Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

neBeta - pripomienky

Stratený Stano
Stratený Stano ocenenie redakciou 2012-07-13 14:00:16+02
Keďže dnes prestala byť Beta Betou, dovoľujem si založiť novú tému, aby sme mali kde tí, čo radi frfľú, písať svoje frfľošiny...

Chico
2013-01-07 19:17:29+01
príspevok od: jozefmicic
Neviem či to len mne, ale pod väčšinu fotiek mi nejde pridať komentár, lajkovanie funguje. Vypíše mi toto:

Not Found

The requested URL /fotogaleria/fotografie/335796/g-m-b-ii/none was not found on this server.

Apache Server at www.ephoto.sk Port 80
pod fotkami to nefunguje stále ...moooožem akurát tak pravou zadnou zelené trávne pááčitko páčiť...
0
0

seifi
2013-01-10 16:34:03+01
príspevok od: seifi
zdravím v novom roku, mám 2 návrhy
1) opakovane navrhujem dať voľbu palec dole - pribúda menej kvalitných fotiek, a to aj z dôvodu, že odd. všetky fotografie navštevuje málokto, takže kto chce, aby jeho fotografia bola videná, šup s ňou na "na kritiku". Inak je to takto nevyrovnané, tí čo chcú pochváliť, dajú palec hore a odchod, tí, ktorým sa foto nepáči, musia písať, a z toho plynie...; potom urobte aspoň tak, že kto chce dať palec hore, nech napíše prečo, aspoň 5 slov
2) ak si chcem pozrieť prezeranú fotografiu s navrhovaným orezom, môžem podať foto hore alebo dole za okraj monitora (v lepšom prípade), do strany to nejde; ak chcem vidieť foto s orezom vpravo, vľavo, prikladám na monitor papier. Nebola by možnosť dať fotografiu na takú plochu, čiernu, kde by sa dala posúvať fotografia všetkými smermi a pri posuve by fotografia šla za plochu, t.j. bola by ako v okne, posuniem ju do strany a tým ju zasúvam za plochu, posunutú časť už nevidím; to by bolo celkom fajn, cvik pre oko
dnešna foto dňa je výsledkom bodovacieho systému - jedine pozitívna možnosť "palec hore", dnes slovo pozitívne je moderné, neviem, či bude pozitívne aj ďalšie smerovanie, ale tu sa počítajú kliky, ako sme konštatovali minule (podaktorí)
0
2

seifi
2013-01-19 15:07:24+01
návrh - aby sa fotografie dali pridať aj v reakcii na koment, nielen do komentu pod fotografiou
1
1

Matúš Koprda
2013-03-13 19:48:34+01
že vraj pribudla možnosť editovať komentár do 5 minút?...

edit: super, funguje, vďaka tvorcom
0
0

seifi
2013-03-13 20:40:40+01
príspevok od: Matúš Koprda

nebudú zmätky ? ja ti Re napíšem do minúty, ty zmeníš podstatu a ja zostanem ako že neviem do 5 napočítať ?
0
0

Marcel Rebro
2013-03-13 20:52:08+01

No, až na to, že ak máš v konkrétnom vlákne / pod fotkou dva a viac editovateľných príspevkov a jeden zedituješ, tak to prevalí všetky ... zjavne neboli úplne komplexne navrhnuté testovacie scenáre
1
2

Matúš Koprda
2013-03-13 21:13:02+01
príspevok od: Marcel Rebro
No, až na to, že ak máš v konkrétnom vlákne / pod fotkou dva a viac editovateľných príspevkov a jeden zedituješ, tak to prevalí všetky ... zjavne neboli úplne komplexne navrhnuté testovacie scenáre
aha, divné... Tiež by sa hodila nejaké označenie že komentár bol zeditovaný. Alebo možnosť ukázať pôvodné znenie príspevku.
0
1

Marcel Rebro
2013-03-13 21:19:46+01
aha, divné... Tiež by sa hodila nejaké označenie že komentár bol zeditovaný. Alebo možnosť ukázať pôvodné znenie príspevku.
no developer zjavne predpokladal ze uzivatel ma prave jeden editovatelny prispevok a tak update podmienku zavesil na cas pridania prispevku (aktualny -5 min) a nie na jeho ID ...

info ze bol editovany ma logiku, povodny prispevok? neviem ...
0
1

rk.
2013-03-13 21:59:17+01
niesom žiadny grammar nazi, ale oznamovať možnosť editácie hláškou ...

"Komentár, ktoré pridáte k fotografiám, k článku alebo do Fórumu môžete opraviť / editovať do 5 minut od publikovania"

... tam sa ten edit priam pýta
0
0

admin
redakcia ephoto.sk 2013-03-13 22:14:09+01
príspevok od: rk.
niesom žiadny grammar nazi, ale oznamovať možnosť editácie hláškou ...

"Komentár, ktoré pridáte k fotografiám, k článku alebo do Fórumu môžete opraviť / editovať do 5 minut od publikovania"

... tam sa ten edit priam pýta
opravene. Dik za upozornenie.

cRot
2013-03-13 22:35:58+01
editovanie komentarov je super, vela krat mi to chybalo.
za to by sa mohol ukazat text ked niekto edituje vlastny komentar. Pri pripadnych flameoch to bude zrozumitelnejsie .
Popripade to napisat vedla tohto nenapadneho textu " nahlásiť nevhodný príspevok " a hotovo..
0
0

Marcel Rebro
2013-03-17 19:01:25+01
Chrome : ak kliknem na uzivatela a jeho fotky vidim fotky len vcerajsie a dnesne
v IE je to OK ...
0
0

seifi
2013-03-17 19:13:15+01
príspevok od: cRot
editovanie komentarov je super, vela krat mi to chybalo.
za to by sa mohol ukazat text ked niekto edituje vlastny komentar. Pri pripadnych flameoch to bude zrozumitelnejsie .
Popripade to napisat vedla tohto nenapadneho textu " nahlásiť nevhodný príspevok " a hotovo..
neviem k čomu je dobré editovať vlastný príspevok do diskusie, však môžem napísať nový, nie ? ráz som to dal na papier a podpísal, tak to tak je, čo chceš vziať späť ? alebo sa jedná o opravu gramatiky ?
0
2

Marcel Rebro
2013-03-17 19:42:39+01
Este k tomu editovaniu prispevkov. Po zeditovani prispevku sa uprava uploadne na VSEKY editovatelne prispevky uzivatele. Nie len pod jednou fotkou / v jednom vlakne ...

Mozu tak vznikat celkom "zaujimave" konstrukcie

www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/354212/marcovedvojice/
0
2

admin
redakcia ephoto.sk 2013-03-17 21:13:14+01
príspevok od: seifi
neviem k čomu je dobré editovať vlastný príspevok do diskusie, však môžem napísať nový, nie ? ráz som to dal na papier a podpísal, tak to tak je, čo chceš vziať späť ? alebo sa jedná o opravu gramatiky ?
ide o opravu gramatiky, preto je tam limit 5 minut. Tuto moznost sme zvazili po mnohych pripomienkach uzivatelov.

Marcel Rebro
2013-03-17 21:26:27+01
príspevok od: admin
ide o opravu gramatiky, preto je tam limit 5 minut. Tuto moznost sme zvazili po mnohych pripomienkach uzivatelov.
ja som za som, ale dajte programerovi po prstoch nech to neviaze na uzivatela a cas ale na ID prispevku ... alebo nech vrati maturitne vysvecko z rustiny
0
0

walde
ocenenie redakciou 2013-03-17 21:26:54+01
...funkcia ako taká je fajn a aj dôvod jej "vymyslenia" je celkom rozumný, ibaže...

...ibaže táto funkcia NEFUNGUJE KOREKTNE! Mrco to presne a jednoducho popísal. Stalo sa to aj pod mojou fotkou v piatok, kde sa mi po editácii jednej reakcie zmenili všetky komenty, a to nielen pod touto fotkou, ale zmenilo aj pod inými fotkami:

www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/353554/kukaj-baba/?s=photos
0
0

seifi
2013-03-17 21:32:48+01
vďaka za info; ak si trocha nad vecou, tak sa ku gramatike nevraciaš, pretože vieš, že ide o preklik; dôležité je pochopiť; ak sedí zmysel, nie je čo riešiť; myslím si, že ľudia to budú využívať na opravu skladby a obsahu viet
0
1

seifi
2013-03-17 21:36:09+01
a je zaujímavé, že som dostal 2 správy, že admin reagoval na môj príspevok v neBeta pripomienkach, odpoveď som našiel jednu ; je niečo medzi nebom a zemou
0
0

Strana 19 z 22

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()