ako dve hrdlicky ;o)) idem ja spat, bo som mal dnes narocne fotenie, nie som zvyknuty, normalne ma to unavilo :o))) tak hrkutajte dalej, nech mam co rano citat ;o))
Granek no pozri sa, čo som ti dnes kúpil ;) vytlač si to a daj pod stromček ;)a čo spravil s profilom zase? :D :D :D si dostal nejaké povzbudzujúce slová od tvojich fanušíkov, či čo sa stalo? ;)
Granek no pozri sa, čo som ti dnes kúpil ;) vytlač si to a daj pod stromček ;)a čo spravil s profilom zase? :D :D :D si dostal nejaké povzbudzujúce slová od tvojich fanušíkov, či čo sa stalo? ;)
ja nechápem Rolo čo sa tu deje poslednú dobu....:(..Bafa si si všimol? nevieš čo je s ním?
nie, zmena je zivot a konecne som o sebe napisal pravdu :o))
ty si truba, Rolo...ked sa uz chces pochvalit, tak nabuduce fot to oznacenie za cervenym pruzkom pri prednej sosovke :o)) takto si clovek moze mysliet, ze si kupil 70-200/4 :o))
offtopic 2 :o)
....myslíš, že som mu vstúpil do intímnej sféry? :))
ty si truba, Rolo...ked sa uz chces pochvalit, tak nabuduce fot to oznacenie za cervenym pruzkom pri prednej sosovke :o)) takto si clovek moze mysliet, ze si kupil 70-200/4 :o))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa