ahojte rad by som dal do pozornosti stranku isteho Petra Liseho z BA...na svojom webe ako aj na FB sa prezentuje ako fotograf ukradnutymi fotkami. Bohuzial tam bola/je aj moja foto....upozornil ma na neho iny fotograf ktory ma u neho tiez svoju foto...kto foti portrety mrknite si to mozno tam najdete aj svoju foto...a ako by nestacilo ze kradne foto, ale dava na ne aj svoj podpis a prezentuje sa ako ze ich fotil on.
tu je web: http://www.photosee.sk/ tu FB: https://www.facebook.com/photosee.sk
asi som toto vlakno nemal zakladat...chcel som len upozornit na podvodnika...na stranke si dal zalezat ale obsah ma kradnuty...je tam moja foto s jeho logom a upozornil ma na neho iny fotograf ktory tam ma tiez foto...a z web adresy sa da dohladat komu patri rep na koho je registrovana a je to ta osoba ktora je aj na stranke pisana ako kontaktna osoba...pre mna za mna nech si robi co chce a ked su ludia blbi nech sa mu daju nafotit ale preco by mal na svoju prezentaciu pouzivat cudzie foto??? ak sa hanbi za svoju tvorbu tak nech teda nefoti...asi je to len dalsi typek co si mysli ze fotenie su lahko zarobene peniaze...
Keby si nebol tupý, tak už podávaš trestné oznámenie!
Keby si nebol tupý, tak už podávaš trestné oznámenie!
S neistym vysledkom, procesom tahajucim sa par rokov a za par susnov, ktore by mozno dostal ako nahradu a zabitym casom, ktory autor urcite vyuzije ucelnejsie mi z toho vychadza varovanie ostatnych ako dobra volba.
Ej jaké súdy, veľa z vás je z ba. Návšteva to istí. Tu v bazmekistane sa chcete súdiť?
Erik tiez srandujes, ze? Za to ze niekto si vycapi tvoje fotky na svoj web mu pojdes napravit cifernik? S vedomim vsetkych moznych trestnopravnych dosledkov? Neblbni ...
Erik tiez srandujes, ze? Za to ze niekto si vycapi tvoje fotky na svoj web mu pojdes napravit cifernik? S vedomim vsetkych moznych trestnopravnych dosledkov? Neblbni ...
na tom je to založené, na tom to funguje; dobre si to povedal; stredná vrstva je dnes dojná krava, stredná vrstva sa trasie, že o niečo príde
ahojte rad by som dal do pozornosti stranku isteho Petra Liseho z BA...na svojom webe ako aj na FB sa prezentuje ako fotograf ukradnutymi fotkami. Bohuzial tam bola/je aj moja foto....upozornil ma na neho iny fotograf ktory ma u neho tiez svoju foto...kto foti portrety mrknite si to mozno tam najdete aj svoju foto...a ako by nestacilo ze kradne foto, ale dava na ne aj svoj podpis a prezentuje sa ako ze ich fotil on.
tu je web: http://www.photosee.sk/ tu FB: https://www.facebook.com/photosee.sk
sa čudujem či ten čurak nemá aj nejake výčitky svedomia ... tak či tak to niesu jeho foto
na tom je to založené, na tom to funguje; dobre si to povedal; stredná vrstva je dnes dojná krava, stredná vrstva sa trasie, že o niečo príde
Ja sa netrasiem. Len sa snazim logicky posudit kazdy problem. A spravit si cost/benefit analyzu moznych rieseni. Cize : - sudit sa nema zmysel ... tazko definovatelna materialna ujma, dokazovanie ... - "rucnym" riesenim riskujem trestnopravne nasledky
Cize cela kauza je strata casu. Ten jeden telefonat zabral ... a zivot ide dalej.
Ja sa netrasiem. Len sa snazim logicky posudit kazdy problem. A spravit si cost/benefit analyzu moznych rieseni. Cize : - sudit sa nema zmysel ... tazko definovatelna materialna ujma, dokazovanie ... - "rucnym" riesenim riskujem trestnopravne nasledky
Cize cela kauza je strata casu. Ten jeden telefonat zabral ... a zivot ide dalej.
nemyslel som konkrétne teba ani iného, skôr na čom je to dnes postavené a naďalej sa s týmto modelom počíta; zober si výberčích na ceste -i pri nedostatku peňazí za pokutu ti zoberú rukojemníckym spôsobom vodičák, apod kúsky
Na okraj ale snad k teme : nasiel raz moj brat moju fotku v celostatne vydavanom denniku ... v reklame komercneho subjektu. Stiahli si ju zjavne z mojho webu.
Zatupuje ma advokat (no "zastupuje" je silne slovo bo nema v podstate v com a preco ... takze skor "mam k dispozicii advokata") znameho nielen v odbornych kruhoch. Nezriedkavo sa vyskytuje aj v mediach, jeho klienti patria tiez k medialne znamym osobam.
Spravil som si "cost/benefit" analyzu a ... zavolal som im a poziadal slusne o celorocnu pernamentku. Aktivite ktoru ponukaju sa prilis nevenujem, ale dal som ju kamaratovi ... potesil sa. Aj prevadzkovatel sa potesil ze z toho vysiel "zalacika". Aj ja som sa potesil ze som niekomu spravil radost ...
PS : prevadzkovatel si neskor u mna objednal nafotenie kalendara ...
Na okraj ale snad k teme : nasiel raz moj brat moju fotku v celostatne vydavanom denniku ... v reklame komercneho subjektu. Stiahli si ju zjavne z mojho webu.
Zatupuje ma advokat (no "zastupuje" je silne slovo bo nema v podstate v com a preco ... takze skor "mam k dispozicii advokata") znameho nielen v odbornych kruhoch. Nezriedkavo sa vyskytuje aj v mediach, jeho klienti patria tiez k medialne znamym osobam.
Spravil som si "cost/benefit" analyzu a ... zavolal som im a poziadal slusne o celorocnu pernamentku. Aktivite ktoru ponukaju sa prilis nevenujem, ale dal som ju kamaratovi ... potesil sa. Aj prevadzkovatel sa potesil ze z toho vysiel "zalacika". Aj ja som sa potesil ze som niekomu spravil radost ...
A teraz nam vysvetli, preco bolo podstatne oznamit nam, ze mas advokata, ktory ma znamosti, ktory zastupuje medialne zname osoby a vyskytuje sa v mediach?
A teraz nam vysvetli, preco bolo podstatne oznamit nam, ze mas advokata, ktory ma znamosti, ktory zastupuje medialne zname osoby a vyskytuje sa v mediach?
A teraz nam vysvetli na co sa pytas / ako znie otazka? Z niektorych tvojich prispevkov som zacinal mat dojem ze dokazes mysliet aj v sirsich suvislostiach. Ale zjavne som sa mylil ... nezmyselne vytrhavanie z kontextu bolo, je a bude tvojou specialitou.
A teraz nam vysvetli na co sa pytas / ako znie otazka? Z niektorych tvojich prispevkov som zacinal mat dojem ze dokazes mysliet aj v sirsich suvislostiach. Ale zjavne som sa mylil ... nezmyselne vytrhavanie z kontextu bolo, je a bude tvojou specialitou.
Alebo skor citanie medzi riadkami? Daj tvoju aktivitu na tomto portali popozerat tej tvojej kamoske psychiatricke, co ti na to povie. Uz sme ale mimo temy, takze nepokracujem.
Fotograf PODVODNIK
tu je web: http://www.photosee.sk/
tu FB: https://www.facebook.com/photosee.sk
tu je web: http://www.photosee.sk/
tu FB: https://www.facebook.com/photosee.sk
- sudit sa nema zmysel ... tazko definovatelna materialna ujma, dokazovanie ...
- "rucnym" riesenim riskujem trestnopravne nasledky
- sudit sa nema zmysel ... tazko definovatelna materialna ujma, dokazovanie ...
- "rucnym" riesenim riskujem trestnopravne nasledky