Hore

Fototechnika » Recenzie

Najnovší článok z kategórie
Olympus OM-D E-M1 Mark III	(2.)

Olympus OM-D E-M1 Mark III (2.)

V prvej časti recenzie sme si prebrali najmä rozdiely oproti predchádzajúcemu modelu Mark II a čo nového Mark III prináša. Je toho veľa. Najvýznamnejšie vychytávky si predstavíme v tomto pokračovaní.

2020-05-13 06:00:00
8
2421
 
 
  • 2295
    12

    Olympus OM-D E-M1 Mark III (1.)

    Recenzia tohto fotoaparátu bude zameraná čisto na rozdiely oproti predchodcovi. V praxi vyskúšam väčšinu vychytávok a vylepšených funkcií. Kvôli rozsahu som recenziu rozdelil do dvoch častí. V prvej sa venujem technickým záležitostiam a v druhej praktickému fotografovaniu a natáčaniu videa.

    2020-05-11 06:00:00
    2295
  • 2480
    7

    Fujifilm X100V už naostro

    Fujifilm X100V zásadne vylepšuje to, čo priniesli jeho predchodcovia. Je toho veľa a zrazu dáva zmysel upgrade aj od posledného vydareného modelu X100F.

    2020-05-05 06:00:00
    2480
  • 2798
    73

    Olympus M.Zuiko 12-45/4 PRO

    Vo výbave mám M.Zuiko 12-40/2,8 PRO i M.Zuiko 12-100/4 IS PRO. Prvý je skvelý malý základný zoom s dobrou svetelnosťou F2,8. Druhý je najuniverzálnejším cestovateľským objektívom, aký poznám.

    2020-04-27 06:00:00
    2798
  • 2238
    6

    Olympus OM-D E-M5 Mark III vs PEN-F

    Nový Olympus OM-D E-M5 Mark III je v podobnej cenovej kategórii, ako niekoľko rokov starý PEN-F, ktorý čoskoro zmizne z pultov predajní. Do ktorého investovať?

    2020-04-15 06:00:00
    2238
  • 3396
    1

    Olympus OM-D E-M5 Mark III vs OM-D E-M1 Mark III

    Koronavírus mnohých, vrátane mňa, donútil k home officu. V prípade môjho povolania je to takmer bezproblémové, písať môžem rovnako doma, ako v redakcii.

    2020-03-25 06:00:00
    3396
  • 6900
    38

    Fujifilm X-T4 - prvé dojmy

    Opäť sa podarilo vyskúšať novinku ešte pred oficiálnou premiérou. Teraz som na ňu mal len krátke dve poobedia, takže o nejakom testovaní nemožno byť ani reči. Fotoaparát bol predprodukčný kus. Bohužiaľ som nemal žiadne informácie o špecifikácii. Fotoaparát som otestoval s objektívmi XF 16-55/2,8 a XF 50-140/2,8 OIS.

    2020-02-26 06:00:00
    6900
  • 6827
    12

    Nikon D780 - najlepší vo svojej triede

    Nikon D750, napriek niekoľkým problémom, sa stal veľmi obľúbeným fotoaparátom. Používa sa aj profesionálne, hoci profesionálnym nie je.

    2020-02-19 06:00:00
    6827
  • 7212
    19

    Fujifilm X100V - prvé dojmy

    Pár dní pred oficiálnym odhalením som si mohol vyskúšať nový profesionálny kompakt Fujifilm X100V. Tu sú moje prvé dojmy.

    2020-02-05 06:00:00
    7212
  • 4300
    13

    Panasonic Lumix S PRO 70-200/4 O.I.S.

    S objektívom Panasonic Lumix S PRO 70-200/4 O.I.S. som krátko fotil v Barcelone, pri príležitosti oficiálneho predstavenia fotoaparátov Lumix S1 a S1R. Počas testu S1R, už tu na Slovensku, som ho k dispozícii nemal. Teraz konečne dorazil a ja ho môžem poriadne otestovať na Lumixe S1.

    2020-01-27 06:00:00
    4300
  • 5564
    7

    Fujifilm FUJINON XC 35mm F2

    Ešte pred oficiálnou premiérou som dostal na otestovanie nový objektív Fujifilm. Mal som na to dva dni, tak som nenazbieral až toľko materiálu, koľko by som chcel. Ale stihol som ho krátko porovnať aj s XF 35/2 R WR.

    2020-01-23 10:02:36
    5564
  • 6605
    20

    Nikon Z50

    Táto recenzia nebude len o novom fotoaparáte, ale aj o smerovaní Nikonu v kategórii APS-C bezzrkadloviek. Je nováčikom, ktorý začína prakticky od nuly. Vynikajúca pozícia v APS-C zrkadlovkách je neprenosná. Cesta na vrchol bude dlhá, pretože to nie je len o jednom fotoaparáte, ale o celom systéme.

    2020-01-20 06:00:00
    6605
  • 4291
    0

    Loupedeck CT

    V redakcii som si mohol krátko vyskúšať novú konzolu od Loupedeck. 

    2020-01-13 06:00:00
    4291
 
Inzercia

Newsletter

Chcete byť informovaný o novinkách portálu ePhoto.sk? Prihláste sa k odberu newslettera.