.....to ti len tri krát priblíííži....A teraz kontrólna otázka...kolko priblýýýži Tamron.....?...poprípade tá Sigma????
myslim ze aj laik chape rozdiel 18-200 a 70-200 ze menej priblizuje
preto sa pytam , co by ste poradili kompatibilitu priblizenia neberme v uvahu ale kvalitu zaberov
AKY objektiv pre EOS 7
sigmu 18-200 a pacilo sa mi snim fotit aj ked to bolo sklo za 270€ a fotky neboli bohvieake rozhodol som sa ze si kupim ale kvalitumtak sa na to pytam tu ale kazdy len mudruje
vysvetli mi to tu niekto ???
alebo mam ist na sexzoznamku ?
nejaky si mudry
preto sa pytam , co by ste poradili kompatibilitu priblizenia neberme v uvahu ale kvalitu zaberov
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa