Takže, možno sa to niekomu bude zdať divné, nezmyselné, paranoidné, neviem čo všetko... no servis Nikon mi už lezie krkom. Pred cca 3-rokmi som tam poslal 16-85, objektív prišiel rozbitý, dobre to je už passe. Druhýkrát som riešil Nikon 105mm micro VR, objektív sa po týždni fotenia doslova rozpadol, našiel som pár ľudí ktorím sa to stalo tiež no servis povedal že som to spravil ja. Tiež je to už za nami. No a teraz pre istotu riešim skvelú vec - prach v objektíve. Nieje to nič zvyčajné, no jedná sa o Nikon 70-200 f2.8G VR II, kde by sa ten prach vo veľkom množstve objavovať nemal. No po priloženej fotografii uvidíte v akom stave je. Tak a k veci: presne pred 30 dňami som objektív dal na reklamáciu, tam mi povedali že sa jedná o kovové lupy - klasická chyba starších modelov tohto skla. Včera, to je po 29 dňoch mi prišiel objektív naspäť aj spolu so zoznamom vykonaných prác - iba to vyčistili, nič iné neriešili. Objektív som prebral v 100% stave, opäť som dal inzerát na predaj. No večer som si všimol znova nastupujúci bordel pod predným členom, objektív som potom preskúmal lepšie a všimol som si že tie čistené sklá sú úpackané. Ďalej som našiel niečo mastné na okrajoch tela objektívu a predná šošovka bola taká mastná že sa to nedalo vyčistiť. Pomaly som si myslel že technik tam asi nechal svoje geňo. No a ako bonus, prach už bol teraz v kompletne celom tubuse, nie len medzi prvými členmi.
Takže dnes som to bol znova dať reklamovať, dúfam že si Nikon dá zas tých 29 dní času a možno mi to pošle. Ako som spomínal objektív som chcel predať, no tým že cena za 100% kus je cca 1800€ bola predajná cena tohto tak 1300-400€ max., za čo sa aj ospravedlňujem tím čo pozerali inzerát. Chcem sa spýtať, mali ste aj vy takéto problémy, či to len ja mám na to šťastie? Ešte podotýkam, tí čo ma osobne poznajú tak vedia že o techniku sa starám a pravidelne absolvuje čistenie, tak to aby moja 24-70 bola v stave horúceho kusu z výroby a 70-200 ktorá má 6 mesiacov je v stave 7-8 ročného kusu je dosť divné. Prikladám fotografie aby ste si pozreli v akom stave som ho posielal a v akom stave mi prišiel (stav v akom mi prišiel zo servisu je totožný so stavom toho objektívu cca po týždni od kúpy, možno sa vám to bude zdať smiešne - reklamovať kvôli 1 kúsku prachu, no akeďže tam znova je, tak je dosť pravdepodobné že tam bude mať po 6 mesiacoch aj pár tuctov bratov tak ako prvýkrát).
Ďakujeme, že ste si vybrali Nikon pre vaše fotografické potreby. Niektorí používatelia naznačili vzhľad viac zrnité prachových častíc snímok urobených s Nikon D600 digitálne zrkadlovky. Tieto granulárne prachové častice sú odrazom vnútorného prachu vytvoreného s fotoaparátom počas prevádzky, alebo externé prachových častíc, ktoré si našli cestu do fotoaparátu, a to buď, alebo obaja, ktoré dodržiavajú fotoaparátu low-pass filtra. Kým štruktúra a koncepcia digitálnej zrkadlovky je úplné odstránenie týchto prachových častíc veľmi ťažké, to má prísť na našej pozornosti, že v niektorých zriedkavých prípadoch, môžu byť zohľadnené výrazne v obrazoch. Preto, Nikon je informovanie užívateľov o služby k zníženiu tohto problému. Rozlíšenie Ako prvý krok, prosím postupujte podľa pokynov z užívateľskej príručky (s. 301-305) v súvislosti s "Clean Image Sensor" funkciu a ručné čistenie pomocou ventilátora. Ak tieto opatrenia nie sú odobrať všetky prachové častice a stále dochádza k problémom, potom prosím obráťte na najbližšie servisné stredisko Nikon. Budú držať fotoaparát, skúmať dôkladne, a služba podľa potreby. Požiadavka na servis prosím priame otázky týkajúce sa tejto záležitosti do najbližšieho servisného strediska Nikon . Dúfame, že budete aj naďalej vybrať Nikon pre vaše fotografické potreby.
ok, takze D800 po 8k zaberoch (kupena 30.3.2012) snimac este nebol cisteny.... toto je test z pred dvoch tyzdnov nikkor 24-70/2.8 @ f22 (silna difrakcia) hladaj spinu kolko len chces exif mas prilozeny...
jj, brutal difrakcia na f22 na f8 a f11 je to dost vyrovnane a fajn, takze na krajinky viac nedavam, jedine ze by som potreboval vacsiu DOF... ale snazim sa to drzat f11 max... tu f22 som tu pastol len kvoli spine na snimaci, aj ked viac spiny je na objektive
jj, brutal difrakcia na f22 na f8 a f11 je to dost vyrovnane a fajn, takze na krajinky viac nedavam, jedine ze by som potreboval vacsiu DOF... ale snazim sa to drzat f11 max... tu f22 som tu pastol len kvoli spine na snimaci, aj ked viac spiny je na objektive
Mňa to trošku zarazilo, keď to je origo nikon sklo... zaujímavé teda
Tiez mam nie velmi dobru skusenost s Nikonom-Praha. Moja 70-200 VRI prestala ostrit,focus behalo hore dole,kupovana v Canade,komplet papiere,zarucny list,faktura. Telefonicky som si vsetko dohodol a poslal ho do Prahy. Po dvoch tyzdnoch ked neprisla ziadna odpoved,tak som sa rozhodol ze tam zavolam,a zistil som ze moj objektiv lezi na polici este nerozbaleny..... Ked sa na neho konecne pozreli,tak mi odpisali ze to nebude zarucna oprava,pretoze nemam potvrdeny zarucny list od predajcu,tak som im pisal nech mi ho poslu,ze ho dam potvrdit. Nasledne na to dalsi mail,ze faktura nie je na moje meno,takze aj tak by to neuznali.....to uz som bol bez objektivu viac ako mesiac. Vycislenie opravy na nejakych 90Euro,nechal som to spravit ako pozarucny servis,a nakoniec aj suma bola cez 100Euro,od vtedy som povedal ze koncim s Prahou nadobro......
07.02.2013 som zaslal moju Nikon D600-tovku cez Pentu do servisu Nikon Praha.
13.02.2013 mi prišiel email, "Zakaznik pozaduje vyrizeni reklamace: opravou v zakonne lhute Obsah reklamace uvedene zakaznikem:cisteni snimace na poukazku,je spinava matnice od necistot ze snimace,odlepuje se tesneni nebo gumicka,kdyz se foti tak je ji citit pravou rukou malickem-viz obrazek /Prislusenstvi:ocnice,kryt lcd,kryt tela,zl 2x,poukazka,navod,baterie,popruh,pruv.dopis,kryt sani Originálni balení:ano /Stav pristroje: pouzivany / Zárucní list: LW dodan/vyplneny Prijem: AUTO Vydej: AUTO / Vyzvednuti: pres DPD "
22.02.2013 na stánke pre "Sledovéní servisní zakázky" bolo uvedené, že fotoaparát bol vyčistený (repair in progress), vravím si fajn, je piatok tak v stredu (27.02.2013) ho mám doma. Vo štvrtok 28.02.2013 som volal do Penty, kde mám fotoaparát, odpoveď zatiaľ im nič neprišlo, Nikon mi pošle email, keď foťák pošlú.
A dnes prišlo no mierne rozčarovanie v podobe emailu:
"Dobrý den pane ......
dnes Vám byl z našeho servisního střediska odeslán Váš fotoaparát, bohužel se při převozu nedopatřením poškodil kryt na displej, omlouváme se tímto za způsobenou škodu. V průběhu příštího týden Vám zašleme na Vaši adresu nový náhradní kryt.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
S pozdravem
Podrobné informace najdete na našich stránkách zde
Olga ......... servisní administrativa
Nikon spol. s r.o. K Radotínu 15 156 00 Praha 5 Tel.: 230 230 100 Fax: 230 620 101"
Foťák bol v originálnom balení, čo si mám o tom myslieť? Spadol im na zem alebo ....
no tak keď toto čítam, až sa mi panenky pretáčajú... ja si idem dnes vyzdvihnúť moje zlato, tak dám vedieť v akom stave sa vrátil a ako som bol so servisom spokojný/nespokojný...
treba vyskúšať poslať bez krytu displeja ja mám momentálne dosť problém s FF na mojej D7000 a budem to riešiť cez reklamáciu, nakoľko je ešte v záruke, len mám strach že predajcu neukecám aby ho poslali do Viedne a nie do Prahy... no nič, poviem im na rovinu že ak sa vráti poškodený, alebo to nestihnú do 30 dní, tak chcem späť peniaze a rovno kúpim D7100
takze moja D7K sa vratila po ladeni AF v dosledku BF s abnormalnym front focusom (AF fine tuning sa nechyta...) Katastrofa - asi to najvystiznejsie k servisu Nikon Praha... Vedeli by ste mi odporucit niekoho v okoli BA, kto by toto vedel napravit? Cena uz nehra rolu (pozn. do Viedne sa nedostanem..) Dakujem
takze moja D7K sa vratila po ladeni AF v dosledku BF s abnormalnym front focusom (AF fine tuning sa nechyta...) Katastrofa - asi to najvystiznejsie k servisu Nikon Praha... Vedeli by ste mi odporucit niekoho v okoli BA, kto by toto vedel napravit? Cena uz nehra rolu (pozn. do Viedne sa nedostanem..) Dakujem
ak mas fotak v zaruke tak u predajcu naliehat nech t poslu do viedne a nie do prahy. nieje mozne aby si si daval robit za svoje peniaze to co ti mali urobit bezplatne v servise,
ak mas fotak v zaruke tak u predajcu naliehat nech t poslu do viedne a nie do prahy. nieje mozne aby si si daval robit za svoje peniaze to co ti mali urobit bezplatne v servise,
Obavam sa, ze toto by bolo na velmi dlhe lakte.. Kupovany bol v NAY, pricom predpokladam, ze nejaky zamestnanec bude mat tazko moznost obist zavaznu servisnu zmluvu.. Osobne mi to je uz jedno, pokial sa najde niekto, kto by to dokazal, tak zaplatim akukolvek sumu, pretoze uz chcem konecne fotit ako normalny clovek (a nie na japonca cez live view)...
Obavam sa, ze toto by bolo na velmi dlhe lakte.. Kupovany bol v NAY, pricom predpokladam, ze nejaky zamestnanec bude mat tazko moznost obist zavaznu servisnu zmluvu.. Osobne mi to je uz jedno, pokial sa najde niekto, kto by to dokazal, tak zaplatim akukolvek sumu, pretoze uz chcem konecne fotit ako normalny clovek (a nie na japonca cez live view)...
este jedno riesenie, posli to do pentask.sk mali bi bit zberna techniky nikon, oni mozno budu ochotny to poslat aj do viedne, alebo najst kamarata co vie jazyk a bol by ochotny to tam zaniest osobne.
Inak len pre doplnenie: telo sa mi vratilo zo servisu po mesiaci, ale co mi nejde do hlavy je to, ze som porovnaval pocet snimkov podla exifu, pricom podla pocitadla nebol v servise vykonany ani jeden skusobny snimok, takze vobec si neviem predstavit na zaklade coho porovnavali a kontrolovali spravnost kalibracie...
Skvelý servis Nikon!
Takže dnes som to bol znova dať reklamovať, dúfam že si Nikon dá zas tých 29 dní času a možno mi to pošle. Ako som spomínal objektív som chcel predať, no tým že cena za 100% kus je cca 1800€ bola predajná cena tohto tak 1300-400€ max., za čo sa aj ospravedlňujem tím čo pozerali inzerát. Chcem sa spýtať, mali ste aj vy takéto problémy, či to len ja mám na to šťastie? Ešte podotýkam, tí čo ma osobne poznajú tak vedia že o techniku sa starám a pravidelne absolvuje čistenie, tak to aby moja 24-70 bola v stave horúceho kusu z výroby a 70-200 ktorá má 6 mesiacov je v stave 7-8 ročného kusu je dosť divné. Prikladám fotografie aby ste si pozreli v akom stave som ho posielal a v akom stave mi prišiel (stav v akom mi prišiel zo servisu je totožný so stavom toho objektívu cca po týždni od kúpy, možno sa vám to bude zdať smiešne - reklamovať kvôli 1 kúsku prachu, no akeďže tam znova je, tak je dosť pravdepodobné že tam bude mať po 6 mesiacoch aj pár tuctov bratov tak ako prvýkrát).
http://www.dpreview.com/news/2013/02/22/Nikon-issues-service-advisory-for-D600
Ďakujeme, že ste si vybrali Nikon pre vaše fotografické potreby. Niektorí používatelia naznačili vzhľad viac zrnité prachových častíc snímok urobených s Nikon D600 digitálne zrkadlovky. Tieto granulárne prachové častice sú odrazom vnútorného prachu vytvoreného s fotoaparátom počas prevádzky, alebo externé prachových častíc, ktoré si našli cestu do fotoaparátu, a to buď, alebo obaja, ktoré dodržiavajú fotoaparátu low-pass filtra. Kým štruktúra a koncepcia digitálnej zrkadlovky je úplné odstránenie týchto prachových častíc veľmi ťažké, to má prísť na našej pozornosti, že v niektorých zriedkavých prípadoch, môžu byť zohľadnené výrazne v obrazoch. Preto, Nikon je informovanie užívateľov o služby k zníženiu tohto problému. Rozlíšenie Ako prvý krok, prosím postupujte podľa pokynov z užívateľskej príručky (s. 301-305) v súvislosti s "Clean Image Sensor" funkciu a ručné čistenie pomocou ventilátora. Ak tieto opatrenia nie sú odobrať všetky prachové častice a stále dochádza k problémom, potom prosím obráťte na najbližšie servisné stredisko Nikon. Budú držať fotoaparát, skúmať dôkladne, a služba podľa potreby. Požiadavka na servis prosím priame otázky týkajúce sa tejto záležitosti do najbližšieho servisného strediska Nikon . Dúfame, že budete aj naďalej vybrať Nikon pre vaše fotografické potreby.
http://pyrula.no-ip.org/share/dust_test.jpg
Moja 70-200 VRI prestala ostrit,focus behalo hore dole,kupovana v Canade,komplet papiere,zarucny list,faktura.
Telefonicky som si vsetko dohodol a poslal ho do Prahy.
Po dvoch tyzdnoch ked neprisla ziadna odpoved,tak som sa rozhodol ze tam zavolam,a zistil som ze moj objektiv lezi na polici este nerozbaleny.....
Ked sa na neho konecne pozreli,tak mi odpisali ze to nebude zarucna oprava,pretoze nemam potvrdeny zarucny list od predajcu,tak som im pisal nech mi ho poslu,ze ho dam potvrdit.
Nasledne na to dalsi mail,ze faktura nie je na moje meno,takze aj tak by to neuznali.....to uz som bol bez objektivu viac ako mesiac. Vycislenie opravy na nejakych 90Euro,nechal som to spravit ako pozarucny servis,a nakoniec aj suma bola cez 100Euro,od vtedy som povedal ze koncim s Prahou nadobro......
07.02.2013 som zaslal moju Nikon D600-tovku cez Pentu do servisu Nikon Praha.
13.02.2013 mi prišiel email,
"Zakaznik pozaduje vyrizeni reklamace: opravou v zakonne lhute
Obsah reklamace uvedene zakaznikem:cisteni snimace na poukazku,je spinava matnice od necistot ze snimace,odlepuje se tesneni nebo gumicka,kdyz se foti tak je ji citit pravou rukou malickem-viz obrazek /Prislusenstvi:ocnice,kryt lcd,kryt tela,zl 2x,poukazka,navod,baterie,popruh,pruv.dopis,kryt sani
Originálni balení:ano /Stav pristroje: pouzivany / Zárucní list: LW dodan/vyplneny
Prijem: AUTO Vydej: AUTO / Vyzvednuti: pres DPD "
22.02.2013 na stánke pre "Sledovéní servisní zakázky" bolo uvedené, že fotoaparát bol vyčistený (repair in progress), vravím si fajn, je piatok tak v stredu (27.02.2013) ho mám doma. Vo štvrtok 28.02.2013 som volal do Penty, kde mám fotoaparát, odpoveď zatiaľ im nič neprišlo, Nikon mi pošle email, keď foťák pošlú.
A dnes prišlo no mierne rozčarovanie v podobe emailu:
"Dobrý den pane ......
dnes Vám byl z našeho servisního střediska odeslán Váš fotoaparát, bohužel se při převozu nedopatřením poškodil kryt na displej, omlouváme se tímto za způsobenou škodu. V průběhu příštího týden Vám zašleme na Vaši adresu nový náhradní kryt.
Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
S pozdravem
Podrobné informace najdete na našich stránkách zde
Olga .........
servisní administrativa
Nikon spol. s r.o.
K Radotínu 15
156 00 Praha 5
Tel.: 230 230 100
Fax: 230 620 101"
Foťák bol v originálnom balení, čo si mám o tom myslieť? Spadol im na zem alebo ....
Vedeli by ste mi odporucit niekoho v okoli BA, kto by toto vedel napravit? Cena uz nehra rolu (pozn. do Viedne sa nedostanem..)
Dakujem
Vedeli by ste mi odporucit niekoho v okoli BA, kto by toto vedel napravit? Cena uz nehra rolu (pozn. do Viedne sa nedostanem..)
Dakujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa