ta ty nevieš, kde Erik býva...no pekne....žiadna Furča....Čaja je to, čaja...pardon Čaňa ;o)
ta ja taky geograf jak kacer donald programator, takze 0 bodov... :( ale tu kesicku panoramu ma veru fajnovu, pejc minut som hladal kde k***a som sa v tom okne videl kym som sa nasiel :)
ta ja taky geograf jak kacer donald programator, takze 0 bodov... :( ale tu kesicku panoramu ma veru fajnovu, pejc minut som hladal kde k***a som sa v tom okne videl kym som sa nasiel :)
joj Marek, to az potom uvidis, ked kupim raz toten zoom... a nafotim na 320mm ohnisku (bo ratam objektiv canon 70-200 x 1.6 crop ked mi dovtedy moj aparat vydrzi).. to uz len bude panorama.. jaj.... :)
ta ja ti mám hutoric, v kerej márií býva, čo som z inej márií na opačnú stranu? ta veď ma neondi...ale kým si sa našiel, tak je dobre, horšie, keby si sa hľadal a furtom nič :o)
dnes mam riadne podryvacnu naladu... vsimni si komenty k teme backstage... ach jaj
ja som to sledoval. a poviem ti, že to mi vôbec nevadí ked majú baby malé prsia. ba skôr páči sa mi to.
mne sa nepáči to že sú zlatokopky :))))))))))))
hej, sak ty si tu skoro aj bol :) vela nechybalo.. a za odmenu si mrzol celu noc :(
tak no..čo ti poviem...no....to je ako dosrať sa pred záchodom...též veľa nechýbalo :o))
ale no, bolo chladno, bo mi tá vatra chýbala z prešporáckych Pískov pyskovitých, ale mohlo byť aj vác chladnejšie, takže bolo dobre, sranda nekonečno-nebezpečná a tak...i keď oné šak vieš...no...ty si nebou....šak víme prečo...no...:o)
offtopic 2 :o)
mne sa nepáči to že sú zlatokopky :))))))))))))
ale no, bolo chladno, bo mi tá vatra chýbala z prešporáckych Pískov pyskovitých, ale mohlo byť aj vác chladnejšie, takže bolo dobre, sranda nekonečno-nebezpečná a tak...i keď oné šak vieš...no...ty si nebou....šak víme prečo...no...:o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa