Zdravim vsetkych,
chcem sa opytat na kupu objektivu/vou ku Canonu 5D mk II. Budto kupit jeden Canon 24-70 f2,8, alebo kupit Sigma 24-70 f2,8 + Canon 85 f1,8 a este mi ostane na "bublifuk"??? Vase nazory damy a pani??? Vopred dakujem
[reply0=1300J]vidim to tak, ze vsetci su s autofokusom nespokojni, rozdiel je len v miere nespokojnosti :-)
mozem sa spytat hypoteticku otazku? ak by ste sa teraz znovu rozhodovali o kupe FF fotaku (pricom by ste neboli viazani na konkretnu znacku kvoli doterajsim sklam) - kupili by ste znovu 5Dmk2 alebo by ste zvazovali ine alternativy?[/reply0]Kazdej fullframe alternative v tejto cenovej kategorii nieco chyba. D700 chyba rozlisenie. A900 nema LiveView a AF asi tiez nie je vhodny pre sport.
[reply0=bear]Kazdej fullframe alternative v tejto cenovej kategorii nieco chyba. D700 chyba rozlisenie. A900 nema LiveView a AF asi tiez nie je vhodny pre sport.[/reply0]tak tak vo vsetko je kompromis :) ale ja verim novemu canononu 5D mark III alebo skor dufam ze canon sa spamäta.. nie akoc anon 60D krok spät :)
[reply0=pe3k]tak tak vo vsetko je kompromis :) ale ja verim novemu canononu 5D mark III alebo skor dufam ze canon sa spamäta.. nie akoc anon 60D krok spät :)[/reply0]ja to vidim skepticky, nejak takto :) http://www.digitalrev.com/en/why-you-wont-see-the-canon-eos-5d-mark-iii-anytime-soon-7307-article.html samozrejme, zazraky sa deju :)))
ja to vidim skepticky, nejak takto :) http://www.digitalrev.com/en/why-you-wont-see-the-canon-eos-5d-mark-iii-anytime-soon-7307-article.html samozrejme, zazraky sa deju :)))
[reply0=1300J]vidim to tak, ze vsetci su s autofokusom nespokojni, rozdiel je len v miere nespokojnosti :-)
mozem sa spytat hypoteticku otazku? ak by ste sa teraz znovu rozhodovali o kupe FF fotaku (pricom by ste neboli viazani na konkretnu znacku kvoli doterajsim sklam) - kupili by ste znovu 5Dmk2 alebo by ste zvazovali ine alternativy?[/reply0]ja som s 5D mark II spokojny, nikde som nepisal ze som nespokojny. treba len poznat limity pristroja. urcite by som ho kupil znova.
[reply0=pe3k]tak tak vo vsetko je kompromis :) ale ja verim novemu canononu 5D mark III alebo skor dufam ze canon sa spamäta.. nie akoc anon 60D krok spät :)[/reply0]ja ku 5D II zatiaľ nijaku konkurenciu nevidím - takže opäť, a to som išiel z Nikonu na Canon... teraz mi už len chýba dokúpiť to 1D IV na report alebo 7D ešete na 100% nie som rozhodnuty a ani neviem ako prašule budu... (všetko ostatné je buď drahé alebo Sony čo je pre mna stále iba exotika)
ja ku 5D II zatiaľ nijaku konkurenciu nevidím - takže opäť, a to som išiel z Nikonu na Canon... teraz mi už len chýba dokúpiť to 1D IV na report alebo 7D ešete na 100% nie som rozhodnuty a ani neviem ako prašule budu... (všetko ostatné je buď drahé alebo Sony čo je pre mna stále iba exotika)
[reply0=wayne]ja to vidim skepticky, nejak takto :) http://www.digitalrev.com/en/why-you-wont-see-the-canon-eos-5d-mark-iii-anytime-soon-7307-article.html samozrejme, zazraky sa deju :)))[/reply0]mne tento clanok dal nadej... je to FAKE alebo nie to neviem ale lepsie sa mi zaspavalo ked som si to precital :D
The hits keep on coming.
It has recently been suggested to me that there will not be a 1Ds Mark IV at all.
The 5D Mark III (or whatever it’s called) will be aimed to take over the market for 1Ds users.
I know a couple of 1Ds3 users that are using 5D Mark II’s most of the time now. Both folks say if the 5D3 ups its build quality and AF, they’d never buy a 1Ds again. If it’s priced at under $3000, a lot of people will probably feel the same way.
The same person says it’s possible that a new camera at the top of the lineup aimed solely at the medium format market, but not a medium format camera, will come to fruition. The design will be a radical departure (possibly modular).
CR’s Take
We’ve heard rumblings about this in the past.
Canon fans say all the time that they want Canon to be “revolutionary again”. However, when a rumor points to a big departure (which doesn’t happen frequently), it’s generally put down for being untrue or unrealistic.
I have a lot of trouble seeing a point to the 1Ds line as its currently implemented, I’d say a radical departure is a strong possibility.
alebo google trans-
Hity ďalej prichádzajú.
To nedávno bolo navrhol mi, že tam nebude 1Ds Mark IV vôbec.
5D Mark III (alebo ako sa to volá) bude zameraný prevziať trhu 1Ds užívateľa.
Poznám pár 1Ds3 užívateľov, ktorí používajú 5D Mark II je väčšinu času teraz. Obaja ľudia hovoria, keď 5D3 up jeho kvalitu konštrukcie a AF, nikdy kúpiť 1Ds znova. Ak je to za cenu pod 3000 dolárov, bude veľa ľudí asi cíti rovnako.
Tá istá osoba hovorí, že je možné, že nový fotoaparát v hornej časti zostavy zamerané výhradne na stredný formát na trhu, ale nie stredný formát fotoaparát, príde k uskutočneniu. Design bude radikálny odklon (možná modulárne).
ČR Take
Počuli sme o tom hrmenia v minulosti.
Canon fanúšikovia hovoria stále, že chcú Canon byť ´revolučný znova´. Avšak, keď povesť ukazuje na veľký odchod (čo sa nestane často), je to všeobecne dať dole za to, že nepravdivé alebo nereálne.
Mám veľa problémov vidieť bod 1Ds línii ako v súčasnosti vykonávajú, povedal by som, že radikálny odchod je veľká možnosť.
mne tento clanok dal nadej... je to FAKE alebo nie to neviem ale lepsie sa mi zaspavalo ked som si to precital :D
The hits keep on coming.
It has recently been suggested to me that there will not be a 1Ds Mark IV at all.
The 5D Mark III (or whatever it’s called) will be aimed to take over the market for 1Ds users.
I know a couple of 1Ds3 users that are using 5D Mark II’s most of the time now. Both folks say if the 5D3 ups its build quality and AF, they’d never buy a 1Ds again. If it’s priced at under $3000, a lot of people will probably feel the same way.
The same person says it’s possible that a new camera at the top of the lineup aimed solely at the medium format market, but not a medium format camera, will come to fruition. The design will be a radical departure (possibly modular).
CR’s Take
Canon fans say all the time that they want Canon to be “revolutionary again”. However, when a rumor points to a big departure (which doesn’t happen frequently), it’s generally put down for being untrue or unrealistic.
I have a lot of trouble seeing a point to the 1Ds line as its currently implemented, I’d say a radical departure is a strong possibility.
alebo google trans-
Hity ďalej prichádzajú.
Poznám pár 1Ds3 užívateľov, ktorí používajú 5D Mark II je väčšinu času teraz. Obaja ľudia hovoria, keď 5D3 up jeho kvalitu konštrukcie a AF, nikdy kúpiť 1Ds znova. Ak je to za cenu pod 3000 dolárov, bude veľa ľudí asi cíti rovnako.
Tá istá osoba hovorí, že je možné, že nový fotoaparát v hornej časti zostavy zamerané výhradne na stredný formát na trhu, ale nie stredný formát fotoaparát, príde k uskutočneniu. Design bude radikálny odklon (možná modulárne).
ČR Take
Canon fanúšikovia hovoria stále, že chcú Canon byť ´revolučný znova´. Avšak, keď povesť ukazuje na veľký odchod (čo sa nestane často), je to všeobecne dať dole za to, že nepravdivé alebo nereálne.
Mám veľa problémov vidieť bod 1Ds línii ako v súčasnosti vykonávajú, povedal by som, že radikálny odchod je veľká možnosť.
[reply0=wayne]myslim ze CES 2011 nam ukaze smer, ale ci sa objavi nejaka bomba okrem tradicneho lineupu kompaktov tazko odhadovat :) [/reply0]asi tak ale kogiku to ma, ze 1Ds 4 nebude a bude 1 full frame sice drahsi ale poriadny... ja by som to bral.. alebo ako davno sa pisalo o novom canone 3D full fram s rychlym ostrenim tak to by som hned bral :D takze ostava cakat..
asi tak ale kogiku to ma, ze 1Ds 4 nebude a bude 1 full frame sice drahsi ale poriadny... ja by som to bral.. alebo ako davno sa pisalo o novom canone 3D full fram s rychlym ostrenim tak to by som hned bral :D takze ostava cakat..
[reply0=pe3k]asi tak ale kogiku to ma, ze 1Ds 4 nebude a bude 1 full frame sice drahsi ale poriadny... ja by som to bral.. alebo ako davno sa pisalo o novom canone 3D full fram s rychlym ostrenim tak to by som hned bral :D takze ostava cakat..[/reply0]veru pise sa o kadecom, aj o tom, ze Martinka sa chysta spat k Marianovi na farmu ;]
Objektiv/y k 5D mark II
mozem sa spytat hypoteticku otazku? ak by ste sa teraz znovu rozhodovali o kupe FF fotaku (pricom by ste neboli viazani na konkretnu znacku kvoli doterajsim sklam) - kupili by ste znovu 5Dmk2 alebo by ste zvazovali ine alternativy?[/reply0]Kazdej fullframe alternative v tejto cenovej kategorii nieco chyba. D700 chyba rozlisenie. A900 nema LiveView a AF asi tiez nie je vhodny pre sport.
mozem sa spytat hypoteticku otazku? ak by ste sa teraz znovu rozhodovali o kupe FF fotaku (pricom by ste neboli viazani na konkretnu znacku kvoli doterajsim sklam) - kupili by ste znovu 5Dmk2 alebo by ste zvazovali ine alternativy?[/reply0]ja som s 5D mark II spokojny, nikde som nepisal ze som nespokojny. treba len poznat limity pristroja. urcite by som ho kupil znova.
The hits keep on coming.
CR’s Take
alebo google trans-
Hity ďalej prichádzajú.
ČR Take
The hits keep on coming.
CR’s Take
alebo google trans-
Hity ďalej prichádzajú.
ČR Take
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa