naco? jedno na jednom druhe na druhem, mas pravdu bol som to dat na vahu, s aterkami celovkou filtrami a cakom pak to ma 19,56 kg na digitalnej vahe a 19 na klasickej
Buď budeš vééééľmo mocný alebo vééééľmo ... mladý?
Osobne radšej fotím ako v teréne nacvičujem rošády so sklami ...
no dooooobre ... ked vypracem skrinky, bude toho hadam aj 50 kilo ... ale na keru mariju by som so sebou vlacil ohniska co sa mi navzajom prekryvaju (70-200,100-400,28-300)?
ps : to co si vymenoval ma odhadom do 25kg daleko ... takze to beriem ako basnicku hyperbolizaciu
Pocuj, naco ti je tolko fotakov? Nechces mi jeden darovat? Samozrejme podla MOJHO vyberu
no dooooobre ... ked vypracem skrinky, bude toho hadam aj 50 kilo ... ale na keru mariju by som so sebou vlacil ohniska co sa mi navzajom prekryvaju (70-200,100-400,28-300)?
ps : to co si vymenoval ma odhadom do 25kg daleko ... takze to beriem ako basnicku hyperbolizaciu
natoto mam odpoved, aj aj, a rosadu so sklami, nikdy nevies co budes potrebovat alebo co sa prave hodi
Asi som zvláštny, ale nejak viem čo budem potrebovať.
Ak idem "len tak" (napr. behať, venčiť psa čo nemám) stačím mi kvalitný kompakt.
Ak idem "a možno niečo sfotím", beriem si m43 (OMD) a záklaďák (12-50 alebo 12-35/2.8). Max pribalím širokáč, ale skôr nie.
Ak idem "naozaj fotiť" beriem si techniku potrebnú na danú úlohu/projekt.
V "robotníckej" brašni mám 2 x FF, 24-70/2.8, 70-200/2.8, 35/1.4, 85/1.4, TC2 a SB700. 80% roboty zvládnem s 24-70 a 70-200. Ale je pravda že fotím prevažne dokument / reportáž.
Naozaj, ale naozaj výnimočne (musím vedieť, že niečo z nej určite použijem) k nej pribalím "skíčkovú brašňu". V tej je 12-24/2.8, 24/1.4, 50/1.4 a 135/2DC.
Ako som už písal, dávam prednosť foteniu pred imitovaním šerpu ...
Jeden Nikorex má seknutú závierku, inak všetko funkčné. Sú to všetky SLR od Nikon od roku 1959 až po F5, včítane modifikácií (chýbajú mi tuším 3-4 špecialitky ako F3HP, F3 Titanium ...). Plus pár rangefinderov rôznych značiek.
pekné,(obr.) keď raz budem veľký, aj ja si také nakúpim...
Nastane koniec full-frame?
Ak idem "len tak" (napr. behať, venčiť psa čo nemám) stačím mi kvalitný kompakt.
Ak idem "a možno niečo sfotím", beriem si m43 (OMD) a záklaďák (12-50 alebo 12-35/2.8). Max pribalím širokáč, ale skôr nie.
Ak idem "naozaj fotiť" beriem si techniku potrebnú na danú úlohu/projekt.
V "robotníckej" brašni mám 2 x FF, 24-70/2.8, 70-200/2.8, 35/1.4, 85/1.4, TC2 a SB700. 80% roboty zvládnem s 24-70 a 70-200. Ale je pravda že fotím prevažne dokument / reportáž.
Naozaj, ale naozaj výnimočne (musím vedieť, že niečo z nej určite použijem) k nej pribalím "skíčkovú brašňu". V tej je 12-24/2.8, 24/1.4, 50/1.4 a 135/2DC.
Ako som už písal, dávam prednosť foteniu pred imitovaním šerpu ...
keď raz budem veľký, aj ja si také nakúpim...
keď raz budem veľký, aj ja si také nakúpim...
Ktovie, ked na mna pride kriza stredneho veku, mozno aj ja zacnem nieco zbierat.
Taktiež všetko funkčné a používané.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie