Priatelia, fotonadšenci a fandovia dobrého svetla, pozývame Vás na najväčšie stretnutie užívateľov portálu ePhoto z názvom Bratislava Open Air 2011! Druhý ročník stretávky pod modrou oblohou sa tak ako vlani uskutoční prvý augustový víkend a to 06.08. 2011 v Bratislavskej lokalite "pysky" (mestská časť Rača). Stretneme sa o 15:00 hod na parkovisku nad Račou, tu zanecháme svoje povozy a na miesto určenia sa pôjde po vlastných. Aby sme sa vyhli blúdeniu ako pred rokom, celú lokalizáciu si zobral pod patronát pán brat z Račišdorfu Mrco! Ešte dnes sem pridá všetky potrebné technické informácie, ja pridávam pár dobrých rád, čo si vziať: fotovýbavu (ako inak), manžela/manželku, priateľa/ priateľku, deti(ak máte), psa(ak nie je agresor), stan, spacák (v prípade že bude chcieť prespať), teplé a nepremokavé oblečenie(ak by náhodou prišla búrka), jedlo a nápoje podľa vlastnej chuti (bude táborák, nebude tam rýchloobčerstvenie), dobrú náladu! PROSÍM, NESPAMUJTE zbytočne toto vlákno, predídeme tým dezinformáciám!!! V prípade NEPRIAZNIVÉHO POČASIA sa akcia uskutoční v podniku Omama (Sasinkova ul.) Podrobnosti v deň konania akcie. Ak máte akékoľvek otázky, obrate sa buď na mňa, alebo Mrca, radi Vás usmerníme! Tešíme sa na deň strávený v spoločnosti priateľov z nášho obľúbeného portálu a ich rodinky. Leto, Mrco & spol.
V noci z piatka na sobotu málinko spŕchne ale sobota bude ok. Liať začne až v sobotu noci o polnoci a bude pršať až do rána. Ale to už budeme dávno dažďuvzdorní.
na vezmem manželku, proviant, a možná príde i kouzelník,,, chceš brat sud??! to bude dlhy vikend,,,
No rozmýšľam o tom. Ale ten veľký samochladiaci je ťažký jak krava a iba desina, ale 20L. Zas ten malý je 12°, ale iba 5L. Tak nevím. Nechám to na momentálnu inšpiráciu pri nákupe.
No rozmýšľam o tom. Ale ten veľký samochladiaci je ťažký jak krava a iba desina, ale 20L. Zas ten malý je 12°, ale iba 5L. Tak nevím. Nechám to na momentálnu inšpiráciu pri nákupe.
...len aby prišla...tá momentálna inšpirácia...aby si tam nestál a nečakal na ňu hľadiac z jedného suda na druhý...keby som nebola zaťažená na víno, tak Ti asi poradím (možno 3 x 5l 12...možno by sa lepšie niesli )
Tak znova a lépe. Beriem: gitara, perkusie (vajco, cabasa) ak stihnem vytlačiť nejaké texty tak aj tie. Slová si už nepamätám. foto - čo sa zmestí sklenený pohár na piuko stolička káva+džezva (ak som ju pri poslednom upratovaní nevyhodil) žabikláč papierové kuchynské utierky spacák karimatku čelovka
to je približne + - asi možno pravdepodobne, určite bez záruky všetko. ps: sekeru isto neberiem.
Tak znova a lépe. Beriem: gitara, perkusie (vajco, cabasa) ak stihnem vytlačiť nejaké texty tak aj tie. Slová si už nepamätám. foto - čo sa zmestí sklenený pohár na piuko stolička káva+džezva (ak som ju pri poslednom upratovaní nevyhodil) žabikláč papierové kuchynské utierky spacák karimatku čelovka
to je približne + - asi možno pravdepodobne, určite bez záruky všetko. ps: sekeru isto neberiem.
no jasne, ja uz od vcera Prosim ta mna caka este milion veci a este som ani neuvazoval co zabalit. Spekulujem ci napacovat masko ale zase neviem ci bude rost. Mrco by mohol dat nejaku infosku.
no jasne, ja uz od vcera Prosim ta mna caka este milion veci a este som ani neuvazoval co zabalit. Spekulujem ci napacovat masko ale zase neviem ci bude rost. Mrco by mohol dat nejaku infosku.
Napacovane masko sa da dobre opiect aj na zastruhanej palicke.
zober tie voštiny od Honla. Tam sa akurát sviečková zmestí.
Bratislava Open Air 2011
Druhý ročník stretávky pod modrou oblohou sa tak ako vlani uskutoční prvý augustový víkend a to 06.08. 2011 v Bratislavskej lokalite "pysky" (mestská časť Rača).
Stretneme sa o 15:00 hod na parkovisku nad Račou, tu zanecháme svoje povozy a na miesto určenia sa pôjde po vlastných. Aby sme sa vyhli blúdeniu ako pred rokom, celú lokalizáciu si zobral pod patronát pán brat z Račišdorfu Mrco! Ešte dnes sem pridá všetky potrebné technické informácie, ja pridávam pár dobrých rád, čo si vziať: fotovýbavu (ako inak), manžela/manželku, priateľa/ priateľku, deti(ak máte), psa(ak nie je agresor), stan, spacák (v prípade že bude chcieť prespať), teplé a nepremokavé oblečenie(ak by náhodou prišla búrka), jedlo a nápoje podľa vlastnej chuti (bude táborák, nebude tam rýchloobčerstvenie), dobrú náladu!
PROSÍM, NESPAMUJTE zbytočne toto vlákno, predídeme tým dezinformáciám!!!
V prípade NEPRIAZNIVÉHO POČASIA sa akcia uskutoční v podniku Omama (Sasinkova ul.) Podrobnosti v deň konania akcie.
Ak máte akékoľvek otázky, obrate sa buď na mňa, alebo Mrca, radi Vás usmerníme!
Tešíme sa na deň strávený v spoločnosti priateľov z nášho obľúbeného portálu a ich rodinky.
Leto, Mrco & spol.
chceš brat sud??! to bude dlhy vikend,,,
chceš brat sud??! to bude dlhy vikend,,,
Beriem:
gitara, perkusie (vajco, cabasa)
ak stihnem vytlačiť nejaké texty tak aj tie. Slová si už nepamätám.
foto - čo sa zmestí
sklenený pohár na piuko
stolička
káva+džezva (ak som ju pri poslednom upratovaní nevyhodil)
žabikláč
papierové kuchynské utierky
spacák karimatku
čelovka
to je približne + - asi možno pravdepodobne, určite bez záruky všetko.
ps: sekeru isto neberiem.
Beriem:
gitara, perkusie (vajco, cabasa)
ak stihnem vytlačiť nejaké texty tak aj tie. Slová si už nepamätám.
foto - čo sa zmestí
sklenený pohár na piuko
stolička
káva+džezva (ak som ju pri poslednom upratovaní nevyhodil)
žabikláč
papierové kuchynské utierky
spacák karimatku
čelovka
to je približne + - asi možno pravdepodobne, určite bez záruky všetko.
ps: sekeru isto neberiem.
Prosim ta mna caka este milion veci a este som ani neuvazoval co zabalit. Spekulujem ci napacovat masko ale zase neviem ci bude rost. Mrco by mohol dat nejaku infosku.
Prosim ta mna caka este milion veci a este som ani neuvazoval co zabalit. Spekulujem ci napacovat masko ale zase neviem ci bude rost. Mrco by mohol dat nejaku infosku.
Pridete Michal?
Pridete Michal?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa