jasne, som cely bez seba, normalne ani nezaspim :o)))
si ironický, ale ako náš vojak maTTo_corp by povedal, kakáš si do huby, ved sme sa dohodli že po doplnení výbavy všetko putuje k tebe, tak neviem na čo sa hráš :)
si ironický, ale ako náš vojak maTTo_corp by povedal, kakáš si do huby, ved sme sa dohodli že po doplnení výbavy všetko putuje k tebe, tak neviem na čo sa hráš :)
figu ironicky, to som myslel s vaznym ksichtom :o) nezaspim od toho, ze sa budem tesit, ako to vsetko pride potom ku mne :o)))
ty nieco ocakvas? :)
ti, ktori pisu o tom - pokec, nepokec, azet, neazet, mam pocit, ze prave ti su tam vareni peceni - alebo sa mylim?.. jaaaj jasne, ono je to iba z citania, resp. o tom poculi ;)
clanok nepoznam.., tiez niekto kto tam nezavislaci to pise? ;)
určite má nejaké skúsenosti, ved si prečítaj, ináč zaujímavé čítanie :) ja som tam chodil tiež málo, a ked som aj facebook zrušil tak už tam nechodím vôbec :) a na radosť ostatných časť volného času venujem ephotu :) tešíš sa aj ty nie? :)
určite má nejaké skúsenosti, ved si prečítaj, ináč zaujímavé čítanie :) ja som tam chodil tiež málo, a ked som aj facebook zrušil tak už tam nechodím vôbec :) a na radosť ostatných časť volného času venujem ephotu :) tešíš sa aj ty nie? :)
ty si vsade, a potom zo vsade odides - tiez zaujimave ;)
no a teraz, ked mas uz Acka zapisane, tu uz budes uplne stale? ;)
offtopic 2 :o)
v utorok idem pre 70-200 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :) tešíte sa? ;)
http://www.breadfan.sk/blog/2009/07/31/lavor-rychlo-budem-grcat/
neviem či poznáš :)
ti, ktori pisu o tom - pokec, nepokec, azet, neazet, mam pocit, ze prave ti su tam vareni peceni - alebo sa mylim?.. jaaaj jasne, ono je to iba z citania, resp. o tom poculi ;)
clanok nepoznam.., tiez niekto kto tam nezavislaci to pise? ;)
no a teraz, ked mas uz Acka zapisane, tu uz budes uplne stale? ;)
o nič viac než inokedy, dnes som mal oddychovací deň, mal by som pracovať :)a aj budem :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa