ten jeden z obrázkov aj tak neviem čo je, ako šijací stroj, je to akési prťaté ; celkovo to čierne pozadie by bolo maž možnosť aspoň vymeniť za nejaké šedé; pokričíme zo 2 roky, dačo sa pohne;
všetko sú to fotoaparáty. ten čo myslíš je nejaký starý aparát s mechom
admin, blogy sa radia podľa času publikovania alebo času, kedy sa užívateľ začne písať článok? Mám dojem že "bé" je správne. Preto napr. článok o Datacolor Spider od rbr69 je nižšie ako skôr uverejnený článok Charlie Straight od Michal147, hoci podľa 3 videní článku od rbr69 je zrejmé že ide o novší článok. Alebo som sa zle pozerám (:
radene su podla publikovania. Ja vidim, ze clanok datacolor bol publikovany vcera o 12:47 hod. a po nom publikoval Michal147 svoj clanok o 14:36. Pocet videni nemusí odrazat skutocnost, kedy bol clanok publikovany (ci skor alebo neskor). Clanok o 14:36 hod. bol publikovaný neskor ako čl. o 12:47 a je teda novsi.
na mojom profile po rozkliku Komentáre - Moje je ich tam 2257, ak len kliknem na môj Nick a šípku dole, počet je nemenný od začiatku roka 183, o čo ide ?
poprosim o blizsi popis, zial z vasho komentara nevieme konkretne, kde by dany problem mohol nastat. Dakujem.
už funguje, konkretne dal som si do vyhľadávača nick kamoša, vo výsledkoch som klikol na profil užívateľa a objavil sa nápis ako píše teapack ...."Ups, chybná to linka, alebo užívateľ taký u nás nemá fotokútik vytvorený", preto píšem opäť; zopakovalo sa mi to po 5 minútach, takže 2x ; teraz je to už OK; vďaka za reakciu
už funguje, konkretne dal som si do vyhľadávača nick kamoša, vo výsledkoch som klikol na profil užívateľa a objavil sa nápis ako píše teapack ...."Ups, chybná to linka, alebo užívateľ taký u nás nemá fotokútik vytvorený", preto píšem opäť; zopakovalo sa mi to po 5 minútach, takže 2x ; teraz je to už OK; vďaka za reakciu
Niektori uzivatelia maju nove profil adresy a google ich este nemá zindexovane z toho dôvodu môže ukazovať odkaz na pôvodnú stranku, ktorá neexistuje, doporucujeme pouzit vyhladavanie v časti komunita - zoznam uzivatelov
zdravím v novom roku, mám 2 návrhy 1) opakovane navrhujem dať voľbu palec dole - pribúda menej kvalitných fotiek, a to aj z dôvodu, že odd. všetky fotografie navštevuje málokto, takže kto chce, aby jeho fotografia bola videná, šup s ňou na "na kritiku". Inak je to takto nevyrovnané, tí čo chcú pochváliť, dajú palec hore a odchod, tí, ktorým sa foto nepáči, musia písať, a z toho plynie...; potom urobte aspoň tak, že kto chce dať palec hore, nech napíše prečo, aspoň 5 slov 2) ak si chcem pozrieť prezeranú fotografiu s navrhovaným orezom, môžem podať foto hore alebo dole za okraj monitora (v lepšom prípade), do strany to nejde; ak chcem vidieť foto s orezom vpravo, vľavo, prikladám na monitor papier. Nebola by možnosť dať fotografiu na takú plochu, čiernu, kde by sa dala posúvať fotografia všetkými smermi a pri posuve by fotografia šla za plochu, t.j. bola by ako v okne, posuniem ju do strany a tým ju zasúvam za plochu, posunutú časť už nevidím; to by bolo celkom fajn, cvik pre oko
mne to dnes robí už druhý krát..ani reagovať na niečí koment ani komentár odoslať pod foto...ani rekoment..uvidím či vobec teraz teba rekomentnem...som to tak bral že asi je to nejaká nová mooda..nový systém na vylepšenie a zlepšenie komentovanosti fotiek..keď mám byť ironický....lebo vieš,koľkokrát fotenka v prehľade dňovom... 30lakjkov a dva komenty......používam Firefoxa a nebudem ho meniť, mám v zálohe ešte Explorera...len ten ide pomaly a stránočku mámkusek šelijako rozhádzanú na monitore...tam mi to cez deň ako tak fungovalo..v mozzile vypisuje mi to isté čo tebe..
neBeta - pripomienky
a po nom publikoval Michal147 svoj clanok o 14:36. Pocet videni nemusí odrazat skutocnost, kedy bol clanok publikovany (ci skor alebo neskor). Clanok o 14:36 hod. bol publikovaný neskor ako čl. o 12:47 a je teda novsi.
1) opakovane navrhujem dať voľbu palec dole - pribúda menej kvalitných fotiek, a to aj z dôvodu, že odd. všetky fotografie navštevuje málokto, takže kto chce, aby jeho fotografia bola videná, šup s ňou na "na kritiku". Inak je to takto nevyrovnané, tí čo chcú pochváliť, dajú palec hore a odchod, tí, ktorým sa foto nepáči, musia písať, a z toho plynie...; potom urobte aspoň tak, že kto chce dať palec hore, nech napíše prečo, aspoň 5 slov
2) ak si chcem pozrieť prezeranú fotografiu s navrhovaným orezom, môžem podať foto hore alebo dole za okraj monitora (v lepšom prípade), do strany to nejde; ak chcem vidieť foto s orezom vpravo, vľavo, prikladám na monitor papier. Nebola by možnosť dať fotografiu na takú plochu, čiernu, kde by sa dala posúvať fotografia všetkými smermi a pri posuve by fotografia šla za plochu, t.j. bola by ako v okne, posuniem ju do strany a tým ju zasúvam za plochu, posunutú časť už nevidím; to by bolo celkom fajn, cvik pre oko
Not Found
The requested URL /fotogaleria/fotografie/335796/g-m-b-ii/none was not found on this server.
Apache Server at www.ephoto.sk Port 80
Not Found
The requested URL /fotogaleria/fotografie/335796/g-m-b-ii/none was not found on this server.
Not Found