Fórum » Vyberáme fotoaparát

canon alebo nikon?

trubadura
trubadura 2011-07-08 22:57:41+02
vlastním sony A300-darček a obdivujem akú má kresbu canon alebo nikon..fotím všetko,čo je pre mňa zaujímavé-krajinu,kvety,ľudí,zvieratá..portrétiky asi najviac moje dieťa ,ktoré je stále v pohybe a je ťažké ho zachytiť
na cene nezáleží ..nikon alebo canon (poloprofesionál?)

Crazy41
2011-07-10 03:34:56+02
príspevok od: Bubak
Ale hybaj s tým niekam! :-P

http://youtu.be/Hb1gYx5G2nc - 1n RS
sak hovorim ze debilny zvuk =D D3 aspon cvaka jak gulomet =D
http://www.youtube.com/watch?v=Co3OVQJgDc0

piggee
2011-07-10 08:27:45+02
príspevok od: gribb33
ten Kaiman81 si o sebe mysli,ze je asi Pan Boh...na vela prispevkov reaguje,,ludia naco mate internet a google.(ono keby nebolo jeho,tak na Slovensku sa asi nefoti)..trubadura myslim,ze viac adekvatnych odpovedi najdes na ceskych forach...darmo sme iny narod ako Cesi
Niekto sa dotkol tvojho ega a musis mu to vysvetlovat z druheho konta? Ide o to, ze len tento tyzden je to na tuto temu tretie zalozene forum, takze naozaj keby madam trochu pohla zadkom a pohladala, tak by tu na jej otazku nasla odpoved..

a ano, najprv treba hladat a az potom sa pytat, lebo by sme tu mali iba kopu obdobnych nezmyselnych otazok a nieco k veci, preto je niekedy lepsie dotycneho odkazat na google ako dat mu rovno odpoved, aby sa naucil si hladat aj riesenia sam, nie iba klast otazky a starajte sa o mna

luxy
2011-07-10 09:22:35+02
príspevok od: Crazy41
http://www.youtube.com/watch?v=AqERWXrpgjw&sns=em
Takto cvaka moj gulomet

trubadura
2011-07-10 13:39:23+02
príspevok od: gribb33
ten Kaiman81 si o sebe mysli,ze je asi Pan Boh...na vela prispevkov reaguje,,ludia naco mate internet a google.(ono keby nebolo jeho,tak na Slovensku sa asi nefoti)..trubadura myslim,ze viac adekvatnych odpovedi najdes na ceskych forach...darmo sme iny narod ako Cesi
myslím si,že nemá dôvod si to myslieť...nebudem sa vyjadrovať k jeho fotkám
mal by sa vrátiť do školy a naučiť sa slušnému chovaniu....vôbec nepozná okolnosti(aký ja mám prístup k internetu) a hlavne čas,ktorého mám málo preto som to takto riešila,ale ak mu je lepšie...takých ľudí je tu viac na tomto portáli, čo si to stále niečo dokazujú a je mi z nich na nič
ďakujem

Kaiman81
2011-07-10 15:07:33+02
príspevok od: piggee
Niekto sa dotkol tvojho ega a musis mu to vysvetlovat z druheho konta? Ide o to, ze len tento tyzden je to na tuto temu tretie zalozene forum, takze naozaj keby madam trochu pohla zadkom a pohladala, tak by tu na jej otazku nasla odpoved..

a ano, najprv treba hladat a az potom sa pytat, lebo by sme tu mali iba kopu obdobnych nezmyselnych otazok a nieco k veci, preto je niekedy lepsie dotycneho odkazat na google ako dat mu rovno odpoved, aby sa naucil si hladat aj riesenia sam, nie iba klast otazky a starajte sa o mna
Tu je ták veselo,ale krásne si to napísal.
"najlepšia zábava je na ľudskej blbosti"

donrosko
2011-07-10 15:56:13+02
Ja by som to povedal takto. Skusim dievcensky
Stanov si cenu cca 1500,-€ a vyber si Nikon,alebo Canon podla toho, ktory sa ti paci viacej. Je uplne jedno ktory to bude.Pre zaciatocnika su tie rozdiely uplne nepodstatne a uplne minimalne. Ked sa naucis pouzivat fotak v manualnom rezime a budes vyuzivat aj tie advanced fukncie, potom si kup taky, ktory ti bude vyhovovat a potom nech kludne stoji 5.000€

javelin
2011-07-10 16:27:38+02
Kdo Tě chváli je tvúj nepřítel...kdo Tě haní je tvúj učitel.....slová klasika.....
A úplne najradšej mám spojenie , sprostý a ešte aj ješitný.....

lubo-125
2011-07-10 17:12:04+02
canon - lacnejsie fotaky ako aj obiektivy, veci vyber obiektivov lepsia kvalita obrazu oproti nikonu lepsie zvladanie sumu jenduchsia manipulacia

markato1
2011-07-10 17:45:59+02
príspevok od: Crazy41
namiesto pocuvania zvuku radsej popremyslaj nad fotografiou..v galerii sa ti ten magicky moment asi stratil..

beholder
2011-07-10 18:34:19+02
príspevok od: lubo-125
canon - lacnejsie fotaky ako aj obiektivy, veci vyber obiektivov lepsia kvalita obrazu oproti nikonu lepsie zvladanie sumu jenduchsia manipulacia
....okrem 550ky si mal v rukách aj niečo iné..trebars od konkurencie.....porovnával si aj výstupy fotené s rovnakými expozičnými parametrami....porovnateľnou optikou....fotoaparátom v rovnakej triede?........alebo si si tieto múdrosti len prečital kdesi na porovnateĺnom fóre akým je napr toto?...

NIKON D666
2011-07-10 18:43:23+02
asi si nepočul o NIKON D3s, nevadí nikto múdry z neba nepadol

b.a.f.o.a.r.t.
2011-07-10 18:43:48+02
príspevok od: beholder
....okrem 550ky si mal v rukách aj niečo iné..trebars od konkurencie.....porovnával si aj výstupy fotené s rovnakými expozičnými parametrami....porovnateľnou optikou....fotoaparátom v rovnakej triede?........alebo si si tieto múdrosti len prečital kdesi na porovnateĺnom fóre akým je napr toto?...

nerozculuj sa budes mat vrasky

Python
2011-07-10 18:44:26+02

nie je o čom

beholder
2011-07-10 18:45:50+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
nerozculuj sa budes mat vrasky
...tie už mám....

b.a.f.o.a.r.t.
2011-07-10 18:51:38+02
...tie už mám....
no ved toto potom sa na niekoho pozries a ze preco sa mracis ?

beholder
2011-07-10 18:54:31+02
príspevok od: b.a.f.o.a.r.t.
no ved toto potom sa na niekoho pozries a ze preco sa mracis ?

IceDive1
2011-07-10 19:05:58+02
Krasne si to zhrnul. Len fakt neviem preco uz 3 ludia v mojom okoli migrovali ku konkurencii. Asi nie su kompletni.

Kaiman81
2011-07-10 19:11:35+02
ach ludia,keby to bolo len o značke,ako malé deti...

beholder
2011-07-10 19:20:10+02
príspevok od: Kaiman81
ach ludia,keby to bolo len o značke,ako malé deti...
...a čím iným bolo argumentované?.....v galérii niet ani fotky..........so skúsenosťami to bude zrejme podobne.............ako chápať potom takýto príspevok?.......osobne by som si nedovolil nakydať na žiadnu značku........mne je jedno čím kto fotí.....zaujíma ma iba jedno ..a to "AKO" fotí.............inak to je iba o drístaní....

Kaiman81
2011-07-10 19:27:08+02
...a čím iným bolo argumentované?.....v galérii niet ani fotky..........so skúsenosťami to bude zrejme podobne.............ako chápať potom takýto príspevok?.......osobne by som si nedovolil nakydať na žiadnu značku........mne je jedno čím kto fotí.....zaujíma ma iba jedno ..a to "AKO" fotí.............inak to je iba o drístaní....
ale ved ja s Tebou súhlasím,každý si chváli to svoje,mne je tak isto šum a fuk čím kto fotí,aj ked ma niekedy zaujíma čím je foto aj odfotená,každá značka je v niečom dobrá a ak to niekto proste nevie tak mu je jedno čím fotí. Nahovno foto sa dá urobiť aj D700-D3 alebo 5D-1D a naopak skvelá foto aj tou najnižšou triedou u oboch značiek...

Strana 3 z 7

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()