Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
Áno, vrchom ide Zemplín 22:57. Ten tvoj lístok sa do toho nepočíta. Moja účasť vychádza zatiať tak na 99% a v pondelok to potvrdím a môžme to začať dohadovať ktorým vlakom, ako atď...
Áno, vrchom ide Zemplín 22:57. Ten tvoj lístok sa do toho nepočíta. Moja účasť vychádza zatiať tak na 99% a v pondelok to potvrdím a môžme to začať dohadovať ktorým vlakom, ako atď...
tak potom si kúpim lôžko pri nejakej slečne vo vedľajšom kúpéčku ;o))
No príde mi to ako keby ho mali doviesť. Po čom budú lístky?
Akurát vedľa našej Astorky stavajú cirkus, musím ísť si to natrénuvať aby som vedel čo, ako: kŕmiť, nekŕmiť, piť, nepiť, ...:-)))
tak vám všetkým závidím...ale volanie divočiny je u mňa moc silné, som posledné dva augustové týždne v Alpách, sú naplánované už od mája, poplatené zálohy...nezostáva mi nič iné, iba Vám všetkým popriať neskutočne dobrú zábavku :)
Ahoooj každému. Konečne sa zrodil dátum stretka, čo som už avizoval začiatkoim leta . Uskutoční sa to v lesoparku Anička v Košiciach v areály Ryba 28-29 august 2010, www.rybaanicka.sk Prístrešok a lehátka sú, dones len spací-vak, ale môžeš kde aj svoj stan postaviť . O program je postaraný . O enormný záujem vopred ďakujem .
.. mozno mas pravdu, ale je to nepodstatne, tu ide predsa o mrca :-)
CELOSLOVENSKÉ e-photo STRETKO !!!
(ale tiez az v priebehu buduceho tyzdna to potvrdim na 100pro)
Akurát vedľa našej Astorky stavajú cirkus, musím ísť si to natrénuvať aby som vedel čo, ako: kŕmiť, nekŕmiť, piť, nepiť, ...:-)))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa