Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

neBeta - pripomienky

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2012-07-13 14:00:16+02
Keďže dnes prestala byť Beta Betou, dovoľujem si založiť novú tému, aby sme mali kde tí, čo radi frfľú, písať svoje frfľošiny...

seifi
2012-10-27 14:55:20+02
prosím vás, ako je to s pridávaním fotiek do komentárov ? ráz taká možnosť je, inokedy nie je; je na to nejaké pravidlo ? kde je možnosť pridať fotografiu ? konkrétne tu je možnosť odoslať komentár a aj vybrať fotografie (asi pridať);
pridať fotografiu by sa hodilo aj pod fotografiami na kritiku, napr. keď píšem niekomu, že by som to skúsil dať do čb, tak si komentované foto stiahnem, upravím a pridám fotografiu k svojmu komentáru; to samé sa týka doporučení iných výrezov apod.,
0
0

Janet
2012-10-27 18:05:17+02
A čo pani Beta po pripomienkach zmenila !?
1
1

seifi
2012-10-29 16:40:59+01
nenaťahuje sa to zase pomalšie ? mám taký dojem, niekedy to zostane stáť
0
0

lowenature
2012-10-30 09:07:01+01
a ešte mi vadí tlačídlo unlike a možnosť mazania svojich komentárov
0
0

xmartankox
2012-11-07 22:15:15+01
príspevok od: admin
pozrieme sa na to. Bude to bug. Dame vediet.
[i]Mám taký drobný problém, a neviem či som sám.
Ráno komentujem nejakú fotku, poobede sa chcem pozrieť čo k nim napísali ostatní. Tak štandardne idem profil => komentáre => moje komentáre.
A tam nič. Teda, staré tam sú, ale tie dnešné nie. Uvidím ich tam až zajtra.

To je cieľ, alebo to máte chlapci ako nejakú offline table ktorú plníte v noci?

Aj keď osobne to vidím na bug, keďže som skúšal aj iný prehliadač v ktorom som bol naposledy prihlásený ani neviem kedy, a ani tam ništ. {Keď už ste sa vykašlali na filtrovanie galérie podľa výrobcu, a ide iba podľa konkrétneho objektívu - aj keď som si nemyslel že môže byť problém mrknúť na ten select/proceduru že čo do rici to robí za sprostosci )

Admin
12. 08. 2012
pozrieme sa na to. Bude to bug. Dame vediet. [/i]

Problem s nevidenim dnesnych komentarov pretrvava. Chvilu to islo, odvtedy zas nie.

ad.2
Ten problemik s filtrovanim galerie IBA podla vyrobcu objektivu (nie modelu) sa neda vyriesit? Hodilo by sa to (teda aspon mne)
0
0

seifi
2012-11-07 22:27:00+01
príspevok od: xmartankox
Ráno komentujem nejakú fotku, poobede sa chcem pozrieť čo k nim napísali ostatní. Tak štandardne idem profil => komentáre => moje komentáre.

Aj keď osobne to vidím na bug, keďže som skúšal aj iný prehliadač v ktorom som bol naposledy prihlásený ani neviem kedy, a ani tam ništ. {Keď už ste sa vykašlali na filtrovanie galérie podľa výrobcu, a ide iba podľa konkrétneho objektívu - aj keď som si nemyslel že môže byť problém mrknúť na ten select/proceduru že čo do rici to robí za sprostosci )

Admin
12. 08. 2012

Problem s nevidenim dnesnych komentarov pretrvava. Chvilu to islo, odvtedy zas nie.

ad.2
Ten problemik s filtrovanim galerie IBA podla vyrobcu objektivu (nie modelu) sa neda vyriesit? Hodilo by sa to (teda aspon mne)
áno, tak to beží, aj som o tom písal, ale ticho; nájdeš si to ale na dashboard
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-11-08 09:53:22+01
príspevok od: xmartankox

Admin
12. 08. 2012

ad.2
nahlasil som to IT, riesili sme to zistim, preco to nejde. Da sa vyriesit hladanie aj podla fotaku.

seifi
2012-11-14 17:41:15+01
zdravím; navrhujem, aby aj autor snímku mal možnosť v diskusii pod svojou fotografiou s komentárom pridať fototografou; nejde to; dá sa len písať
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-11-14 18:11:38+01
príspevok od: seifi
zdravím; navrhujem, aby aj autor snímku mal možnosť v diskusii pod svojou fotografiou s komentárom pridať fototografou; nejde to; dá sa len písať
to uz sme urobili, funguje to tyzden -dva?

MarianDLL
2012-11-14 18:38:57+01
Dobry den. Kedze patrim medzi ludi, ktori si strazia svoje sukromie (teda aspon sa snazim), zarazila ma jedna vec.
Doteraz to bolo tak, ze ked som dal do googlu moje cele meno (a dam vyhladavat medzi obrazkami), naslo mi to asi tak 3 odkazy, ktore sa tykali mna v suvislosti s mojou skolou (comu teda zabranit nemozem a ani mi to neprekaza).
Teraz vsak, odkedy som zaregistrovany tu na ePhoto, mi google uz hned na prvej strane vyhodi kopec kopec odkazov na fotky tu na ePhoto, ci uz na take, ktore som ja sam pridaval, alebo aj na take ktore som len komentoval.
Jasne, nic tragicke sa nedeje, nikoho som nezabil (zatial), len som zaskoceny, ze to vyhladavanie je dost inteligentne, lebo to najde moje fotky na ktorych nemam podpis ani nic take. Fotky maju standardne nazvy napr. krajinka1.jpg.
Len ma proste zaujima, ci je toto nejaka cielena vymozenost tohoto portalu, alebo to jednoducho ide mimo vas. Vdaka.
0
0

Marcel Rebro
2012-11-14 18:40:12+01
Ano funguje ale len ciastocne. Ked idem cez "moje fotografie" (napr ked reagujem na notifikaciu o novom komentari) fotka sa pridat neda. Ked idem cez "fotogaleriu" da sa pridat ... je ale dost narocne vyhladat v galerii svoju par mesiacov staru fotku ...

Rovnako sa neda fotka pridat ak reagujem na niekoho komentar ... len ked pisem novy
0
0

Marcel Rebro
2012-11-14 18:46:43+01
príspevok od: MarianDLL
Dobry den. Kedze patrim medzi ludi, ktori si strazia svoje sukromie (teda aspon sa snazim), zarazila ma jedna vec.
Doteraz to bolo tak, ze ked som dal do googlu moje cele meno (a dam vyhladavat medzi obrazkami), naslo mi to asi tak 3 odkazy, ktore sa tykali mna v suvislosti s mojou skolou (comu teda zabranit nemozem a ani mi to neprekaza).
Teraz vsak, odkedy som zaregistrovany tu na ePhoto, mi google uz hned na prvej strane vyhodi kopec kopec odkazov na fotky tu na ePhoto, ci uz na take, ktore som ja sam pridaval, alebo aj na take ktore som len komentoval.
Jasne, nic tragicke sa nedeje, nikoho som nezabil (zatial), len som zaskoceny, ze to vyhladavanie je dost inteligentne, lebo to najde moje fotky na ktorych nemam podpis ani nic take. Fotky maju standardne nazvy napr. krajinka1.jpg.
Len ma proste zaujima, ci je toto nejaka cielena vymozenost tohoto portalu, alebo to jednoducho ide mimo vas. Vdaka.
Su to fotky, ktore su zobrazene v tvojom profile a ktore :
a) su na zalozkach "Vsetky fotografie", "Na kritike"
b) si naposledy komentoval a este svietia(*) v tvojom profile
c) ti naposledy komentovali a este svietia(*) v tvojom profile

V profile mas uvedne cele meno (co sa ceni ) a takto to zindexoval Google. ePhoto s tym nema nic spolocneho.

(*) alebo svietili ked to google indexoval
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-11-14 18:53:47+01
príspevok od: Marcel Rebro
Su to fotky, ktore su zobrazene v tvojom profile a ktore :
a) su na zalozkach "Vsetky fotografie", "Na kritike"
b) si naposledy komentoval a este svietia(*) v tvojom profile
c) ti naposledy komentovali a este svietia(*) v tvojom profile

V profile mas uvedne cele meno (co sa ceni ) a takto to zindexoval Google. ePhoto s tym nema nic spolocneho.

(*) alebo svietili ked to google indexoval
Mame vyborne indexovanie zo strany google. Pricinili sme sa o to aj my nasou pracou, ale aj vy uzivatelia svojou aktivitou. Takze ste u nas, tak ste velmi rychlo aj na google, ktory nas navstevuje niekolkokrat denne. Takze - robi to google, ktory nas rad a casto navstevuje
A nie je celkom pravda, ze s tym ephoto nema nic spolocne

Marcel Rebro
2012-11-14 19:03:51+01
Mame vyborne indexovanie zo strany google. Pricinili sme sa o to aj my nasou pracou, ale aj vy uzivatelia svojou aktivitou. Takze ste u nas, tak ste velmi rychlo aj na google, ktory nas navstevuje niekolkokrat denne. Takze - robi to google, ktory nas rad a casto navstevuje
A nie je celkom pravda, ze s tym ephoto nema nic spolocne
Nuz myslel som to tak, ze google indexuje na zaklade udajov v profile. To ze tam je to co tam je je samozrtejme zalezitostou ePhoto.

Ale ako funguje proces indexovania google dokaze prevadzkovatel stranky sice nastavit (SEO) ale len ciastocne ... do algoritmu google predpokladam nevidite ... ak ano som rad si Vas kupim ... ak by som na to mal dostatocny kapital
0
0

MarianDLL
2012-11-14 19:30:11+01
Ok. vdaka
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-11-14 19:51:50+01
Nuz myslel som to tak, ze google indexuje na zaklade udajov v profile. To ze tam je to co tam je je samozrtejme zalezitostou ePhoto.

Ale ako funguje proces indexovania google dokaze prevadzkovatel stranky sice nastavit (SEO) ale len ciastocne ... do algoritmu google predpokladam nevidite ... ak ano som rad si Vas kupim ... ak by som na to mal dostatocny kapital
seo je fajn, ale najnovsie je to kratkodoba zalezitost co sa tyka indexovania. Do algoritmu nevidime, ale mame nieco vyskusane a zatial sa nam to osvedcilo. Ak sa chce niekto prezentovat na nasom portali ma k tomu idealny priestor. A neviem, keby som mal co, ci by som to predal

Northwestern
2012-11-14 19:54:21+01
mozem mat taky navrh na vylepsenie, dalo by spravit upravenie svojho prispevku iba za podmienky ze by bol posledny (clovek by si mohol este opravit gramatiku aby nevyzeral ze ma problem)
v pripade citovanie prispevku dalo by sa nejako spravit aby text dlhsi ako napr. 3 riadky by bol schovany do spoilera?

a otazocka na admina pre ktoru nechcem zakladat nove vlakno: Pocas fotoslovakie bolo spominane ze niektore prednasky budu opakovane neskor pre ludi co mali vstupenky, smiem vediet co stalo s tymto napadom?

Dakujem
0
0

seifi
2012-11-14 20:19:25+01
u mojej ďnešnej fotografii Štiavnická kalvária chcem reagovať na prispevok od Komu, to môžem, ale pridať foto sa nedá ani reagovaním na príspevok ani cez nový príspevok; skrátka je tam len odoslať príspevok; vybrať fotografiu chýba; je to lotéria chlapi
0
0

Marcel Rebro
2012-11-14 20:27:25+01
príspevok od: seifi
u mojej ďnešnej fotografii Štiavnická kalvária chcem reagovať na prispevok od Komu, to môžem, ale pridať foto sa nedá ani reagovaním na príspevok ani cez nový príspevok; skrátka je tam len odoslať príspevok; vybrať fotografiu chýba; je to lotéria chlapi
Zopakujem

Ano funguje ale len ciastocne. Ked idem cez "moje fotografie" (napr ked reagujem na notifikaciu o novom komentari) fotka sa pridat neda. Ked idem cez "fotogaleriu" da sa pridat ... je ale dost narocne vyhladat v galerii svoju par mesiacov staru fotku ...

Rovnako sa neda fotka pridat ak reagujem na niekoho komentar ... len ked pisem novy
0
0

seifi
2012-11-14 20:28:41+01
Zopakujem

vďaka, dáme si rady
0
0

Strana 15 z 22
1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 21 22

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()