fúú, ľudia, no často sem napíšem ale teraz musím niekde uľaviť svojej duši.
Práve som dopozeral film Vysoké Tatry: Divočina zamrznutá v čase. Som unesený. Keby som bol básnikom, zložil by som o tom filme báseň (((:. Moc ma potešil. Videl to tu niekto?
je piatok, časové znamenie ohlásilo práve 22.22 a ním sa hlási rádio eFoto s pár songami v playliste na večernú pohodu možno pri šálke fajného čajíku či mlieka s Grankom :o)
na začiatok niečo nezvyčajné, no pre mňa song s krásnymi slovami...
fúú, ľudia, no často sem napíšem ale teraz musím niekde uľaviť svojej duši.
Práve som dopozeral film Vysoké Tatry: Divočina zamrznutá v čase. Som unesený. Keby som bol básnikom, zložil by som o tom filme báseň (((:. Moc ma potešil. Videl to tu niekto?
no ja som ho asi isto nevidela, mozes porozpravat :)
offtopic 2 :o)
či ja mám niečo pokazené...
prijemny dobry vecer inak prajem :D
že ďakujem a podobne :o)
že ďakujem a podobne :o)
lebo na fotke ich nemáš :o)
lebo na fotke ich nemáš :o)
no stara foto a dala som si ich asi ze dole :D joj nemusi byt vsetko hned vidiet no nie?
no nemusí, ale môže ;o)
na začiatok niečo nezvyčajné, no pre mňa song s krásnymi slovami...
Příbuzní - Dlouhý noci
http://www.youtube.com/watch?v=9JHlSAopSVM
uľaviť si tu môžeš, ale len duši, lebo osviežovač som nekúpil ;o) nevidel som, ale keď kuknem, dám ti vedieť :o)
uľaviť si tu môžeš, ale len duši, lebo osviežovač som nekúpil ;o) nevidel som, ale keď kuknem, dám ti vedieť :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa