o to mi ide - niekedy mam problem s manualnymi objektivmi :)
s objektivmi svetlejsimi ako f/2.8 budes mat problem aj nadalej.. hladacik Px dokaze zobrazit od f/2.8 vyssie. Cize bud zaclonis na f/2.8 alebo si tipnes :-)
no, je to iba rumor. keby aj k niecomu prislo tak teraz neviem ci sa tesit alebo bat ze co bude s pentaxom
CEO Pentaxu sa na snure predstaveni 645D v US vyjadroval, ze Pentax v roku 2010 sa chce stat vacsim a to aj vdaka novym partnerstvam, ktore su v rokovani. Nezmienil sa o ziadnych menach, len o tom, ze jeden s partnerov, s ktorym rokuju uz posobi v brandzi tykajucej sa fotografie dlhsie a je dostatocne velky na to, aby dokazal financovat aj vlastny vyvoj. Bolo spomenute aj to, ze K bajonet neplanuju opustit. Takze aby na tom naozaj nieco nebolo. Z toho co sa sepka ma Canon zaujem o technologiu SMC coatingov, lebo zatial neboli na trhu prekonane ako aj o stabilizaciu cipu a aj o ine patenty. Spekuluje sa, ze ako proti hodnota by boli plany na FF pre Pentax. Ak by aj na tom nieco bolo, informacie su urcite dost skreslene :-))
s objektivmi svetlejsimi ako f/2.8 budes mat problem aj nadalej.. hladacik Px dokaze zobrazit od f/2.8 vyssie. Cize bud zaclonis na f/2.8 alebo si tipnes :-)
ocnica uz je na ceste - myslim, ze v pondelok, alebo utorok som posielal mail do Exapro a dnes som uz nasiel v schranke zlty listok z posty :) neuveritelne :)
ocnica uz je na ceste - myslim, ze v pondelok, alebo utorok som posielal mail do Exapro a dnes som uz nasiel v schranke zlty listok z posty :) neuveritelne :)
super :) tak potom napis tvoje pocity a dojmy :) ja som min. sobotu fotil svadbu a zrovna sa mi hodili vyhody tej ocnice :)
PENTAX
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa