Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

neBeta - pripomienky

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2012-07-13 14:00:16+02
Keďže dnes prestala byť Beta Betou, dovoľujem si založiť novú tému, aby sme mali kde tí, čo radi frfľú, písať svoje frfľošiny...

NefroniK
2012-11-26 13:20:13+01
príspevok od: admin
v akom prehliadaci?
aj Firefox
0
0

mato167
2012-11-26 22:55:52+01
mam dotaz ohladom komentarov. V aktivitach vidim, ze niekto komentoval moju foto, takisto aj stlpci komentare k mojim fotom vidim pocet komentarov k foto, ale pod fotkou nevidim ziadne komentare. nieco mi unika? alebo mam nieco zle nastavene? vdaka.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-11-26 23:59:46+01
príspevok od: mato167
mam dotaz ohladom komentarov. V aktivitach vidim, ze niekto komentoval moju foto, takisto aj stlpci komentare k mojim fotom vidim pocet komentarov k foto, ale pod fotkou nevidim ziadne komentare. nieco mi unika? alebo mam nieco zle nastavene? vdaka.
mozete mi poslat link na fotku? dakujem.

mato167
2012-11-27 07:15:13+01
poslal som do posty
0
0

seifi
2012-11-28 21:29:28+01
JE TO POMALE a fandite si naďalej že je to OK a chyba je v mojom príjmači; v poslednej dobe sa to výrazne spomalilo;
0
0

Koma
ocenenie redakciou 2012-11-28 22:38:58+01
príspevok od: seifi
JE TO POMALE a fandite si naďalej že je to OK a chyba je v mojom príjmači; v poslednej dobe sa to výrazne spomalilo;
pozerávam cez firefoxa ..cez mobilného operátora, cez voláky minimoden mi tu na kábliku z notbuka trčí...cez firefoxa ...momentálne to ešte ako tak ujde...ale ako píšeš poslednú dobu...napríklad včera ....som si už ako sa hovorí...nechty hrýzol kým mi volačo rozkliklo a načítalo....či už len rozkliknutie aktivít...či prehodenie sa z aktivít pod fotku ..alebo do profilu či galérie iného autora....alebo len obyčajné prehodenie sa späť na titulku kliknutím na ePhoto vľavo hore v lište ponukovej.....no volačo nenormálne, až sa mi oči točili ako som v duchu kolečko točacie načítavacie prosil...ježišukriste už sa konečne dotoč a prepni ma tam kam chcem.........fakt........nakoniec som zo zúfalstva zvolil prekliknutie sa na titulku zvláštnu metoodu ale oproti tomu trápeniu rýchlu a účinnú.....zrušil som komplet pripojenie a dal si stránku načítať znova, to išlo v mžiku....takže už som bol znova aspoň na titulke ......a trápenie rozklikávacie začalo znova...............v práci na pracovnom mám najrýchlejšie pripojenie aké sa pri podpise zmluvy daloobjednať....už ani neviem aké ,,štyri turbo dízel glx,,........a kolečko sa točí a točí.............a nech mi nikto nevypráva že to tak nie je......lebo na akýchkoľvek iných vebových stránkach takýto problém nemám..........načo kliknem.....tak som v mžiku tam.
0
0

S3030150
2012-11-29 10:20:40+01
navrhujem, aby sa zadane e-mailove adresy v inzeratoch konvertovali za obrazky, aby bola mensia pravdepodobnost, ze sa mi ozve nejaky robot, ako sa mi to stava teraz pri inzeratoch na ephoto
0
0

b0baz
2012-11-29 10:26:09+01
príspevok od: Koma
pozerávam cez firefoxa ..cez mobilného operátora, cez voláky minimoden mi tu na kábliku z notbuka trčí...cez firefoxa ...momentálne to ešte ako tak ujde...ale ako píšeš poslednú dobu...napríklad včera ....som si už ako sa hovorí...nechty hrýzol kým mi volačo rozkliklo a načítalo....či už len rozkliknutie aktivít...či prehodenie sa z aktivít pod fotku ..alebo do profilu či galérie iného autora....alebo len obyčajné prehodenie sa späť na titulku kliknutím na ePhoto vľavo hore v lište ponukovej.....no volačo nenormálne, až sa mi oči točili ako som v duchu kolečko točacie načítavacie prosil...ježišukriste už sa konečne dotoč a prepni ma tam kam chcem.........fakt........nakoniec som zo zúfalstva zvolil prekliknutie sa na titulku zvláštnu metoodu ale oproti tomu trápeniu rýchlu a účinnú.....zrušil som komplet pripojenie a dal si stránku načítať znova, to išlo v mžiku....takže už som bol znova aspoň na titulke ......a trápenie rozklikávacie začalo znova...............v práci na pracovnom mám najrýchlejšie pripojenie aké sa pri podpise zmluvy daloobjednať....už ani neviem aké ,,štyri turbo dízel glx,,........a kolečko sa točí a točí.............a nech mi nikto nevypráva že to tak nie je......lebo na akýchkoľvek iných vebových stránkach takýto problém nemám..........načo kliknem.....tak som v mžiku tam.
Súhlasím s Ľubošom, poslednú dobu to ide skutočne hodne pomalšie. Opera+Linux.
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-11-29 10:57:11+01
nefandime si. Sme na ephoto kazdy den a takmer cely den. Pouzivame fibernet aspon ja to mam uplne ok a rychle. Jasne, ze to skontrolujeme, ale treba mat na pamati, ze nie vzdy musi byt chyba len u nas.

LukiK
2012-11-29 12:52:53+01
Mal by som navrh, ci by sa nedala vlozit do fotogalerie dalsia moznost vyhladavania fotografii podla modelu fotoaparatu, pripadne objektivu. Bolo by to uzitocne v tom, ze ked si niekto chce kupit napr. objektiv Canon 85 f/1.8, tak aby mohol vidiet ako to foti - aky to ma bokeh, kresbu...
Technicky spravit by to nemal byt problem kedze vyplname k fotkam tieto udaje.
0
0

seifi
2012-11-29 14:12:55+01
príspevok od: LukiK
Mal by som navrh, ci by sa nedala vlozit do fotogalerie dalsia moznost vyhladavania fotografii podla modelu fotoaparatu, pripadne objektivu. Bolo by to uzitocne v tom, ze ked si niekto chce kupit napr. objektiv Canon 85 f/1.8, tak aby mohol vidiet ako to foti - aky to ma bokeh, kresbu...
fotografie podľa foťákov máš na fotoaparaze.cz v kategoriach
0
0

webmaster
2012-11-29 14:17:09+01
príspevok od: LukiK
0
0

LukiK
2012-11-29 14:20:53+01
príspevok od: webmaster
super, dakujem
0
0

seifi
2012-11-29 14:59:49+01
príspevok od: webmaster
to je podobné niečo, ako s týmto:
"18. 11. 2012
možno by sa posunuli aj iné kategórie ako krajinka do popredia, ak by sa dalo jednoduchšie ako cez fotogaleriu - vyhľadávanie - podľa témy - k nim dostať ľahšou cestou; návštevníci ephota idu automaticky na fotogaleriu a netriedia si foto podľa témy; v hornej lište je ešte miesto na okienko, napr. výber témy;"
ak je to niekde takto vnútri, ľudia sa k tomu nedostanú
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2012-11-29 15:11:42+01
to je podobné niečo, ako s týmto:
"18. 11. 2012
možno by sa posunuli aj iné kategórie ako krajinka do popredia, ak by sa dalo jednoduchšie ako cez fotogaleriu - vyhľadávanie - podľa témy - k nim dostať ľahšou cestou; návštevníci ephota idu automaticky na fotogaleriu a netriedia si foto podľa témy; v hornej lište je ešte miesto na okienko, napr. výber témy;"
ak je to niekde takto vnútri, ľudia sa k tomu nedostanú
stranku neustale vylepsujeme, je to fajn pripomienka, skusime hladanie pridat do filtra.
Momentalne ak je clovek v galerii v hornom podmenu ma zobrazene Hladaj fotografiu.

NefroniK
2012-12-07 09:35:17+01
Aj vám to vianočné pozadie tak strašne ťahá oči alebo mám nejakú vadu?
0
2

DEVOTEE
ocenenie redakciou 2012-12-07 11:52:57+01
príspevok od: NefroniK
Aj vám to vianočné pozadie tak strašne ťahá oči alebo mám nejakú vadu?
ano je kusok prestrelene, tusim ze minuly rok bolo decentnejsie... no mozno si treba len zvyknut
0
0

NefroniK
2012-12-07 15:43:37+01
príspevok od: DEVOTEE
ano je kusok prestrelene, tusim ze minuly rok bolo decentnejsie... no mozno si treba len zvyknut
No neviem, mám to na 1680 v práci, nechcem to vidieť doma na 24" 1920...
0
0

inkubbus
2012-12-07 16:58:21+01
veľmi rušivé, našťastie je len na domovskej stránke a nie v galérii.
0
0

seifi
2012-12-07 17:03:27+01
ten jeden z obrázkov aj tak neviem čo je, ako šijací stroj, je to akési prťaté ; celkovo to čierne pozadie by bolo maž možnosť aspoň vymeniť za nejaké šedé; pokričíme zo 2 roky, dačo sa pohne;
0
0

Strana 17 z 22
1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 21 22

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()