občas chodím na jarmoky, rôzne podujatia kde sa prezentujú remeslá alebo vyrobky .. hrnčiar, kováč, výrobky z kože, obrazy, odev a pre dobrý pocit si fotím rôzne výrobky, tradície.
viac krát som sa stretol s predajcom, ktorý na mňa vybehol, že nemôžem fotiť vystavené veci a on si to neželá. dnes to isté, dokonca to zašlo až tam, že ma žiadal aby som fotky okamžite zmazal a stál vedľa mňa .. na fotke neboli osoby, len som cvakol stánok s jeho výrobkami.
jasné, že nechcem robiť napriek .. ak niekto nechce, tak foto zmažem a je mi ukradnutý, nezrútil sa svet že nemám jeho výrobky na foto .. ale principiálne ma to štve.
občas idú fotky aj na net, nie vždy a všetko.. niektoré reakcie smerovali k tomu, že konkurencia im to kopíruje (neviem ako tomu pomôže moje nefotenie, ak chcem tak to potajomky cvaknem mobilom ale ok). neviem či sú tam ešte iné argumenty, neinformujem sa vždy.
otázkou je, podľa vás niečo porušujem pri týchto produktových foto zo stánkov? môže ma niekto nútiť mazať foto a dokonca stáť pri mne a nazerať do mobilu?
chcem len vedieť či niečo porušujem, zdôrazňujem .. ak niekto nechce, kašlem na neho, nepotrebujem tie foto nasilu a s radoštou to celé pomažem.
je milion sposobov ako sa to da okopirovat a ukradnut napad. vynechaj provokovania a porad autorovy vlakna
autorovi vlakna radim (toto je uz moja 2. rada zdarma) ... nech si dany produkt od vyrobcu kupi, odfoti si ho a potom mu ho vrati, ze si kupu rozmyslel
inak ked sa tu uz rozobera nejaka priemyselna spionaz vyrobkov nejakeho trhovnika ... ak by chcel zamedzit kopirovaniu svojho vyrobku, nemal by dovolit nikomu svoj vyrobok nielen odfotit ... ale by ho ani nemal nikomu predat
autorovi vlakna radim (toto je uz moja 2. rada zdarma) ... nech si dany produkt od vyrobcu kupi, odfoti si ho a potom mu ho vrati, ze si kupu rozmyslel
inak ked sa tu uz rozobera nejaka priemyselna spionaz vyrobkov nejakeho trhovnika ... ak by chcel zamedzit kopirovaniu svojho vyrobku, nemal by dovolit nikomu svoj vyrobok nielen odfotit ... ale by ho ani nemal nikomu predat
aj tak sa da...ale neviem ci je jednoduchsej cesty ako sa spytat ci si to mozem odfotit...a kolkokrat stacilo iba ukazat fotak a konkretnu vec a ani slovo som nemusel povedat...
co zase bluznis do pekla?? to zacalo uz asi pred rokom a zacal to ten koho si tu zastavas.. urazal tu nechutne zeny a deti na fotografiach
vy z tej skupiny ste zaujimavy v tom, ze ked to zacalo ste robili, ze nic.. vobec nic s vami nerobilo ked tu hrubo urazali deti aj zeny na fotografiach, alebo ty konkretne napises, ze o nicom takom nevies.. teraz co, potrebujes silou mocou zase nieco? co sa vzdy miesas do niecoho ked nevies? ked ste vtedy nemali zaujem s tym nieco robit preco sa do riti teraz musis za kazdu cenu do vsetkeho srat?? plati si tu teba niekto ako ochranku alebo ozaj patris do sanatoria?
boooze donekonecna to iste... jediny kto tu stale bluzni je nejaky gytheio, ktory stale dokola vytahuje svoje krivdy, ktore mu boli spachane na jeho dusi, ale neuvedomuje si ze sa to deje iba v jeho hlave... ...uz som ti vravel ze ak ta to tak trapi tak ho zazaluj, alebo mu chod rozbit hubu, a ked nemas ani na jedno tak to predychaj ako chlap a nevyplakavaj ako hystericka zenska v kazdom vlakne...naozaj to tu uz nikoho nezaujima a uz si s tym riadne otravny...
Srnec v sukni ? Nebeháš doma v ženských handrách ? 🤓
Ale coby, pozeraj! https://www.lyst.com/clothing/burberry-deer-print-skirt/ https://www.redbubble.com/i/skirt/Cute-Baby-Deer-Fawn-by-SarahsArt1/16964006.MUCKM
Fotenie produktov a tovaru remeselníkov
občas chodím na jarmoky, rôzne podujatia kde sa prezentujú remeslá alebo vyrobky .. hrnčiar, kováč, výrobky z kože, obrazy, odev a pre dobrý pocit si fotím rôzne výrobky, tradície.
viac krát som sa stretol s predajcom, ktorý na mňa vybehol, že nemôžem fotiť vystavené veci a on si to neželá. dnes to isté, dokonca to zašlo až tam, že ma žiadal aby som fotky okamžite zmazal a stál vedľa mňa .. na fotke neboli osoby, len som cvakol stánok s jeho výrobkami.
googlim, hladám, aj toto som prebehol www.ephoto.sk/pravna-poradna/fotografovanie-v-sulade-so-zakonom/ ale ak som správne zachytil, tak neporušujem žiadne právo.
jasné, že nechcem robiť napriek .. ak niekto nechce, tak foto zmažem a je mi ukradnutý, nezrútil sa svet že nemám jeho výrobky na foto .. ale principiálne ma to štve.
občas idú fotky aj na net, nie vždy a všetko.. niektoré reakcie smerovali k tomu, že konkurencia im to kopíruje (neviem ako tomu pomôže moje nefotenie, ak chcem tak to potajomky cvaknem mobilom ale ok). neviem či sú tam ešte iné argumenty, neinformujem sa vždy.
otázkou je, podľa vás niečo porušujem pri týchto produktových foto zo stánkov? môže ma niekto nútiť mazať foto a dokonca stáť pri mne a nazerať do mobilu?
chcem len vedieť či niečo porušujem, zdôrazňujem .. ak niekto nechce, kašlem na neho, nepotrebujem tie foto nasilu a s radoštou to celé pomažem.
ja som ta len upozornil, aby sme potom neriesili kto zacal
Obsah bludu alebo bludov je veľmi pestrý.
Nevidíte, že mu preskakuje ihla na platni ?😆
A Čo riešite ? Opýtam sa či môžem, alebo nie a rešpektujem odpoveď...
vy z tej skupiny ste zaujimavy v tom, ze ked to zacalo ste robili, ze nic.. vobec nic s vami nerobilo ked tu hrubo urazali deti aj zeny na fotografiach, alebo ty konkretne napises, ze o nicom takom nevies..
teraz co, potrebujes silou mocou zase nieco? co sa vzdy miesas do niecoho ked nevies?
ked ste vtedy nemali zaujem s tym nieco robit preco sa do riti teraz musis za kazdu cenu do vsetkeho srat?? plati si tu teba niekto ako ochranku alebo ozaj patris do sanatoria?
...uz som ti vravel ze ak ta to tak trapi tak ho zazaluj, alebo mu chod rozbit hubu, a ked nemas ani na jedno tak to predychaj ako chlap a nevyplakavaj ako hystericka zenska v kazdom vlakne...naozaj to tu uz nikoho nezaujima a uz si s tym riadne otravny...
https://www.lyst.com/clothing/burberry-deer-print-skirt/
https://www.redbubble.com/i/skirt/Cute-Baby-Deer-Fawn-by-SarahsArt1/16964006.MUCKM
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom