Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Meike MK-Z7G

Meike MK-Z7G

Tak toto bude asi tá najkratšia a najrýchlejšia recenzia, akú som robil.

 
 
  • 5604
    0

    Pixelmator Photo

    Dnes vám predstavíme novinku z oblasti pokročilej editácie fotografií na tabletoch iPad. Medzi užívateľmi počítačov Apple je program Pixelmator dobre známy.

    2019-04-17 06:00:00
    5604
  • 7853
    3

    Luminar 3

    Luminar 2018 si podrobnejšie predstavili minulý rok v niekoľkodielnom seriáli. Je to pokročilý RAW konvertor s niektorými veľmi zaujímavými funkciami.

    2019-02-13 06:00:00
    7853
  • 7922
    0

    Olympus Workspace

    Olympus uvoľnil nový program pre organizáciu a spracovanie fotografií. Olympus Workspace je náhradou nie príliš vydareného Vieweru, ktorý je zúfalo pomalý a zastaralý.

    2019-01-31 06:00:00
    7922
  • 18340
    21

    X RAW STUDIO

    Tento článok tak trochu nadväzuje môj nedávny blog “Workflow jednej prechádzky”, kde som sa porovnával výstup priamo z fotoaparátu s možnosťami Lightroomu. Bol som dotazovaný, či som neskúsil X RAW Studio a tak som sa rozhodol vyskúšať ho, kým mám ešte zapožičanú Fujinku X-T2.

    2018-02-06 06:00:00
    18340
  • 13578
    2

    Flume pre MacOS

    Instagram využíva veľa fotografov na svoju propagáciu a prezentáciu. Popularitou predbieha Facebook. Jeho nevýhodou je, že Instagram núti užívateľov používať telefón. Stránku instagramu si môžete pozrieť aj na počítači, ale cez webové rozhranie nemôžete nahrávať fotografie a videá.

    2018-01-24 06:00:00
    13578
  • 17810
    38

    Darktable

    Koniec roka 2017 patrí zbrojeniu proti Adobe, ktorá ukončila podporu krabicovej verzie programu Lightroom. Hate užívateľov marketingovo využila snáď každá firma, majúca v ponuke slušný RAW konvertor.

    2017-12-28 06:00:00
    17810
  • 15602
    22

    Nový SnapBridge 2.0

    Prakticky v každej recenzii zrkadlovky Nikon som medzi mínusy uviedol aplikáciu SnapBridge. Nič na tom nezmenilo ani pridanie Bluetooth komunikácie. SnapBridge je aplikácia pre komunikáciu chytrého zariadenia s fotoaparátom. Dnes je to úplná samozrejmosť u všetkých značiek.

    2017-12-12 06:00:00
    15602
  • 22221
    68

    Nový Lightroom CC

    Pred časom Adobe vydalo tlačovú správu, že pracuje na zrýchlení obľúbeného RAW konvertora a katalogizačného programu Lightroom CC. A veru, bolo na čase. Posledné verzie boli zúfalo pomalé, čo kazilo inak pohodovú prácu s týmto programom.

    2017-10-23 06:00:00
    22221
  • 17801
    8

    Nový Google Snapseed

    Obľúbená aplikácia pre úpravu fotografií sa dočkala výrazného prepracovania. Okrem niekoľkých nových funkcií sa výrazne zmenilo najmä grafické rozhranie. Snapseed je k dispozícii pre chytré zariadenia s operačnými systémami iOS a Android. Škoda, že Google, od ktorého táto aplikácia pochádza, už nerobí desktopovú verziu pre Mac OS.

    2017-10-04 06:00:00
    17801
  • 14766
    0

    PhotoScape X

    Dnes si predstavíme fotoeditor pre počítače s operačným systémom Mac OS, konkrétne jeho neplatenú verziu. PhotoScape X má byť alternatívou k Photoshopu. Na App Store je zdarma.  Upgrade na Pro verziu stojí 32,99€, za oveľa menšiu sumu sa dajú dokúpiť sady nálepiek (stickers). Program funguje aj ako rozšírenie pre Adobe Photos.

    2017-09-13 06:00:00
    14766
  • 15229
    5

    Luminar

    Macphun je softvérová firma, ktorá si urobila dobré meno vydareným programom pre HDR fotografie - Aurora HDR a snáď ešte lepším editorom ČB fotografií Tonality.

    2017-08-28 06:00:00
    15229
  • 5520
    1

    CameraBag Cinema - nenáročný color grading

    Dnes si krátko predstavíme program fungujúci zatiaľ len na počítačoch Apple, ktorý slúži pre úpravu videa, ale i fotografií.

    2016-07-20 06:00:00
    5520
Inzercia

ČLÁNKY - aktuálne diskutované

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.