Fórum » Ephoto - návrhy a pripomienky

Anketa o anonymite

julo kotus
julo kotus 2010-12-20 10:57:51+01
Ahojte, dávam do pozornosti anketu o bodovaní a anonymite fotiek "na kritiku". Môžete prejaviť svoj názor.

Marcel Rebro
2010-12-22 09:17:54+01
príspevok od: Stratený Stano
Srandičky, srandičky, ale dobre vedieť - Granko sa draho predáva, skúsime hľadať inde...

Ináč tá anketa - kedysi som chcel pomôcť kolegovi s bíglom v ankete, kde bola výhra pekné tričko a pre psíka pamlsok. Tiež sa dalo dať len jeden hlas. S pomocou rôznych programov na zmenu IP adresy som mu v priebehu 3 dní nasekal vyše 500 hlasov a bol jasný víťaz. Ale iste nehovorím nič nové, často sa toto v rôznych hlasovaniach deje...
Ale ephoto si vážim, tak nebudem šachovať...
podla mna to je viazane aj na cookies, pretoze som hlasoval v robote a doma uz nemozem ... ale mazat kukvice a skusat ze ako to je sa mi nechce ...

romankoko
2010-12-22 09:28:05+01
príspevok od: Granko
Strateného neber vážne, za 20€ nevstanem ani z postele, ale že si to ty a keďže to bolo viac ako 3min40s, budeš to mať za 30, ak ti netreba doklad ;o))

ale k veci: anketa zatiaľ 47% pre anonymitu čiže skrývačku, 30% pre neanonymitu čiže voyerstvo a zrušenie bodovania dosť zaostáva s 13%.
klidne si v tej posteli lež..-).... ja som pre zrušenie bodovania a s anonymitou je my to jedno a s tými platenými konzultáciami to začínam myslieť celkom vážne, ak by mal niekto záujem dávať súkromné workshopy?....dali by sme o tom reč

Granko
2010-12-22 09:53:46+01
Srandičky, srandičky, ale dobre vedieť - Granko sa draho predáva, skúsime hľadať inde...

Ináč tá anketa - kedysi som chcel pomôcť kolegovi s bíglom v ankete, kde bola výhra pekné tričko a pre psíka pamlsok. Tiež sa dalo dať len jeden hlas. S pomocou rôznych programov na zmenu IP adresy som mu v priebehu 3 dní nasekal vyše 500 hlasov a bol jasný víťaz. Ale iste nehovorím nič nové, často sa toto v rôznych hlasovaniach deje...
Ale ephoto si vážim, tak nebudem šachovať...
tak vieš, kvalita sa predáva draho, Granko je len jedno, tie ostatné kakaové prášky stoja za milu-jarmilu :o))

áno, to je bežná vec, ale smola pre tých (ako i ja), čo majú spoločnú ip-čku s ďalšími pár tisícmi ľudí a nie je iná možnosť. Tým pádom sa počet hlasov rapídne okresáva. Ale to je o inom :o)

Granko
2010-12-22 09:55:48+01
príspevok od: romankoko
klidne si v tej posteli lež..-).... ja som pre zrušenie bodovania a s anonymitou je my to jedno a s tými platenými konzultáciami to začínam myslieť celkom vážne, ak by mal niekto záujem dávať súkromné workshopy?....dali by sme o tom reč
smola, už som vstal ;o)
časom všetko bude, len my nebudeme :o)

Cyril
2010-12-22 15:58:57+01
Niekto sa pekne vyhral s anketou. Ktovie, kolko mu to trvalo.

Cako
ocenenie redakciou 2010-12-22 16:09:47+01
príspevok od: Cyril
Niekto sa pekne vyhral s anketou. Ktovie, kolko mu to trvalo.
uz som si to vsimol aj ja... niektory ludia su proste blbi toto nie je fer... Treba to spravit anonymne a hotovo. Takto to nema zmysel

Cerberus
2010-12-22 16:11:25+01
Ráno bolo niečo cez 400 hlasov spolu, o 16,04 je to cez 1133. Ráno bol pomer zaokrúhlene v percentách 31:47:13, teraz 76:17:4. Super, ako sa ktosi rozšupol.
Pripomína mi to perestrojku.

Mimochodom 3. anketová otázka mi k zadaniu nesedí, lebo sa netýka anonymity, a pohodlne si ju viem predstaviť ako podotázku tak k prvej ako aj k druhej otázke.

webmaster
2010-12-22 16:26:42+01
príspevok od: Cerberus
Ráno bolo niečo cez 400 hlasov spolu, o 16,04 je to cez 1133. Ráno bol pomer zaokrúhlene v percentách 31:47:13, teraz 76:17:4. Super, ako sa ktosi rozšupol.
Pripomína mi to perestrojku.

Mimochodom 3. anketová otázka mi k zadaniu nesedí, lebo sa netýka anonymity, a pohodlne si ju viem predstaviť ako podotázku tak k prvej ako aj k druhej otázke.
Dakujeme za upozornenie, hlasi sme na zaklade logov zrovnali zo skutocnostou, zial jedina moznost je bud povolit hlasovanie iba pre prihlasenych alebo limitaciou IP adresy, co sa nam, zase nezda ako najstastnejsie riesenie.

Cerberus
2010-12-22 16:32:48+01
príspevok od: webmaster
Dakujeme za upozornenie, hlasi sme na zaklade logov zrovnali zo skutocnostou, zial jedina moznost je bud povolit hlasovanie iba pre prihlasenych alebo limitaciou IP adresy, co sa nam, zase nezda ako najstastnejsie riesenie.
Aspoň vieme, že online sledujete čo sa tu píše .

webmaster
2010-12-22 16:52:33+01
Aspoň vieme, že online sledujete čo sa tu píše .
Este som zabudol podotknut, ze vieme presne o koho sa jedna

Granko
2010-12-22 16:55:47+01
koľko Granka treba na vyváženie tejto informácie? ;o)
ponúkam i iné komodity - obličky alebo arašidové chrumky :o))

Cerberus
2010-12-22 17:04:45+01
A nedá sa taký prístup bloknúť? Alebo aspoň upozorniť ho že o ňom viete?. Zdá sa mi že znova naskákala asi stovka hlasov za pár minút.
Dôležité je aby to bolo pod kontrolou.

webmaster
2010-12-22 17:11:49+01
A nedá sa taký prístup bloknúť? Alebo aspoň upozorniť ho že o ňom viete?. Zdá sa mi že znova naskákala asi stovka hlasov za pár minút.
Dôležité je aby to bolo pod kontrolou.
Kazdy zapis do ankety mame pod kontrolou, takze vidim, odkial to ide, viem presne kto to robi, nechame ho nech sa vysanti, ked mu to radost robi, po dohode s ephoto redakciou zvysime opatrenia, teraz nejake natahovania sa a blokacia IP adries nema zmysel. Vysledny sumar upravime podla realneho hlasenia po uprave sposobu hlasovania.

Cerberus
2010-12-22 17:15:07+01
Kazdy zapis do ankety mame pod kontrolou, takze vidim, odkial to ide, viem presne kto to robi, nechame ho nech sa vysanti, ked mu to radost robi, po dohode s ephoto redakciou zvysime opatrenia, teraz nejake natahovania sa a blokacia IP adries nema zmysel. Vysledny sumar upravime podla realneho hlasenia po uprave sposobu hlasovania.
Ďakujem za info.

attila.farkas
2010-12-22 18:17:18+01
... hm ... tak som rozmyslal ako je mozne ze sa pomer hlasov v prvej ankete tak rapidne zmenil (v okamihu ked odpoved \"nove ephoto sa mi paci\" zacala prepadat) v prospech noveho ephoto ... a prisiel som na jednu moznost okrem priameho zasahu do db adminom... staci si vypnut prijimanie cookies a moze klikat kto chce kolko chce... pripada mi to ridicul ... moznost hlasovania iba prihlasenych uzivatelov by mala byt samozrejmost ... inak si tu poklika kto chce kolko chce a to este budte radi ze sa to stalo pure manual sposobom ... predstavte si, ze by sa ten link niekto nasmeroval bota ... ten by vam ho s kadenciou 1000 klikov za sekundu v priebehu pol hodiny rozklikal na reseto ...

mimochodom, hlasY ste NEzrovnali so skutocnostou... predtym ako som svoju teoriu vyskusal bol pomer vyse 2:1 co sa tyka prvych dvoch odpovedi... a NEzrovnali ste ju so skutocnostou ani v pripade prvej ankety, kde zahadne sa zrazu kazdemu pacilo nove ephoto ...

este jeden jav som si vsimol tu na ephoto za posledny mesiac zhruba ... rozdiel medzi ephoto a facebookom je, ze facebook sa da povazovat za stable & secure

česť práci, súdruhovia

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-12-23 17:12:11+01
Prisahám na zdravie môjho psa, že ja som to nebol...

Marcel Rebro
2010-12-23 17:27:50+01
Prisahám na zdravie môjho psa, že ja som to nebol...
prisham na zdravie tvojho psa, ze ja som Ti to o tych kukviciach nepisal

ps :
cvakol som dnes specialne pre teba jeden vianocny stromcek (asi 2 metrovy) aj s cenovkou. podotykam ze to nie je v HUF ani PLN ale v nasich rodnych EURach

Stratený Stano
ocenenie redakciou 2010-12-23 17:36:10+01
príspevok od: Marcel Rebro
prisham na zdravie tvojho psa, ze ja som Ti to o tych kukviciach nepisal

ps :
cvakol som dnes specialne pre teba jeden vianocny stromcek (asi 2 metrovy) aj s cenovkou. podotykam ze to nie je v HUF ani PLN ale v nasich rodnych EURach
Zrejme špeciálna edícia pre bratislavských právnikov a snobov, ktorí doma cenovku premiestnia na čestné a veľmi viditeľné miesto...

Marcel Rebro
2010-12-23 17:38:16+01
Zrejme špeciálna edícia pre bratislavských právnikov a snobov, ktorí doma cenovku premiestnia na čestné a veľmi viditeľné miesto...
Šak som si ho aj chcel zobrať (aby som sa mohol snobiť) ale mal som z Víďňe len osobný a nie kargo lístok ... a navyše už máme doma jeden z IKEAe za 13 EUR

Granko
2010-12-23 17:47:12+01
príspevok od: Marcel Rebro
Šak som si ho aj chcel zobrať (aby som sa mohol snobiť) ale mal som z Víďňe len osobný a nie kargo lístok ... a navyše už máme doma jeden z IKEAe za 13 EUR
a že by som sa ani nedivil, keby to boli stromčeky kúpené v slovenskej Ikei za pár jurošíkov a predávané za hranicami nejakým múdrym Slováčiskom ;o)

Strana 8 z 13
1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 12 13

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()