Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

Anketa o anonymite

julo kotus
julo kotus 2010-12-20 10:57:51+01
Ahojte, dávam do pozornosti anketu o bodovaní a anonymite fotiek "na kritiku". Môžete prejaviť svoj názor.

seifi
2010-12-31 00:30:08+01
príspevok od: wayne
presne!

(konecne niekto )
No ono to nie je také ľahké, čítaj aj Strateného trocha vyššie.
Je 31. 12. 30 min. po polnoci a v TOP-ke je 1. fotka z deviatich \"v dešti\" s uvedením dátumom vystavenia 29.12. (vieme, že to bolo o 21,17. Tak povedzte - ako to funguje ?

Wiki
2010-12-31 01:31:19+01
Nerozumiem, prečo to tu všetci beriete tak smrteľne vážne...

wayne
2010-12-31 06:40:03+01
príspevok od: seifi
No ono to nie je také ľahké, čítaj aj Strateného trocha vyššie.
Je 31. 12. 30 min. po polnoci a v TOP-ke je 1. fotka z deviatich \"v dešti\" s uvedením dátumom vystavenia 29.12. (vieme, že to bolo o 21,17. Tak povedzte - ako to funguje ?
poslal mi podrobny rozbor fotiek z topky, musim si to este premysleit vcera nebol cas. akokolvek vsak topka funguje, moze sledovat len prikazy zo zdrojakov, nejaky samovolny zivot je vyluceny. predpokladam, ze je tam nejaky casovy limit na obnovu fotiek v topke, aby sa nepretazovala databaza, ze ich vybera napr. kazdu hodinu, atp...

je mi to srdecne jedno, no ak predlozit teraz akykolvek navrh, chcelo by ho do detailov rozobrat a zistit ci je mozne ho implementovat, lebo inak tu budeme stale len burat vzdusne zamky.

wayne
2010-12-31 06:40:15+01
príspevok od: Wiki
to sa Ti len zda

Matúš Koprda
2010-12-31 09:41:22+01
príspevok od: Stratený Stano
Vysvetlenie by ale mohlo byť také, že tieto fotky boli pridané v čase 1 a v inom čase 2 požiadali o kritiku. Čas požiadania o kritiku nie je vidieť, preto to mýli...
No nič, idem ja spať, dôležitejším veciam by som sa mal venovať...
Toto je správne. Fotka by mala vypadnúť po 24 hodinách po pridaní na kritiku.
Údaj \"čas pridania\" je čas kedy bola fotka pridaná do galérie, a nie na kritiku. Viď napr. www.ephoto.sk/fotogaleria/fotografie/163017/ranne-strbske-pleso/?filter=critics

seifi
2010-12-31 11:33:30+01
príspevok od: Wiki
To máme namiesto krížovky . Veselého Silvestra a dobrý rok 2011. Ahoj.

bart1707
2011-01-07 14:37:31+01
Ahojte
chtel sem jenom napsat poznamku ze moc nechapu proc je ted fotogaleria anonymni nejak nechapu duvod...
sice me celkem tesi ze aktualne v ankete vede nazor ze autor by mel byt uveden ale stale tak neni... nebo to tam nevidim...me to celkem vadi hlavne z duvodu ze kdyz me nejaka fotka zaujme tak se chci podivat na celou autorovu galerii jake ma fotky... a hlavne me pride ze to muze byt ku prospechu veci kdyz se podivam i na jeho starsi fotky ktere tak muzu jeste komentovat pri teto zaplave fotek co tu dnes a denne je to nemozne se nekam proklikat...

Frola
2011-01-07 14:43:20+01
také se mi zdá, že anketa je tady zbytečně dlouho , jako by čekala, že se přece jen překulí hodnocení do anonymity

Neil
2011-01-07 15:56:39+01
príspevok od: Helen1
neurážam, súhlasím....na začiatku, pred hodnotením prvej fotky, som si rozklikla \"i\" pri každom okienku a prečítala si, čo a na základe čoho hodnotím....(veď preto priznávam, že mne osobne by stačilo \"áno\" )... ak by som naopak obodovala nízkymi známkami fotky, ktoré sa mne osobne nepáčia, tiež by som ich posunula nad fotky , ktoré sú možno fajn, ale nevbudili vo mne žiadne pocity...preto za mňa amatéra zdieľam názor...zaujímavej fotke dať áno (o konečnom umiestnení by rozhodol celkový počet \"áno\" za 24 hod.) alebo ponechať hodnotenie kompetentným, aby naše neodborné hodnotenie negradovalo fakt dobré fotky
isty cas to tu sledujem a asi to funguje naozaj aj tak, ze znami si komentuju fotky..co je nakoniec pochopitelne..ok, preco nie..
na druhej strane, ked sem pridam fotku, tak preto, aby som dostal nejaku reakciu, ktora by ma posunula dalej, pretoze by som sa rad zlepsil..inymi slovami, vobec by som nemal problem aj s 2 bodovym hodnotenim, aspon viem, ze nieco je zle, asi to treba spravit inak..v kazdom pripade ked sem obcas dam fotku nerobim to lebo nemam co ine robit..
nemam znameho fotografa, ktory by mi pomohol, tak hladam nejaku spatnu vazbu tu, ale asi je tu toho naozaj vela...

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2011-01-07 16:06:22+01
príspevok od: Neil
isty cas to tu sledujem a asi to funguje naozaj aj tak, ze znami si komentuju fotky..co je nakoniec pochopitelne..ok, preco nie..
na druhej strane, ked sem pridam fotku, tak preto, aby som dostal nejaku reakciu, ktora by ma posunula dalej, pretoze by som sa rad zlepsil..inymi slovami, vobec by som nemal problem aj s 2 bodovym hodnotenim, aspon viem, ze nieco je zle, asi to treba spravit inak..v kazdom pripade ked sem obcas dam fotku nerobim to lebo nemam co ine robit..
nemam znameho fotografa, ktory by mi pomohol, tak hladam nejaku spatnu vazbu tu, ale asi je tu toho naozaj vela...
Píšem si - Neil prijíma v pohode i dvojky - zastavím sa, keď budem mať zlú náladu, trošku sa odventilovať...

Neil
2011-01-07 16:12:38+01
príspevok od: Stratený Stano
Píšem si - Neil prijíma v pohode i dvojky - zastavím sa, keď budem mať zlú náladu, trošku sa odventilovať...
kludne sa zastav..

Cyril
2011-09-04 12:25:13+02
Halo, halo ....
Na kritike sa objavuju mena autorov? Ci len mne sa to ukazuje?
Co sa stalo?

Cyril
2011-09-04 12:31:20+02
Zajdem na fotogaleriu, kliknem na fotografie na kritiku, kliknem na najvacsi nahlad a ejhla, je to tam

seifi
2011-09-04 13:40:37+02
príspevok od: Cyril
Zajdem na fotogaleriu, kliknem na fotografie na kritiku, kliknem na najvacsi nahlad a ejhla, je to tam
Mená autorov sú tam odjakživa, teda v Bete verzii, v náhľade s najmenším počtom fotiek na stranu.

Cyril
2011-09-04 13:48:38+02
Mená autorov sú tam odjakživa, teda v Bete verzii, v náhľade s najmenším počtom fotiek na stranu.
Vidis, to som nevedel ;D

Cyril
2011-09-25 10:43:23+02
Navrhujem, aby bolo meno autora aktivne a kliknutim naň by som sa dostal do jeho profilu. Je to neprijemne, ked uz viem kto je autor, aby som sa pracne preklikaval sposobom ctrl-C a potom ctrl-V do vyhladavaca Komunita/Zoznam uzivatelov. Toto je velmi na figu.
Pozdravujem redakciu

kozape
2011-09-25 11:26:43+02
príspevok od: julo kotus
vymyslel si nové
ja som myslel, že pri nebodovom hodnotení by v pohode mohol byť videný autor.
Ja by som dokonca bol rád keby som pri komente mojich fotiek videl autora komentára, vedel by som či je komentár fundovaný. (vzhľadom na to že by som si pozrel galériu fotografa, sú tu aj odborníci)

kozape
2011-09-25 11:27:46+02
fotografa čo ma hodnotí som mal na mysli

Cyril
2011-09-25 13:58:29+02
príspevok od: kozape
fotografa čo ma hodnotí som mal na mysli
Ved to vidis a aj link je aktivny, po kliknuti si v jeho profile. No pri Fotogaleria/Fotografie na kritiku, pri najvacsom nahlade na fotky, su mena autorov, ale nie su aktivne a to je to co sa mi nepaci. Musim skopcit meno autora, vlozit ho do vyhladavaca uzivatelov, potvrdit, zasa kliknut na jeho ikonu a chvalabohu som tam. No katastrofa, pytam sa, preco je to tak?

calven
2011-09-25 14:19:34+02
Aha, takto to je. Takže moje myšlienky o tom, že som vadný ja a neviem si pri fotke zobraziť, od koho vlastne je, nie sú celkom na mieste.
Ja som to riešil tak, že som klikol na "Napíš autorovi", tam sa zobrazilo meno a potom si si ho vyhľadal v užívateľoch. Jak u hotentotov...
Možno to niekomu vyhovuje, ale mne rozhodne nie.

Strana 12 z 13

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()